Καλος ειναι μωρε...απο εκτονωση εχει μπολικη, απλα δεν ειναι καθολου ηρεμος σας χαρακτηρας ειναι κ λιγο ψευτοτσαμπουκας!Βασικό ρόλο παίζει και τι σκύλος είναι!Αν εκτονώνεται σωστά ώστε να μην κάνει νευρικό γαβγίσμα και άσκοπο, αν είναι ήρεμος σαν χαρακτήρας και σωστός και κατά πόσο σωστά και μεθοδικά τον έχεις μεγαλώσει και τον έχεις συνηθίσει!
Και τωρα μια χαρα μου την βγαζει, μην αγχωνεσαι!για αυτο κ η κοτα ειναι τσιρακι του τωρα!!!με την γλαστρα δεν τα εβγαλε περα!φλωρος!!!!ευτυχως δεν εχει μεγαλο μεγεθος αυτο το σκυλι ....θα σου ειχε βγαλει την παναγια!!!!
Οχι παντα...Οταν πηγαινε ο προηγουμενος σκυλακος μου στην πορτα και γαυγιζε τοτε ναι, πηγαινα να τσεκαρω αν γινεται κατι γτ το εκανε πολυ σπανια (ηταν κ πιντσερ!), αυτος ο τρομοκρατης τωρα γαυγιζει με το παραμικρο...Σε υπερβολικο βαθμο. Με τον παραμικρο θορυβο, ακομα κ το ασανσερ που ακουει γαυγιζει, οταν γυρναει η απο πανω απο την βραδυνη της εξοδο γαυγιζει, οταν χτυπαει το κουδουνι του διπλα γαυγιζει, οταν ακουει την πορτα της εισοδου κατω παλι γαυγιζει!Αν γάβγιζε επειδή είδε 2 κατσαρίδες θα παρακαλούσα να είχε γαβγίσει επειδή μπήκαν κλέφτες χαχχα
τις φοβάμαι υπερβολικά !!
και εγω πάω πάντα οταν γαβγίζει δεν μπορεί να το κάνει χωρίς λόγο αντιλαμβάνονται τα πάντα στο μέγιστο!
εμείς δεν πιάνουμε με τίποτα αυτα που διαισθάνονται