ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οι κυνηγοι και οι τσομπανηδες ειναι αλλη ιστορια και προσωπικα τους δικαιολογω, εάν και εφοσον γνωριζουν τι κανουν.

Τι να κανει ο τσομπανης? Να παρει καθαροαιμα εκτροφικα ΓΠ και να περιμενει να φυλαξουν τα προβατα με την ιδια επιτυχια που το κανουν τοσους αιωνες τα δικα μας τσομπανοσκυλα?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Και απορω που το λες εσυ που απο τα γραφομενα σου βλεπω οτι για καθετι ψαχνεσαι και θελεις να ενημερωθεις
Κωστα,
εγω μπορει να ψαχνομαι αλλά η αγνοια και η ελλειψη ενημερωσης εδω στην επαρχια ειναι κατι το απιστευτο.
Δεν τους δικαιολογω αλλά τους καταλαβαινω.
Κι εσυ στην επαρχια μενεις, νομιζω ξερεις τι χάος επικρατει.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Κωστα,
εγω μπορει να ψαχνομαι αλλά η αγνοια και η ελλειψη ενημερωσης εδω στην επαρχια ειναι κατι το απιστευτο.
Δεν τους δικαιολογω αλλά τους καταλαβαινω.
Κι εσυ στην επαρχια μενεις, νομιζω ξερεις τι χάος επικρατει.
Τους τελευταιους 6 μηνες λογω δουλειας μενω αθηνα αλλα παντα η λατρεια μου ειναι η Β.Ελλαδα. Συμφωνω οτι υπαρχει αγνοια και μη νομιζεις οτι περιοριζεται στην επαρχια και γω ετσι νομιζα, εδω παρολου που υπαρχουν οι επιλογες λιγοι ειναι παλι που κανουν τις σωστες. Εγω π.χ. ειμαι ασχετος με τα αυτοκινητα ομως οταν παω να αγορασω ενημερωνομαι, ποσο μαλλον για κατι ζωντανο που συντροφευει την οικογενεια μας. Προσωπικα θαυμαζω αρη τους ανθρωπους που παρακαμπτουν την οποια αντιξοοτητα και προσπαθουν να ενημερωθουν για κατι τοσο σημαντικο. Υπαρχουν φορες που εχουμε διαφωνησει και πολλες αλλες που εχουμε συμφωνησει εγω ομως θαυμαζω την προσπαθεια σου για συνεχη ενημερωση και για βοηθεια σε καποιους που ειναι αρχαριοι. Εσυ δλδ για το θεμα της λεισμανιωσης γιατι εκανες τα παντα και ρωτησες τους παντες για να κανεις οτι το καλυτερο και δεν ειπες θα παω σε ενα γιατρο και δε γαμ..ται;Η απαντηση ειναι η αγαπη σου κατι που λιγοι πραγματικα εχουν για τα ζωα τους, αλλιως θα φροντιζαν να ενημερωθουν.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σε ευχαριστω φιλε αλλά αξιζω μούντζα και οχι επιβραβευση. Οφειλα να ενημερωθω νωριτερα για την λεϊσμανιωση και οχι κατοπιν εορτης.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Σε ευχαριστω φιλε αλλά αξιζω μούντζα και οχι επιβραβευση. Οφειλα να ενημερωθω νωριτερα για την λεϊσμανιωση και οχι κατοπιν εορτης.
Aυτη η αρρωστια ειναι καταρα οτι και μετρα να παρεις παλι μπορει να σου τυχει, τα παραδειγματα αναριθμητα, δυστυχως, εγω εχω ερθει αντιμετωπος με ερλιχιωση παρολα τα μετρα που παντα επαιρνα και παιρνω. Προσωπικα τρελαινομαι με ιδιωτες που ζευγαρωνουν ετσι απλα τα σκυλια τους γιατι πολλα στο τελος καταληγουν αδεσποτα, θελει πολυ προσοχη βαρεθηκα να βλεπω αδεσποτακια ημιαιμα και μη και γατες στα σκουπιδια, ειναι καθαρα ελληνικο φαινομενο και πρεπει πια να υπαρξουν ισχυρες ποινες για τους 'κακους' κατοχους κατοικιδιων. Ειναι αστειο να βλεπεις παρατημενα ζωα κακοποιημενα επειδη απλα καποιου του καβ..σε και αποφασισε για αυτα αλλα και για εμας που πρεπει καθημερινα να ερχομαστε αντιμετωποι με την ατιμωρητη ανευθυνοτητα και ηλιθιοτητα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η νοοτροπια θα αλλαξει μετα απο 2 γενιες εαν και εφοσον δουλεψουμε εμεις σκληρα ωστε να φερουμε ενα καλο αποτελεσμα και να το παρουν οι επομενοι και ΑΝ το αξιοποιησουν σωστα!

