το πρόβλημά μου είναι και αυτό.δηλαδή σε τι χέρια θα πάει αν δε το πάρω εγώ (αν δε καταλήξει σε κάδο)..
οικονομικά δεν έχω πρόβλημα για ό,τι και να χρειαστεί.και αποπαρασιτώσεις και εμβόλια , επισκέψεις στον κτηνίατρο.
ήδη έχω αρχίσει να κοιτάω για τα πράγματα που πρέπει να του αγοράσω, κολάρο, λουρί , crate , κρεβατάκι ,μπωλ, τροφές..
πλέον έχω και αυτοκίνητο δυστυχώς..(μακάρι να ήταν ο πατέρας μου εδώ και ας μην είχα..)
από τη στιγμή που θα έρθει ο μικρός σπίτι , θα μπορώ να είμαι μέχρι και 24 ώρες δίπλα του , αν αυτό χρειάζεται.
όσο για την εκπαίδευση νομίζω πως είναι ακόμα νωρίς, και υποθέτω ότι για αρχή η μόνη εκπαίδευση που θα μπορώ να του κάνω θα είναι αυτή της τουαλέτας..και όταν μεγαλώσει λίγο να αρχίσουμε βασικές εντολές..
ακόμα έχω διαβάσει το άρθρο που περιγράφει πως να γίνεις "ο αρχηγός της αγέλης" και μπορώ να πω ότι αυτά που λέει θα τα εφαρμόσω.
τέλος νομίζω πως είμαι αρκετά δυνατός χαρακτήρας για να μπορώ να επιβληθώ σε ένα τέτοιο σκύλο , που μπορεί να έχει τάσεις αμφισβήτησης προς εμένα..