ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Aγαπητοί συμφορουμίτες,
σας παρουσιάζω την σκυλοοικογένεια μου!

Ο Ρόκυ είναι ένα γνήσιο...μπάσταρδο.Ίσως λαμπραντόρ με ροτβαίλερ.Τον βρήκα 2 ετών,πολύ φοβισμένο και αδύνατο...Έγινε φύλακας και φοβερά εκπαιδεύσιμο σκυλί.Είναι απλά...ΚΥΡΙΟΣ.

O Rash είναι ένα σκατόσκυλο,ημίαιμο Ντόπερμαν.ΤΟν βρήκα νεογέννητο ΜΕΣΑ στον κάδο σκουπιδιών έξω από το σπίτι μου,5 λεπτά πριν περάσει το σκουπιδιάρικο!!!Στην αρχή πιστεύαμε ότι δεν θα ζήσει και ότι είναι κάτι σε πίντσερ...Τελικά,έζησε,μεγάλωσε και είναι ένας τρελάρας που πηδάει μέχρι και 3 μέτρα χωρίς φόρα και μπορεί να τρέχει ασταμάτητα.Μιλάμε για απίστευτη ενέργεια,αλλά και πολύ καλοσύνη...Σου σκουντάει το χέρι για χάδια...

H Λολίτα είναι ημίαιμο γκριφόν-κόκερ.Την πήρα κουτάβι από έναν παιδικό σταθμό όπου είχαν παρατήσει μεσα σε κούτα 10 κουταβάκια...Είναι πολύ βρωμιάααααααααρα αλλά την αγαπάω,τι να την κάνω! :)

και η Λώρα,είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα,ημίαιμο λυκόσκυλο.Την βρήκα πριν 2 χρόνια έξω απ το σπίτι μου και δεν είχα σκοπό να την κρατήσω,μόνο να την στειρώσω.Μόλις την πήρα πίσω από τη στείρωση,την είχα 1 βδομάδα στο σπίτι για αντιβίωση και ήταν το πιο ήσυχο και τρυφερό σκυλί που είχα γνωρίσει!Εβαλα αγγελία να την χαρίσω,αλλά κανείς δεν πήρε ποτέ...Και έτσι την υιοθετησα...Είναι τόσο στοργική,που φωνάζει άμα μαλώνω τ αλλα σκυλιά και κοιμάται αγκαλιά με τα κουτάβια που φιλοξενώ κατά καιρό...Είναι μια ΜΑΝΑ...Και πολύ λιχούδω επίσης...
(είναι η μαύρη,δίπλα στη Λολίτα στη φωτό με τους 4...σωματοφύλακες)

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Γειά χαραντάν!Είμαι ο Ρας και είμαι κ πολύ κούκλος και το ξερω!

Μ αρέσει πολύ να ΤΡΕΧΩ και να με κυνηγάει από πισω η μαμα μου...
Μ αρέσει και το agility και πηδάω 3 μετρα ψηλά,

αλλά πολυ κουραστικό βρε αδερφάκια μου...

Mε τρελλαίνουν τελείως τα μπαλάκια τενις!!Δε μπορώ,τα θέλω όοοολα!

-------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα.Εγώ είμαι ο Ροκ.
Βαριέμαι απίστευτα το agility...Προτιμώ να κοιτάω το βλάκα το Ρας να χαζοπηδαει..

Δε λέω ποτέ όχι στα χάδια!Αλλά μόνο απ τη μαμά ε?Μην παίρνουμε θάρρος οι υπόλοιποι.

Είμαι ο φύλακας του σπιτιού,μην το ξεχνάτε.Η πινακίδα στην πόρτα για μενα λεει!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ηello to all boys!Είμαι η Λολίτα... :lol:

Σιχαίνομαι το κούρεμα,αλλά δε γίνεται να μ αφήνουν σφουγγαρίστρα..

Toυλάχιστον βλέπω πού παω,κουρεμένη.

---------------------------------------------------------------------------

Γειά!Σλουρπ!Είμαι η Λώρα!Σλουρπ σλουρπ ματς!!
Σας αγαπώ ολους!!Κι ας μη σας ξέρω!

Κανένα κουταβάκι έχετε?Αναλαμβάνω φιλοξενία!Aυτά τα πρόσεχα όλα εγω!Και τη Φοίβη!Και τον Darko!!
[img]http://img249.imageshack.us/img249/6705/dscn0186xv8.jpg

Δεν μ αρέσει να τσακώνονται ή να γρυλίζουν άλλα σκυλιά!Αρχίζω και τους γαυγίζω και τους μαλώνω!!Και αμα δε μου μιλάς θα σε καρφώσω με το βλέμμα μου και θα κλαίω μεχρι το πρωί!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
τι φάτσες είναι αυτές μωρέ??? *agapoylas* Η παρουσίαση της οικογένειας ήταν φοβερή,σε ευχαριστούμε :wink: Λατρεύω τα αυτιά του Ρας :lol: