Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι 26 χρονών κ μένω στην πάτρα ειμαι νέο μέλος κ όπως όλους εδώ μέσα μας ενώνει η απέραντη αγάπη για τα σκύλια...!!Νιώθω πολύ τυχερός καθώς αυτήν μου την αγάπη την έχω και σαν εργασία καθώς ειμαι μόνιμος στην πολεμική αεροπορία κ η ειδικότητα μου ειναι συνοδός κ εκπαιδευτής στρατιωτικού σκύλου...Έχω λοιπόν σαν ομάδα μου(συνοδός-στρατ.σκύλος)τον μπραν...Ενα κουκλί βελγο ποιμενικό(malinois) 2 χρονων τώρα πελώριος κ 40 κιλών αφου οι συνάδελφοι με κοροιδέυουν οτί πρέπει να έχει κ αίμα απο μεγάλο δανό..Είναι πολύ αθλητικός κ νευρικός,θέλει συνέχεια εκτόνωση τρεξίμο κτλ..Είναι κυριαρχικός πολυ κ δοκιμαζει συχνά να ηγηθεί της αγέλης(ομαδας των 2 μας) αλλα με τη λίγη εμπειρία μου κ τις συμβουλές του πιο εμπείρου εκπαιδευτή μου τον έχω αποτρέψει καλα ως τώρα...Αυτά τα λίγα για τον μπραν κ να ενημερώσω οτι αν χρειαστεί κάποιος καποιες αποψείς,εμπειρίες για την συγκεκριμένη φυλή(malinois) ας με ρωτήσει γιατι περνάω ατελείωτες 'ωρες εκπαιδευσης,εκτόνωσης,παιχνιδιού, φύλαξης χώρων,ανίχνευσης μέσω ανέμου εισβολέα κ αλλα πολλά με εναν απο τους πιο ιδιότροπους κ κυριαρχικούς εκπρόσωπους της φυλής του πιστέυω....που απλά τον ΛΑΤΡΕΥΩ....Θα ηθέλα την 'αποψη οποιουδήποτε φίλου στο εξής..έχω επίσης πολύ αγάπη για τα ντόπερμαν κ σκεφτομαι σε λίγο καιρό να αποκτήσω το πρώτο μου..δέν έχω προηγούμενη εμπειρία στην φυλή πέρα απο τα αυτά που έχω διαβάσει,επομενως θέλω να ρωτήσω όποιον εχει εμπειρία 1)τι φύλο να διαλέξω?2)δεν έχω κήπο καθώς μένω σε διαμέριμα(που είναι σχετικά λίγο μικρό) αλλα εννοείται οτι θα του παρέχω τρελή εκτόνωση κ βόλτες..πως τα παει η φυλή σε διαμέρισμα...??3)συζώ με την κοπέλα μου που δεν εχει μεγαλη εμπειρία θα αντιμετωπίσει κυριαρχικά προβλήματα με το σκύλο?εχω την εμπειρία κ την γνώση να την καθοδηγήσω απλώς επειδή δεν ειναι τοσο ζεστή με την συγκεκριμένη ράτσα δεν θέλω να την πιέσω κ να την φοβίσω...αυτά ελπίζω να μήν σας κούρασα για πρώτη φορά..να ειστε ολοι καλα... εσείς κ τα τετράποδα αγαπημένα σας φιλαράκια.....