το να γεμισουμε κουταβια δεν ειναι τοσο κακο αποι τι στιγμη που βρισκουν σπιτι και αγαπη.αποψη μου
Πες μου σε παρακαλώ που ακριβώς μένεις στη Θεσσαλονίκη που όλα τα κουτάβια βρίσκουν σπίτι και αγάπη να έρθω να εγκατασταθώ μόνιμα.
Ρε συ παντού αδέσποτα σκυλιά,άλλα πεθαίνουν της πείνας, άλλα φολιάζονται, τα πατάνε αμάξια, τα χτυπάνε παιδιά(και μεγάλοι),μερικά δε, δεν προλαβαίνουν καν να τα πάθουν όλα αυτά γιατί με το που γεννιούνται τα παίρνουν οι κατα τα άλλα φιλόζωοι ιδιοκτήτες της σκύλας, τα κλείνουν σε σακούλες και τα πετάνε στα σκουπίδια "γιατί η σκύλα έπρεπε να κάνει μια γέννα γιατί... γιατί
έτσι". Κάτσε να βρουν όλα αυτά τα σκυλιά σπίτι και αγάπη και μετά το ξανασυζητάμε το θέμα.
Μου έχουν ζητήσει αρκετά άτομα κουτάβι απο τον σκύλο μου ώστε έχω εξασφαλίσει τα κουτάβια για 2 γέννες τουλάχιστον. Ξέρω ότι τα κουτάβια θα πήγαιναν σε καλά σπίτια αν τον ζευγάρωνα αλλά ο λόγος που έχω επιλέξει να μη το κάνω είναι γιατί το θεωρώ ασυνείδητο να υπάρχουν σκυλιά που παθαίνουν όλα τα παραπάνω και εγώ να συμβάλω στο να συνεχίσουν να μένουν στον δρόμο, γιατί τα σπίτια στα οποία θα πήγαιναν τα κουτάβια του σκύλου μου, μπορούν άνετα να δεχθούν ένα αδέσποτο σκυλί.