Γάβγισμα στους ενοίκους

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δύσκολο πράγμα να κόψει κάποιος το γάβγισμα αν του λες σουτ δεν σταματάει ? ή να πεις δυνατά το όνομα του ?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μα δεν θες να κοψει το γαυγισμα στα παντα.δεν θες να φιμωσεις το ζωο.να του ενισχυεσεις την κριτικη ικανοτητα ειναι αυτο που ζητας.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Σταματαει, με κοιταει κ συνεχιζει...ή αν εχει πορωθει πολυ δεν με κοιταει καν...
Αυτο που κανω συνηθως ειναι ή να του τραβαω την προσοχη με κατι αλλο, ή να πηγαινω μπροστα του κ να του δινω καποια εντολη.
Καποιες φορες πιανει, αλλες φορες εκτελει την εντολη αλλα συνεχιζει να γαυγιζει...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βασικό ρόλο παίζει και τι σκύλος είναι!Αν εκτονώνεται σωστά ώστε να μην κάνει νευρικό γαβγίσμα και άσκοπο, αν είναι ήρεμος σαν χαρακτήρας και σωστός και κατά πόσο σωστά και μεθοδικά τον έχεις μεγαλώσει και τον έχεις συνηθίσει!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Δεν κατάλαβα κατι..πώς θα αποκτήσει κριτική ικανότητα ο σκύλος όταν πηγαίνουμε και τσεκάρουμε στην πόρτα?? Και πότε να του δώσουμε λιχουδιά??οταν έρχεται κάποιος στην δική μου πόρτα?? Δεν είναι σκυλί που γαβγίζει συνέχεια.. μόνο όταν είναι κάποιος στην πόρτα ή όταν ακούει κάποιον να περπατάει στους διαδρόμους..(καταραμένα τακούνια) και τέλος όταν θέλει να βγει στο μπαλκόνι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τι δεν καταλαβες ακριβως ,γιατι σε εχασα...γαυγιζει σε κατι το σκυλι σου κ εσυ κοιμασαι γιατι ειναι 5 το πρωι,οκ?σηκωνεσαι,φορας παντοφλιτσες για να μην πατησεις κανα μαργαριταρι που σου αφησε κ πας να δεις τι γαυγιζει,αν ειναι κατι που θα μπορουσε να ειναι περιεργο κ για αλλους λογους ,το επιβραβευεις,αν ειναι επειδη ανοιγοκλεινει το παραθυρο απο τον αερα η επειδη εχει δυο κατσαρηδες στο πατωμα,δεν δινεις καμια σημασια,αν θες του λες να φυγει κ απο κει κ να παει στο μερος του η τον απασχολεις με κατι αλλο.αλλα δεν επιβραβευεις.ειναι κ αυτα σαν καθε τι αλλο.το βλεπεις λιγο τετραγωνα κ οδηγεις το σκυλι.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Βασικό ρόλο παίζει και τι σκύλος είναι!Αν εκτονώνεται σωστά ώστε να μην κάνει νευρικό γαβγίσμα και άσκοπο, αν είναι ήρεμος σαν χαρακτήρας και σωστός και κατά πόσο σωστά και μεθοδικά τον έχεις μεγαλώσει και τον έχεις συνηθίσει!
Καλος ειναι μωρε...απο εκτονωση εχει μπολικη, απλα δεν ειναι καθολου ηρεμος σας χαρακτηρας ειναι κ λιγο ψευτοτσαμπουκας! :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
για αυτο κ η κοτα ειναι τσιρακι του τωρα!!!με την γλαστρα δεν τα εβγαλε περα!φλωρος!!!!ευτυχως δεν εχει μεγαλο μεγεθος αυτο το σκυλι ....θα σου ειχε βγαλει την παναγια!!!!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Οκ με καλύψατε :D Και όταν λέμε να τσεκάρω εννοούμε οτι ανοίγουμε την πόρτα και βλέπουμε και εγώ και ο σκύλος ποιος ή τι είναι ή το ματάκι φτάνει να δω εγώ το αν γάβγισε σε κατι που πρέπει η όχι?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χαχα από το ματάκι!Τον σκύλο του φτάνει ότι σηκώθηκες και πηγές δίπλα του!Σιγά μην ανοίξεις την πόρτα και βάλεις μέσα τον κλέφτη για καφέ στις 5.00 το πρωί!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
γενικα δειξε οτι τσεκαρεις με καποιο τροπο.εγω ανοιγα την πορτα πχ.καποιες φορες τον πηγαινα κ εκει που γαυγιζε για να δει τι ειναι μονος του.μην ξεχνας οτι ακουνε κ μυριζουν πολλα παραπανω απο εμας...σκεψου οτι με εκπαιδευση,μπορει να γαυγιζει πχ αν ακουει συγκεκρημενα κλειδια να κουδουνιζουν κ σε αλλα να ειναι ηρεμος.ξεχωριζουν πολυ τα πραγματα.οποτε οπως το δουλεψεις το σκυλι,ετσι θα φερθει.κοιτα εσυ πχ απο το ματακι της πορτας κ αν σου κανει αυτο που γαυγισε,επιβραβευσε τον.αυτος θα το συνδιασει σιγα σιγα κ θα καταλαβει τι πρεπει να κανει.γενικα ομως,το να γαυγησει επειδη περασε καποιος απο εξω δεν ειναι λογικο.πρεπει να μαθει να γαυγιζει οταν καποιος ειναι κοντα στην πορτα σου.φτιαξε κ μερικα σεναριακια με φιλους.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
για αυτο κ η κοτα ειναι τσιρακι του τωρα!!!με την γλαστρα δεν τα εβγαλε περα!φλωρος!!!!ευτυχως δεν εχει μεγαλο μεγεθος αυτο το σκυλι ....θα σου ειχε βγαλει την παναγια!!!!
Και τωρα μια χαρα μου την βγαζει, μην αγχωνεσαι! :p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εμενα ειναι λογικο που γαβγίζει μονο οταν γυρναω μετα τις 12 σπιτι κ εχει πεσει στο κεραβατι με την μανα για υπνο κ με το που βαζω το κλειδί στην πορτα κανει ενα σαλτο απο το κρεβατι γαβγίζει στο διαδρομο κ με το που φτασει στην πορτα οπου εχω μπει σταματαει δλδ μιλαμε για γαυγισμα 2-3δευτερολεπτον!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αν γάβγιζε επειδή είδε 2 κατσαρίδες θα παρακαλούσα να είχε γαβγίσει επειδή μπήκαν κλέφτες χαχχα
τις φοβάμαι υπερβολικά !!
και εγω πάω πάντα οταν γαβγίζει δεν μπορεί να το κάνει χωρίς λόγο αντιλαμβάνονται τα πάντα στο μέγιστο!
εμείς δεν πιάνουμε με τίποτα αυτα που διαισθάνονται

