ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είναι πανέμορφη ,πραγματικά μία κούκλα!!! Καλωσήρθατε και από εμάς
Είναι επιθετική σε όλα τα σκυλιά? Και Κουτάβια και αρσενικά, θηλυκα και μικρόσωμα ,μεγαλόσωμα?

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Σε ευχαριστουμε πολυ.
Ειναι επιθετικη με ολα. Προσπαθω να την φερνω συχνα σε επαφη και να παιζουμε μαζι με τα αλλα σκυλια-χωρις να την πιεζω βεβαια. Φαινεται κατι να διορθωνεται αλλα οχι τιποτα το σημαντικο. Ο εκπαιδευτης της δεν καταφερε να κανει και αυτος σπουδαια πραγματα.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
με τουν ανθρώπους πως τα πάει?
που πιστεύεις οφείλεται αυτή η επιθετικότητα?

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Με τους ανθρωπους ειναι φιλικοτατη. Σπανια αγριευει και δειχνει επιθετικοτητα σε καποια ατομα που ενδεχομενως αντιλαμβανεται οτι φοβουνται η οτι δεν την θελουν.
Τα malamute απο οτι εχω διαβασει μπορει να ειναι επιθετικα με τα αλλα ζωα.Αναφερεται στα χαρακτηριστικα τους.Δεν ξερω κατι αλλο για το θεμα αυτο. Σκεφτομαι να επικοινωνησω με καποιον εκτροφεα στην Ιταλια προκειμενου να συζητησω το θεμα μαζι του.Ενδεχομενως αυτος να μπορει να με κατευθυνει σωστα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Με τον εκτροφέα της εδώ, δεν έχεις επικοινωνήσει;
Φαντάζομαι ότι θα το έχεις συζητήσει πρώτα μαζί του, ή όχι;

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Η αληθεια ειναι πως δεν εχω επικοινωνησει μαζι του. Θα τον ενημερωσω αν και μιλαω συνηθως με καποιον στην Ιταλια ο οποιος φαινεται οτι εχει μεγαλη εμπειρια με τα Malamute.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Η αληθεια ειναι πως δεν εχω επικοινωνησει μαζι του. Θα τον ενημερωσω αν και μιλαω συνηθως με καποιον στην Ιταλια ο οποιος φαινεται οτι εχει μεγαλη εμπειρια με τα Malamute.
Δηλαδή από την αρχή που έχει αυτή την συμπεριφορά, δεν έχεις μιλήσει καθόλου με τον εκτροφέα της; Δεν είναι καθόλου ενήμερος; Sorry που μου κάνει εντύπωση, αλλά υποτίθεται ότι γι' αυτό προτείνουμε να αποκτάται το σκυλί από εκτροφέα, για να μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια σε ότι χρειαστεί.

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Σε ευχαριστω πολυ. Το ονομα το επελεξαν τα πιτσιρικια και ειπα να μην τους χαλασω το χατηρι :):)
Οι δυο φωτογραφιες στο αλμπουμ της Tequila ειναι εξαιρετικες!!

Christos

Active Member
27 Αυγούστου 2010
36
0
Κρυονέρι-Αττική
Απο το Ιταλικο εκτροφειο εχει παρει και ο εκτροφεας στα Ιωαννινα την μητερα της Ιολης. Ειχα απο την αρχη επικοινωνια μαζι του και απο εκει σκοπευα αρχικα να παρω ενα Malamute. Με εχει βοηθησει σε πολλα θεματα τα οποια δεν γνωριζα.
Εχεις δικιο παντως.Θα μιλησω και με τον εδω εκτροφεα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ok :)
Νομίζω πάντως, ότι έπρεπε από την αρχή να το έχεις κάνει.
Μπορεί να υπήρχαν σχετικά εύκολες εξηγήσεις και λύσεις και
να μην είχες ταλαιπωρηθεί :-|
Γιι' αυτό, ή μάλλον και γι' αυτό, αποφάσισες εξ' αρχής να απευθυνθείς σε εκτροφέα. Εκμεταλλεύσου το ;) Αρκεί να μην είναι αργά και να αντιστρέφεται ή να διορθώνεται η συμπεριφορά της :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτό μου φαίνεται για σωστή γενική περιγραφή των αρκτικών (οι πιο ειδικοί ας πούν την γνώμη τους.)

Οι βόρειοι άνθρωποι στην Ευρασία και τη Βόρεια Αμερική για αιώνες χρησιμοποίησαν τα σκυλιά τους ως εργαζόμενους συνεργάτες. Στους αρχαίους χρόνους, τα σκυλιά βοήθησαν στους κυνηγώντας και προειδοποιώντας ανθρώπους στα επικίνδυνα ζώα όπως οι αρκούδες. Αργότερα, τράβηξαν τα έλκηθρα και τις βάρκες και συγκέντρωναν τους τάρανδους. Τώρα, οι αγώνες σκυλιών με έλκηθρα και άλλα σπόρ είναι μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων τους. Και, φυσικά, τα σκυλιά spitz-τύπων είναι θαυμάσιοι και αποφασιστικοί σύντροφοι.

Η δύναμη και η αντοχή τους είναι δεύτερες σε καμία. Eίναι σκυλιά αγέλης και χωρίς συντροφιά απο ανθρώπους ή άλλους σκύλους γίνονται δυστυχισμένα. Δεν τα πάνε καλά με άλλα ζώα, είναι γνωστό πως οτιδήποτε άλλο ζώο θεωρείται θήραμα. Eίναι ανεξάρτητα και δεν εκαπαιδεύονται εύκολα σε υπακοή.
http://www.pcthreat.com/parasitebyid-10431en.html