Γέννα ιδιώτη και πέντιγκρι

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Εδώ δεν λειτουργούμε και δεν γράφουμε ως "φόρουμ". Ο καθένας γράφει τις απόψεις του μεμονωμένα. Η παραπάνω είναι η προσωπική σου άποψη και έχεις κάθε δικαίωμα να την εκφράζεις ως Lindaki. Αλλά ποιος ορίζει οτι αυτήν την άποψη πρεπει να συμμεριζόμαστε κι οι υπόλοιποι για να είναι το φόρουμ "σωστό"?
Καλα δεν σε πίεσα να συμφωνήσεις, εγώ την άποψη μου έξέφρασα και θεώρησα ότι κάποιος ίσως συμφωνει, αν διαφωνειτε δεν είναι κακό, απλά αυτή είναι η άποψη μου..
Ο φίλος παραπάνω παραπονιέται ότι δεν τον καταλαβαίνουμε, γιατί απλώς έκανε μια ερώτηση....τι να καταλάβω εγώ όμως και τι να του πω όταν "προς το παρόν"λέει, δεν ενδιαφέρεται για γένα....
Εγω αυτο που θα ήθελα να του πω είναι να ενημερωθει πως έχουν όλα τα πράγματα πριν για μια επίσημη εκτροφή και ύστερα να ασχολειθει για το όνομα! Γι αυτο είχα κι αυτη τη φασιστική κάπως άποψη..

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Βρε παιδιά βλέπω τις απαντήσεις κάποιον και ή πρέπει να έχω γράψει κινέζικα ή κάποιοι δεν κατέχουν την ελληνική..
η απορία μου ήταν τι όνομα θα παίρναν τα κουτάβια στο πέντιγκρι απο μια γέννα ιδιωτών..

δεν είπα πως έχω κάνει ζευγάρωμα...

βλέπω πως μου κάνατε ποστ το γιατι δεν πρπει να ζευγαρώνουμε κτλ...

θα πρέπει να διαβάζετε απο την αρχη ενα ποστ και να μην βλέπετε μόνο κάποια λέξη στην τύχη και να κατακεραυνώνεται...

δήλωσα άσχετος με εκτροφή και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κιόλας... απλά είχα την συγκεκριμένη απορία...
Κανένα όνομα δεν θα πάρει ...
:)