ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ..

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ-ΒΕΛΓΙΚΟ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ 9 ΜΗΝΩΝ..

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
καλως ηρθες Λεωνιδα!
απο που το πηρες τον σκυλο σου?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Kαλώς ήρθες!

Αν θες μην γράφεις με κεφαλαια!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Εγινε φοιβο..Λοιπον,μου τον εδωσε ενας φιλος του πατερα μου γιατι τον ειχε μαζι με αλλους τρεις σκυλους και δεν τον αφηναν να φαει κ ηταν ετοιμοσ να ψωφησει..Κ ετσι τον ανελαβα εγωννΝα φανταστειτε ηταν 4μηνων και ζυγιζε 5 κιλα...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθες Λεωνιδα! Τον κακομοιρουλη, τι σκυλια ηταν τα αλλα και δεν τον αφηναν να φαει?

Ρενα ανοιξε καινουργιο τοπικ να σε καλωσορισουμε εκει!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Να φανταστεις τα δυο ηταν οι γονεις του,και μαζι με αυτα αλλο ενα..οι γονεις του ειναι ιδιοι με το σκυλο μου..ομωσ δεν ειναι ουτε γερμανικος,ουτε βελγικος..ριξτε μια ματια να με βοηθησετε..ευχαριστω εκ των προταιρων..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλα και δεν αφηναν το κουταβι και παιδι τους να φαει? Παραξενο!
Για το τι ειναι θα σου απαντησουν οι ειδικοι της φυλης!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Και οπωσ ηταν επομενο,τωρα ειναι 9 μηνων και εχει μεινει λιγο πισω απο αποψη αναπτυξης..θελω να μαι αισιοδοξος αλλα δεν νομιζω να μεγαλωσει αλλο..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
λεωνίδα καλημερα....
ο σκύλος είναι παρα πολύ όμορφος....
δεν ειναι βέλγικος........ θα μπορουσε να ειναι γερμανικός..... είναι μακρυτριχος... κατι που τον αποκλειει από το τελευταιο πρότυπο.....
κατα τα αλλα θα ελεγα οτι μοιαζει με γερμανικο ποιμενικό......
να σου ζήσει να τον χαιρεσαι... είναι κούκλος!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Να ρωτησω κατι??Λοιπον,το τριχωμα του σκυλου μου ειναι τοσο μαλακο οσο σε ενα κουταβι..ειναι 11 μηνων και η τριχα του ειναι ακομα "πουπουλο"..μηπως ξερετε το γιατι???

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, διότι είναι ακόμα κουτάβι!:p:p:D:D:D

Καλωσήλθες κι από μένα και να σου ζήσει ο κούκλος. Μην ανησυχείς, θα μεγαλώσει φαντάζομαι. Σχετικά με την έλλειψη του φαγητού όταν ήταν μικρός να εύχεσαι να μην την πατήσει όπως ο δικός μου σκύλος: μάλλον κι αυτόν νηστικό τον αφήνανε, λέει η κτηνίατρός του, και τώρα είναι έτοιμος να φάει μέχρι και τα ντουλάπια....:eek::eek::p:p:D:D:D Άσε που προσπαθώ να τον αδυνατίσω 4 κιλά....:p:p:D:D:D