ΓΕΙΑ ΣΑΣ

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Καλησπέρα και από εμένα.

Γράφτηκα στο forum για να μοιραστώ την λύπη μου και την απογοήτευση μου.
Πριν 4 μήνες αποφάσισα να αποκτήσω και έγω ένα τετράποδο φίλο. Αρχισα λοιπόν να ψάχνω για την φυλή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας κυρίως. δυστυχώς διάλεξα το μαλτεζ και λέω δυστυχώς γιατι από ότι κατάλαβα στην πορεία είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρείς ένα τέτοιο σκυλάκι στην Ελλάδα αφου σωστοί εκτροφείς δεν υπάρχουν ή ακόμα δεν τους έχω βρει και να βρώ από εξωτερικό είναι πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον. Σκυλάκι εννοείται ότι δεν θα αγοράσω (αν και έχω μπεί αρκετές φορές στον πειρασμό) απο Pet shop ύστερα από όλα αυτά που είδα και άκουσα. Δυστυχώς όμως επειδή ενημερώθηκα αυτή την στιγμή δεν έχω σκύλο και δεν βλέπω και να αποκτώ . Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει είστε η τελευταία μου προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Mπορεις να υιοθετησεις ενα αδεσποτακι. Αν παλι θες μονο καθαροαιμο κουταβι υπαρχουν αρκετες ρατσες με αξιοπλογους εκτροφεις εδω στην ελλαδα. Αν παλι θες μονο μαλτεζ μαλλον πρεπει να απευθυνθεις στο εξωτερικο αλλα γιατι λες οτι ειναι τοσο δυσκολο λογω κοστους;

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
εχω προσπαθήσει να αλλάξω φυλή αλλά δεν με ικανοποιει κάποια αντιστοιχη μικροσωμη, από εξωτερικο τα έξοδα ανεβαίνουν πολύ.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γιατί δεν γίνεται να ψάξεις και να επικοινωνήσεις με εκτροφεία του εξωτερικού;
Τον ΚΟΕ τον πήρες τηλέφωνο για εκτροφεία μαλτεζ;

Καλώς ήρθες και ελπίζω να βρεις το σκυλάκι σου :)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
τι λες για γουεστυ, εμενα μου αρεσουν πολυ και τα θεωρω εξαιρετικα σκυλια και απ'οσο ξερω εχει σιγουρα μια πολυ καλη εκτροφεα στην ελλαδα, μπορει να εχει και αλλους βεβαια.

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
το τελευταίο εκτροφείο που βρήκα τυχαία ειναι το http://www.maltesedogs.gr/index.html .ξέρει κανείς να μου πεί την άποψη του? δυστυχως εγώ είδα κάτι που δεν μου πολυάρεσε.

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
τα westie ήταν τα πρώτα που σκέφτηκα άλλα φοβάμαι τον χαρακτήρα τον τεριέ(πισματάρικα πολυ) αλλά και το τρίχωμά τους το βρίσκω λίγο δύσκολο.

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Αγαπητή μου berna τον ΚΟΕ δεν τον πήρα γιατί δεν τον εμπιστεύομαι ιδιαίτερα αφού έχει στα αρχεία του εκτροφείο μαλτεζ στη Κερατέ.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
απόσο εχω διαβασει αλλα και απότι εχω δει ειναι φοβερα σκυλια οσο για την περιποιηση τριχωματος δε νομιζω οτι τα μαλτεζ χρειαζονται κατι λιγοτερο

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
οχι δεν είναι θέμα χρόνου απλά έχω διαβάσει ότι έχουν δυο υποστρώματα και χρειάζονται στρίπινγκ ή κάτι τέτοιο που δεν έχω κατλάβει καλά τι είναι για να σου πώ την αλήθεια, και ότι το τρίχωμά τους είναι σκληρό ενώ των μαλτεζ είναι μαλακοοοοοο ;)

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
γιατί έχει ένα σκυλάκι που το έχει πάρει από την Νταγκίνη και όσα έχω διαβάσει για εκείνη με έχουν τρομοκρατήσει λίγο. ξέρεισ για ποια αναφλερομαι έτσι?
Γιατί δεν σου άρεσε το συγκεκριμένο εκτροφείο;

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
κοιταξε οσο αναφορα την περιποιηση και οι δυο ρατσες την απαιτουν. Τωρα σου ειπα για τα γουεστυ μπορεις να βρεις στην ελλαδα κατι ιδιαιτερως αξιολογο για τα μαλτεζ δε νομιζω.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
γιατί έχει ένα σκυλάκι που το έχει πάρει από την Νταγκίνη και όσα έχω διαβάσει για εκείνη με έχουν τρομοκρατήσει λίγο. ξέρεισ για ποια αναφλερομαι έτσι?
Οχι, γιατί δεν ξέρω πολλά για τη φυλή αυτή.
Για πες;

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Οχι, γιατί δεν ξέρω πολλά για τη φυλή αυτή.
Για πες;
μέσα εδώ έχω διαβάσει ότι δεν έχει καλά σκυλάκια εάν δεν ισχύει ας μου το διαψευσει κάποιος, αν και εγω βλέπω ότι δεν είναι πολύ κοντά στο πρότυπο απόσο μπορω να κρίνω(απλά συγκρίνοντας από τα εκτροφεία του εξωτερικου)

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
κοιταξε οσο αναφορα την περιποιηση και οι δυο ρατσες την απαιτουν. Τωρα σου ειπα για τα γουεστυ μπορεις να βρεις στην ελλαδα κατι ιδιαιτερως αξιολογο για τα μαλτεζ δε νομιζω.
είδες! γι αυτό και είμαι πολύ απογοητευμένη.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μέσα εδώ έχω διαβάσει ότι δεν έχει καλά σκυλάκια εάν δεν ισχύει ας μου το διαψευσει κάποιος, αν και εγω βλέπω ότι δεν είναι πολύ κοντά στο πρότυπο απόσο μπορω να κρίνω(απλά συγκρίνοντας από τα εκτροφεία του εξωτερικου)
Για την κυρία δεν γνωρίζω, αλλά το ότι δεν είναι κοντά στο πρότυπο σίγουρα, αφού κανένα σκυλάκι στο συγκεκριμένο εκτροφείο δεν έχει κάποια διάκριση σε έκθεση και όλα έχουν μπλε πεντιγκρί.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μπλε πεντιγκρι? τώρα με πιάνεται αδιάβαστη!
Τα κουτάβια από γονείς που έχουν διακρίσεις σε εκθέσεις μορφολογίας παίρνουν κόκκινο πεντιγκρί, τα κουτάβια που οι γονείς τους είναι απλά καθαρόαιμα με χαρτιά παίρνουν μπλε. (ούτε εγώ το γνώριζα, το έδειξε η παρατρίχα την περασμένη βδομάδα) :p

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Τα κουτάβια από γονείς που έχουν διακρίσεις σε εκθέσεις μορφολογίας παίρνουν κόκκινο πεντιγκρί, τα κουτάβια που οι γονείς τους είναι απλά καθαρόαιμα με χαρτιά παίρνουν μπλε. (ούτε εγώ το γνώριζα, το έδειξε η παρατρίχα την περασμένη βδομάδα) :p

:) αληθεια για το πρώτο εκτροφείο τώρα τί γνώμη έχεις? αξίζει να κάνω μια προσπάθεια ή θα πληρώσω χρυσό ένα άνθρακα? καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω να με κοροιδεύουν. αιώνιο πρόβλημα:D