Οι φωτογραφίες αυτές οι δύο είναι από σπίτι;
εγώ θα έπερνα όρκο ότι είνια τραβηγμένες απο τη βιτρίνα petshop....
το ελαχιστο που μπορω να κανω! αφου δεν ασχοληθηκες να διαβασεις τι εστι πετ σοπ, puppy mils, εισαγωγεις θα ηθελες κατι καλητερο?παρτο παρτο! πωπω απιστευτο σκυλι! ευκολα εβγαινε πρωταθλητης. καλητερο απο το ροτβαϊλερ σου.
....διακρινω καποια ειρωνια.......????
εγω ειδα ενα σκυλακι σε γυαλα πετ σοπ. αλλα αφου ειναι απο εκτροφειο πες μας το ονομα (επιτρεπεται).δν ειναι απο πετ σοπ φιλε,ειναι απο εκτροφειο.κ γ αυτο το κανω θεμα επειδη προσωπικα εμενα δν μ αρεσει το σκυλι νομιζω οτι εχει λιγακι μεγαλυτερα αυτια απ οσο πρεπει....ισως κανω κ λαθος..!!οσο για το ονομα του εκτροφειο θα ρωτησω κ θα σας ενημερωσω... ισωσ βεβαια να μν κανει να τα αναφερω δημοσιως. φοβερος ο fidel elenian...!πολυ καλος!
το ελαχιστο που μπορω να κανω! αφου δεν ασχοληθηκες να διαβασεις τι εστι πετ σοπ, puppy mils, εισαγωγεις θα ηθελες κατι καλητερο?
ε ξαναδιαβασε γιατι δεν το ποιανεις το νοηματο αν ασχοληθηκα κ διαβασα ασε με να το ξερω καλυτερα εγω...
αν κ ειμαι υπερευχαρηστημενος γιατι κ το ροτβαιλερ που εχω το πηρα κατα τον ιδιο τροπο κ ειναι ενα εξαιρετικα ομορφο,μορφολογικα,σκυλι,χαιρει ακρας υγειας εδω κ 10 χρονια.το θεμα ειναι τωρα το γαλλικο!
Η ευγενεια σου δεν σημανει οτι πρεπει να αποδεχομαστε της ανηθικες πρακτικες σου.απο κει κ περα εγω απλα εκανα ενα ερωτημα ευγενικα,κανεις δν ειναι υποχρεωμενος να μου απαντησει.
το αν ασχοληθηκα κ διαβασα ασε με να το ξερω καλυτερα εγω...απο κει κ περα εγω απλα εκανα ενα ερωτημα ευγενικα,κανεις δν ειναι υποχρεωμενος να μου απαντησει.
όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη... στα πετσοπςχαχαχα
μα το θρέντ αυτό ξεκινησε με την ερωτηση μεταξυ αρσενικου – θηλυκού και μετά κατεληξε στα πετ σοπς.
αφου γραψω εγω