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Αν γάβγιζε επειδή είδε 2 κατσαρίδες θα παρακαλούσα να είχε γαβγίσει επειδή μπήκαν κλέφτες χαχχα
τις φοβάμαι υπερβολικά !!
και εγω πάω πάντα οταν γαβγίζει δεν μπορεί να το κάνει χωρίς λόγο αντιλαμβάνονται τα πάντα στο μέγιστο!
εμείς δεν πιάνουμε με τίποτα αυτα που διαισθάνονται
Οχι παντα...Οταν πηγαινε ο προηγουμενος σκυλακος μου στην πορτα και γαυγιζε τοτε ναι, πηγαινα να τσεκαρω αν γινεται κατι γτ το εκανε πολυ σπανια (ηταν κ πιντσερ!), αυτος ο τρομοκρατης τωρα γαυγιζει με το παραμικρο...Σε υπερβολικο βαθμο. Με τον παραμικρο θορυβο, ακομα κ το ασανσερ που ακουει γαυγιζει, οταν γυρναει η απο πανω απο την βραδυνη της εξοδο γαυγιζει, οταν χτυπαει το κουδουνι του διπλα γαυγιζει, οταν ακουει την πορτα της εισοδου κατω παλι γαυγιζει!

Τι να κανω...το παλευω κ αυτο κ ελπιζω καποτε να λυθει...