Εως τοτε θα βλεπουμε συνεχεια τετοια πραγματα ανευθυνους ωχαδερφιστες ιδιοκτητες που θα γεννοβολαν οι σκυλες τους και θα τα δινουν σε αλλους και μετα θα γινονται αδεσποτα γιατι πολυ απλα ουτε και εμεις προσπαθουμε αρκετα!

Αισθανομαι οτι κανουμε ΜΟΝΟ σπασμωδικες κινησεις!

Καλημερα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα προβληματα είναι δυο ειδων.
Τα δυστυχισμενα σκυλια που καταληγουν στους δρομους με στατιστικο μεσο ορο προσδόκιμου ζωης το ένα ετος. Αυτό είναι το χειροτερο αν το δεις συναισθηματικά.

Το άλλο είναι η αγανακτηση του κοσμου. Τους ακολουθουνε, ειδικα όταν κουβαλανε τροφιμα, σκορπιζουν τα σκουπιδια, ακαθαρσιες παντου (βαρεθηκα να τις παταω) και ενιοτε εκδηλωνουν επιθετικοτητα ειδικα σε αδυναμους ανθρωπους (ηλικιωμενους, γυναικες, παιδια) γιατι κατά κανονα είναι φοβικα.

Θυμαμαι πριν χρονια στην Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονικης ειχαμε σωσει έναν ηλικιωμενο κυριο που δεχτηκε επιθεση από αδεσποτο που τον εριξε κατω και δεν τον αφηνε.
Εγω εχω παθει ατυχημα με μηχανη. Το ιδιο και καποιοι φιλοι μου μηχανοβιοι που τους κυνήγησαν αδεσποτα. Πριν χρονια, που ειχαμε μηχανες.

Αν εχεις και σκυλια, είναι ακόμα χειροτερα.
Εγω πχ που εχω δυο τελειως διαφορετικα σκυλια, εχω και διαφορετικα προβληματα.
Την Ζηνα που είναι μινι, συχνα την φοβιζουν.
Την Ηρα, που εχει προκλητικο στυλ, την διαολίζουν.

Για τον φοβο της Ζηνας δεν μπορεσα να κανω τιποτα αλλά μου πηρε μηνες πολύ σκληρης δουλειας για να μαθω στην Ηρα να συγκρατιεται. Αν δεν υπηρχαν τα αδεσποτα, θα ηταν η ζωη μου μαζι της πολύ πιο ευκολη.

Αλλά το χειροτερο δεν είναι τα αδεσποτα. Είναι τα δεσποζομενα με κακους ιδιοκτητες. Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικα και επικινδυνα σκυλια.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πως τα χάνω αυτά τα θέματα....
Μέχρι και νύμφες είχε....
Άρη η δικά σου Ναιάδα, Ορεστειάδα ή Δρυάδα είναι;:p:p:D:D

Δυστυχώς η ενημέρωση για όλα τα θέματα για μένα είναι θέμα αποκλειστικά προσωπικής επιλογής....

Μακάρι το μέλλον να είναι καλύτερο....

Last edited: