ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Kαλά έκανες και το έβγαλες βόλτα αγκαλιά. Να βλέπει το περιβάλλον και να συνηθίζει εκ του ασφαλούς.
Μην το παρηγορείς όταν δείχνει να φοβάται κάτι, αδιαφορία και ηρεμία, να του περνάς το μηνυμα "δεν τρέχει τίποτα, άδικα φοβάσαι, κοίτα εμένα είμαι ήρεμη"
Και μην αφήνεις τα παιδάκια να το τρομάζουν ουρλιάζοντας και απλώνοντας τα χέρια τους απότομα καταπάνω του. Να τα σταματάς και να τους λες να το πλησιάσουν ήρεμα και σωστά.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ευτυχώς τα παιδάκια ήταν ήρεμα μαζί του και τρυφερά, απλά ήταν πολλά και ο Ροκ ανησυχούσε. Εγώ τον κρατούσα σταθερά στην αγκαλιά μου και δεν τον παρηγορούσα, του μιλούσα μόνο για τα παιδιά, για τη βόλτα κ.λ.π. Το αποκορύφωμα ήταν όταν γυρίσαμε σπίτι, τον άφησα κάτω και του έβγαλα το σαμαράκι του , αυτός πήγαινε προς την πόρτα με θάρρος και ήθελε να ξαναβγούμε!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Το πόσο χάρηκα σήμερα την βόλτα του Ροκ παρόλο που δεν ήμουν εκεί. Τον πήρε η πεθερά μου και η κόρη μου και τον πήγαν στη Φρεαττύδα , παραλιακά, έπαιξε στα βραχάκια, χοροπηδούσε απο το ένα βραχάκι στο άλλο και γνώρισε 3 σκυλάκια, ένα λαμπραντόρ, ένα μπιγκλ και ένα μπόξερ με τα οποία ήταν κοινωνικότατος. Επαιζαν σαν 3 χαρούμενα φιλαράκια. Επαιξε για καμιά ώρα, έκανε έξω τα κακάκια του (επιβραβεύθηκε!) και γύρισε χαρούμενος και ξεθεωμένος. Το αποκορύφωμα ήταν ότι έφαγε και όλο το φαί του (κατόρθωμα, γιατί τελευταία τις έχει βαρεθεί τις σκέτες κροκέτες)!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi