Γαβγίζει συνέχεια - Αδιάφοροι ιδιοκτήτες

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
@Estranged

1) Δεν ήταν φιλοσοφικού χαρακτήρα η απάντησή μου και δεν καταλαβαίνω από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
2) Ο θεματοθέτης δεν μίλησε για αμάξια στην περιοχή. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε κάποιο χωριό, ή σε περιοχή χωρίς πολλά αυτοκίνητα.
3) Το σκυλί ήδη απειλείται από φόλα. Και ας αφήσουμε τις τελείες και τις παύλες.
4) Το αν είμαι άσχετη ή όχι με το αντικείμενο δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις, βασιζόμενος μόνο σε ένα παλιό ποστ.
5) Πιστεύεις ότι ο θεματοθέτης θα ακούσει εσένα (που δεν σε αφορά το γεγονός ότι ενοχλείται από το γαύγισμα) ή εμένα (που σέβομαι την προσωπική του ηρεμία και κατανοώ τις ανάγκες του)?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Σε αντίθεση με σένα δεν έχω κανένα νταλκά να με ακούσει κάποιος. Παρέθεσα κάποια δεδομένα να έχει κατά νου ο θεματοθέτης μαζί με όσα άλλα λέχθησαν σε αυτό το νήμα και από κει και πέρα πράττει αυτοβούλως, όχι με τη δική σου ή τη δική μου βούληση.

Τα υπόλοιπα 4 points βρίσκονται πέρα από τη σφαίρα του λογικού οπότε δεν θα μπω στον κόπο να τα σχολιάσω.

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Σύμφωνα με τη δική σου δήλωση "Όταν η "αντίθετη" άποψη που εκφράζεται είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα από άτομο με δική του ομολογία άσχετο με το αντικείμενο και άμεσα επικίνδυνη για το ζωντανό αν ακολουθηθεί από έταιρο άτομο που διαβάζει τη "συμβουλή" τότε οφείλουν όσοι έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις να απορρίψουν τη "συμβουλή"." έχεις κάποιο νταλκά να ακουστεί η γνώμη σου.

Στον αντίποδα εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο νταλκά και αυτό είναι ένα ακόμη από τα τόσα αυθαίρετα συμπεράσματα για το άτομό μου. Και εγώ και εσύ παραθέσαμε τις απόψεις μας, οπότε περιμένω να φερθείς πολιτισμένα, ως ώριμος άνθρωπος, αφήνοντας κατά μέρος τελείες, παύλες και άλλα πομπώδη σχόλια που στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Άσε με να μαντέψω... Προύσης, ε?
Ετσι το λενε το λυκοσκυλο?
Οπως και να το λενε, το εχουνε μονιμα δεμενο και γαυγιζει σε οποιον και οτι περασει.
Ειναι ποσα χρονια εκει το σκυλι και ειναι πολυ κριμα, μονο μια φορα το ειχα δει να το πηγαινουνε στο παρκακι απεναντι απο το σπιτι και αυτο για 5 λεπτα.
Πολυ κριμα πραγματικα.....
Προσωπικα δεν με ενοχλει οταν γαυγιζει, τωρα το χειμωνα ειδικα δεν ακουγεται καν απλα στενοχωριεμαι για το σκυλι που ειναι ποσα χρονια εκει και φυσικα δεν πλησιαζεται τωρα..

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αν καταλαβα καλα, Προύσης είναι η οδος οχι το όνομα :)
Αχαχαχα οκ σορρυ ειναι πρωι ακομα και εγω ακομα πινω τον καφε :p
Γενικα με τις οδους (ακομα και διπλα στο σπιτι μου) ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη :rolleyes:

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
χαχα μια απ τα ιδια κι εγω, αν δεν κατρακυλησει η καφεινη στην κυκλοφορια οχι οδους, ουτε το ονομα μου δε θυμαμαι :)

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
έχω απορία: οι ίδιοι που έχουν τον σκύλο, δεν ενοχλούνται από το γάβγισμα του?

Έχω κι άλλες απορίες... Πόσο ευαίσθητα είναι τα αυτιά των ανθρώπων στο γάβγισμα ενός σκύλου, κι όχι στα μηχανάκια, τα αυτοκινητα, τα αεροπλάνα
προσωπικά μένω σε επαρχία σε αραιοκατοικημένη περιοχή με λίγα σπίτια γύρω γύρω, αλλά κοντά σχετικά,πάνω σε δρόμο με αρκετή κίνηση το καλοκαίρι.
Ο σκύλος μου είναι αμολητός όσο θέλει στον κήπο(ζει μέσα στο σπίτι και το βράδυ είναι πάντα μέσα) και συχνά πυκνά, πολύ συχνά μάλιστα γαβγίζει,έχει οπτική επαφή από ψηλά με τον δρόμο και του τραβάνε την προσοχή διάφορα,γάτες,μηχανάκια,περαστικοί που του φωνάζουν κτλπ
το γάβγισμα του με ενοχλεί πάρα πολύ και πάντα του φωνάζω όταν γαβγίζει δεν θα ήθελα με τίποτα να ενοχλήσει και τους γύρω
πραγματικά είναι πιο ενοχλητικό από τα μηχανάκια
ιδικά όταν φάει κόλλημα με καμιά γάτα στον δρόμο μπορεί να φωνάζει συνεχόμενα για ώρα αν δεν βγω έξω
μακάρι να μπορούσα να του το κόψω τελείως

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εγώ που ζω στην Αθήνα, έχω το προνόμιο να έχω υποστεί παρατήρηση από γείτονες ότι τα πουλιά μου (παπαγαλάκια) κάνουν θόρυβο και τους ενοχλούν!!!

Έχει τύχει γείτονας, να έχει μείνει ακίνητος άγαλμα έξω από την αυλή, και να κοιτάει προς τα μέσα, και φυσικά να λυσάνε τα σκυλιά στο γάβγισμα. Βγήκα κι εγώ για να δω προς τι όλη αυτή η φασαρία. Θεωρώ πως καλά έκαναν τα σκυλιά που τον γάβγιζαν, και τους είπα και μπράβο, ο δε γείτονας με κοιτούσε με απορία. Του είπα πως εάν δεν θέλει να δημιουργεί τέτοια φασαρία, ας κοιτάει προς την άλλη, κι όχι μέσα στο σπίτι μου, σαν επίδοξος κλέφτης.

Με τις γάτες τα έχω εξοικειώσει τα σκυλιά, και δεν τις γαβγιζουν. Παίζουν μαζί τους.