ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΗΜΙΑΙΜΟ ΧΑΣΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΕΜΙΑ,ΑΦΙΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΤΑΜΙΝΩΣΗ ΓΕΜΑΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ..ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Κ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μαράκι καλώς όρισες, μην γράφεις με κεφαλαία :)
Έχετε σκεφτεί τη λύση επαγγελματία εκπαιδευτή?
Να θυμάσαι πάντα ότι δεν πρέπει ποτέ να επιβραβεύεις τους φόβους του. Δηλαδή μην τον χαϊδεύεις όταν φοβάται, μην του μιλάς γλυκά! Έτσι του επιβεβαιώνεις ότι καλά κάνει και φοβάται!

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ναι ρε συ αλλα οταν την βλεπω να κλαιει τρελαινομαι δε μπορω..ξερεισ πιο ειναι το προβλημα για εκπεδευτη?οτι ειμαι 17 και δε διαθετω ρε γαμωτο τοσα λεφτα γιατι δεν εχω ακομα δικια μου δουλεια:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Καταλαβαίνω... Ζεις με τους γονείς σου? Το έχεις συζητήσει μαζί τους?
Μην τρελαίνεσαι όταν κλαίει. Να μπορέσεις να μην την επιβραβεύσεις που κλαίει! Εσύ είσαι ο αρχηγός της αγέλης σας και ως αρχηγός πρέπει να είσαι αυστηρή όταν χρειάζεται. Κοντά σου πρέπει να αισθάνεται ασφαλής...

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ναι με τουσ γονεισ μου ακομα..με εχουν στηριξει πολυ!τωρα ειδικα με τισ πανελληνιεσ ο μπαμπασ μου την προσεχε πολυ.το θεμα ειναι οτι εχω αλλα 3 αδεσποτα κ ο μπαμπασ αλλα 7 οσο απιστευτο κ αν ακουγεται..τα αγαπαμε πολυ εμεισ τα σκυλακια!:)κ αν κλαιει τι να κανω δηλαδη?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Μαζί σας στο σπίτι πόσα σκυλιά ζούνε? Το χάσκι ζει μαζί σας?
Τι εννοείς ότι έχετε 10 σκυλιά? Πού τα έχετε?

όταν κλαίει να την αγνοείς!

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
μαζι μασ ειναι το χασκι κ αλλα 3..11 σκυλια εχουμε τα αλλα 7 τα εχει ο μπαμπασ μου κοντα στο σπιτι οχι στον κηπο..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Kαλώς ήρθες!:)
Εγώ συνήθως όταν φοβόταν η δικιά μου έκανα κάτι να ξεχαστεί!Παίζαμε με τοαγαπημένο της παιχνίδι και τέτοια!;)
Βέβαια αν φοβάται πολύ αυτά δεν πολυπιάνουν...συνήθως δεν έχουν κουράγιο να κάνουν τίποτα!:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Απαγορεύονται τέτοιου τύπου αιτήματα στο φόρουμ. Όποιος θέλει καθαρόαιμο καλά θα κάνει να βρει έναν σωστό εκτροφέα της φυλής που τον ενδιαφέρει και να το αγοράσει.

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
καλα μη νευριαζεσαι δε το θελω εγω..ποτε στη ζωη μου δεν ειχα καθαροαιμο ουτε θελω..η κολλητη μου εστειλε τωρα..:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τα φοβικά σκυλιά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή. Να κάνεις καταρχήν αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Οχι χάδια και φιλιά όταν φοβάται. Του κάνεις μεγάλο κακό επιβραβευοντας το φόβο του. Γενικά να τον αγνοείς όταν φοβάται. Επίσης να ξεκινήσεις μαθήματα υπακοής μόνη σου αν όχι με εκπαιδευτή. Θα φτιάξει η σχέση σας μαζί του, θα σας εμπιστευτεί και σιγά σιγά θα ξεπεράσει το φοβο του.

Εχεις παρατηρήσει τι φοβάται συγκεκριμένα?

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ναι,φοβαται πολυ τουσ ξενουσ οσο τρυφεροι κ να ειναι μαζι τησ..επισησ τισ αποτομεσ κινησεισ.βασικα μονο εμενα πλησιαζει ουτε στουσ γονεισ μου δε καθετε..:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να φροντίσεις να πεις σε όσους μπαινουν στο σπίτι να μην του δίνουν σημασία.... να μην του μιλάνε, να μην το χαιδεύουν, να μην το πλησιάζουν...... αν κάποιοι θέλουν να σε βοηθήσουν να βοηθήσεις το σκύλο, να τους πεις να κάτσουν ήρεμα στο πάτωμα μαζί σου, χωρίς να κοιτάνε το σκύλο, και να περιμένουν να έρθει αυτος σε κείνους. Αν θέλουν μπορούν να κρατάνε κι ενα καλό μεζεδάκι κι όταν ο σκύλος πλησιάζει να του το δίνουν. Αν δεν πλησιάζει να του το πετάνε ήρεμα κοντά του. Αν πλησιάσει φρόντισε να τους πεις να μην τον χαιδεύουν ποτέ πάνω απο το κεφάλι.... πάντα από κάτω στο λαιμό.. Επίσης, φρόντισε να τον μάθεις να περπατάει σωστά στο λουρί μαζί σου και ξεκίνα να τον πηγαίνεις βόλτες σε ολο και πιο πολυσύχναστα μέρη. Συχνά τα φοβικά σκυλιά φοβούνται περισσότερο μέσα στο σπίτι και λιγότερο έξω..... Αυτά προς το παρόν. Ας προσθέσουν περισσότερα οι εκπαιδευτές του φόρουμ..... εγώ έχω μόνο 6 μήνες εμπειρία με φοβικό σκύλο. Να σου πω μόνο οτι βλέπω μεγάλη βελτίωση, οπότε με υπομονή και επιμονή να δεις που θα διορθωθεί το σκυλάκι σου.

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ευχαριστω παρα πολυ!!:):):)απο το καλοκαιρι ειδικα κ μετα θα ημαστε οι 2μασ κ θα αφιερωθω ολοκληρωτικα σε αυτην!αν μου πειτε πωσ θα βαλω κ φωτο απο ολα τα σκυλακια μου!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να θυμάσαι πάντα ότι δεν πρέπει ποτέ να επιβραβεύεις τους φόβους του. Δηλαδή μην τον χαϊδεύεις όταν φοβάται, μην του μιλάς γλυκά! Έτσι του επιβεβαιώνεις ότι καλά κάνει και φοβάται!
Τα φοβικά σκυλιά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή.
Οχι χάδια και φιλιά όταν φοβάται. Του κάνεις μεγάλο κακό επιβραβευοντας το φόβο του. Γενικά να τον αγνοείς όταν φοβάται.
Mε κάλυψαν τα παιδιά..:):)

Είχα φοβικό σκύλο και με πολύ αγάπη επιμονη και επιμονη, είμαστε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο..
Θα ήταν καλο να συμβουλευτείς έναν εκπαιδευτη.
Μου κάνει εντύπωση το ότι δεν εμπιστεύεται τους γονείς σου..
Αυτό βεβαια δεν επιβάλλεται αλλα κατακτιέται..

Μην ξεχνάς πως ένα φοβικό σκυλί είναι ένα ιδιαίτερο σκυλί, θέλει ιδιαίτερη και πιο προσεχτική αντιμετώπιση.
Επισης μην ξεχνάς πως ένα φοβικό σκυλί με κακο χειρισμό μπορεί να εξελιχθεί σε ένα επιθετικό σκυλί..

Μου κάνει εντύπωση ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός σκύλων που έχει ο μπαμπα σου!!

Αυτά από εμενα!!:):)

MARAKI

Active Member
23 Μαϊου 2009
29
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
κηνυγοσκυλα ειναι του μπαμπα μου και τα λεει παιδια του!πιστευω πωσ η φοξι(το σκυλακι μου)δεν εχει δεθει με τους γονεις μου γιατι λοιπουν ολη μερα απο το σπιτι λογο δουλειας..μπορειτε να μου προτεινετε εκπαιδευτη?τουλαχιστον καποιεσ συμβουλεσ γιατι δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη για κατι παραπανω..:(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ψάξε το θέμα της Εκπαίδευσης μέσα στο forum από την αρχή μέχρι το τέλος!Θα βρεις πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie