Γαβγίζει το βράδυ

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ο σκυλος μου καθε βραδυ και οχι μονο γαβγιζει.τον εχω επανω στην ταρατσα.αλλα πολλεσ φορες γαβγιζει λογο οτι μπορει να γαβγισιυν κ αλλα σκυλια απο την γειτονια αλλα γαβγιζει και μονος του.το κανει κ ωρες παραξενες κ ενοχλει.μπορω να κανω κατι για να του το κοψω?οκ να γαβγιζει αλλα αυτος το παρατραβαει καμια φορα.πρεπει να ανεβω και να τον μαλωσω.κ αμα.καμια φορα μπορει να ξανασυνεχισει μετα απο λιγο.τι να κανω?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να μην τον αφηνεις στην ταράτσα. Αν πέσει απο εκει σκύλος καπουτ.
Και ειναι ωρες κοινής ησυχίας που απο μόνο του σημαίνει ότι είσαι παρανομος και μπορουν κάλλιστα να σου κάνουν μήνυση.
Στην ταράτσα είναι μόνιμα;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ο σκυλος μου καθε βραδυ και οχι μονο γαβγιζει.τον εχω επανω στην ταρατσα.αλλα πολλεσ φορες γαβγιζει λογο οτι μπορει να γαβγισιυν κ αλλα σκυλια απο την γειτονια αλλα γαβγιζει και μονος του....

τι να κανω?
Να σου πω το εξής: Η δική μου σκύλα (και λόγω της φυλής της) δεν είναι "γαυγιστερή"... Παρόλα αυτά, αν την αφήσω στην ταράτσα, θα αρχίσει να γαυγίζει, για διάφορους λόγους που μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς...;)

Τι να κάνεις? Να πάρεις το σκύλο μέσα στο σπίτι... τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας...

Ο σκύλος είναι αγελαίο ζώο και χρειάζεται την ανθρώπινη συντροφιά...:)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
να του κανεις παρεα... η δικια μου αμα δε μπορει να με πλησιασει αν υπαρχει καποιο εμποδιο κτλ αρχιζει το τρεμουλο φαντασου να την αφησω εξω μονη... τι σκυλο εχεις αυτο στη φωτο?? σε περιοριζει κατι να το εχεις μεσα?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εμένα πάντως αν με άφηναν μόνη μου σε μια ταράτσα/μπαλκόνι/αυλή για πάνω από 1-2 ώρες χωρίς τίποτα να κάνω σίγουρα θα άρχιζα να ουρλιάζω :)

Εσυ???

Πάρε τον σκυλάκο σου μέσα στο σπίτι και φτιάξτου μια φωλιά να μπορεί να ησυχάζει κοντά σου.
ένα crate ας πούμε! να δες στο λινκ:
Crate-Κλουβί

dias2011

Member
28 Φεβρουαρίου 2011
13
0
άλλη τα δένουν σε χωράφι και για σπίτι έχουν ένα βαρέλι τυχερό που ειναι εστω και σε ταράτσα τουλάχιστον βλέπει και κανέναν άνθρωπο

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...τυχερό που ειναι εστω και σε ταράτσα τουλάχιστον βλέπει και κανέναν άνθρωπο
Είσαι σίγουρος ότι βλέπει?:confused:

άλλη τα δένουν σε χωράφι και για σπίτι έχουν ένα βαρέλι...
Δεν πιστεύω ότι θα κάνεις και εσύ τα ίδια με τον "Καύκασό" σου, γιατί δεν σε βλέπω καλά... Θα σας φάει όλους!!!:cool:

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ο σκυλος ειναι κ συντροφος πιστος πρεπει να ειναι με το αφεντικο του να ειναι μελος της οικογενειας(αγελης) να ζει τις στιγμες στο σπιτι

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
αχ αυτά τα βαρελόσκυλα :(
είχε ο παππούς μου ένα όταν ήμουν πολύυυυ μικρούλα, τον Αράπη (κάποια μίξη βελγικου λυκοσκυλου πρεπει να ήταν)
το πόσο τον φοβομουν δε λεγεται!
το καημένο :( δεν καταλάβαινα τότε :(

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
σε ακαλυπτο ειναι..καθε μερα τον πηγαινω βολτα στο μεγαλυτερο παρκο του βολου κ μαζευομαστε πολλα ατομα με τα σκυλια μας και παιζουν.το θεμα ειναι μπορω να κανω κατι να σταματησει?μια χαρα ειναι επανω αυτος.κουβερτες χειροποιητες εχει κ τι αλλο θελει.κοιμαται κ σπιτι που και που..μν μου πειτε τωρα να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι..ειναι μεγαλο σκυλι κ δεν γινετε

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
μν μου πειτε τωρα να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι..ειναι μεγαλο σκυλι κ δεν γινετε
Όποτε το ακούω αυτό , με πιάνουν τα διαόλια μου....

Μπορώ να δεχτώ χίλιους άλλους λόγους, για να κοιμάται ο σκύλος έξω, αλλά όχι γιατί ειναι μεγάλος...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
μα σου εξηγήσαμε όλοι γιατί γαυγίζει! γιατί βαριέται και νιώθει μόνος του! ότι του τραβάει την προσοχή είναι μακριά και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γαυγίσει. Αν έχετε πράγματα εκεί γύρω θα αρχίσει να τα καταστρέφει σύντομα (κλασσική περίπτωση).
Θα σταματήσει μόνο άμα τον βάλεις μέσα να νιώθει ότι είναι μαζι σου :)
Τι πειράζει που είναι μεγάλος? δε χωράτε?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Μπορώ να δεχτώ χίλιους άλλους λόγους, για να κοιμάται ο σκύλος έξω, αλλά όχι γιατί ειναι μεγάλος...
Πες τα χρυσόστομε!!!
Αντε εσύ να πεις, τώρα, ότι έχεις μέσα στο σπίτι ένα μεγάλο σκυλί και ένα μικρότερο ...διαβολάκι!!!
Τουλάχιστον κοιμούνται καλά το βράδυ?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Δες τη θετική πλευρά: θα ήταν πολύ πιο παράξενο αν κελαϊδουσε ή αν βέλαζε...

Σοβαρά τώρα, απλά του λείπετε και δεν του αρέσει να είναι μόνο του. Μήπως να επανεξετάσετε το θέμα και να τον πάρετε κι αυτόν παρέα;

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Πες τα χρυσόστομε!!!
Αντε εσύ να πεις, τώρα, ότι έχεις μέσα στο σπίτι ένα μεγάλο σκυλί και ένα μικρότερο ...διαβολάκι!!!
Τουλάχιστον κοιμούνται καλά το βράδυ?
Τον καλύτερο ύπνο , κάνουν και τα δύο,... και για να είμαστε και on topic, η σκύλα όταν πρωτοήρθε, για δικούς μου λόγους που δεν είναι του παρόντος, κοιμήθηκε για δυο βράδυα έξω.

Περιττό να πώ, ότι γαύγιζε πάρα πολύ, και πολύ έντονα.Απ΄ όταν μπήκε μέσα, δεν έχω ξανακούσει το γαυγισμά της νύχτα.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
bruno25; said:
να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι..ειναι μεγαλο σκυλι κ δεν γινετε
δηλαδή αν ήταν μικρο θα το είχες μέσα στο σπιτι;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
μια χαρα ειναι επανω αυτος.κουβερτες χειροποιητες εχει κ τι αλλο θελει.
Προφανώς και δεν είναι "μια χαρα" αφου.. γαυγίζει!
Τι θα επρεπε να κανει για να πεις ότι δεν ειναι μια χαρα στην ταράτσα;
κοιμαται κ σπιτι που και που..μν μου πειτε τωρα να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι..ειναι μεγαλο σκυλι κ δεν γινετε
Βλεπω στις φωτογραφίες σου στο αλμπουμ ένα σκύλο να κοιμάται δίπλα σε ένα κρεββατι σε πληρη ηρεμια.
Γιατι άραγε όταν ειναι στην ταρατσα αφηνιαζει;;
...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
μια χαρα ειναι επανω αυτος.κουβερτες χειροποιητες εχει κ τι αλλο θελει.κοιμαται κ σπιτι που και που..μν μου πειτε τωρα να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι..ειναι μεγαλο σκυλι κ δεν γινετε
και μεταξωτα να του ειχες δε θα το καταλαβαινε.. αφου λες οτι κοιμαται μεσα που κπου τοτε μπορεις να καταλαβεις τι προτιμα κ τι σου ζηταει.. μηπως οι υπολοιποι στο σπιτι δε το θελουν μεσα? αν βρεχει κ ακουγονται αστραπες κ ολα τα σχετικα δε θα φοβαται? εγω προσωπικα οταν πηρα το σκυλο μου κοιμωμουν μαζι του τωρα κοιμαται στο κρεβατι της στο δωματιο μου, κ πραγματικα χαλαρωνω οταν τη βλεπω που κοιμαται..
αν μοιραστεις ολες τις στιγμες της καθημερινοτητας μαζι του η σχεση σας θα ειναι ισχυρη κ τα συναισθηματα δε θα περιγραφονται... σιγουρα τωρα νοιωθει αποκομενο στη ταρατσα κ δε ξερει γτ

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
κοιμαται αρεα κ που μεσα στο σπιτι..του φιλου μου που μενει κ αυτο στον ακαλυπτο δεν βγαζει αχνα...
ειμαι ατυχος μαλλον..να τον εχω καθε μερα μεσα?λιγο δυσκολο....που θα τα κανει και τις ζημιες????δεν ξερω αν κ η μητερα μου λεει να κοιμαται μεσα κ εγω δεν θελω γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να μενει σε αυλη..τι θα κανω κ εκει μεσα στο σπιτι θα το εχω??εχουμε κ ενα pit bull k ena akomh μικρο μαζι αλλα χςρισμενη η ταρατσα στην μεση με σιτα..ερχονται σε οπτικη επαφη μονο.ρε παιδια δεν τον εχω παρατημενο,απλα δεν θελω να μαθει μεσα στο σπιτι.δεν γινετε να μαζευουμε καθε λιγο και λιγακι τα κατουρλια του...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97