Βruno Jura Hound αρσενικο ψαχνει σπιτακι

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Πριν κανα διμηνο εμφανιστηκε ενας σκυλος στη γειτονια, καινουριο αδεσποτο, καταλαβα με τη μια οτι επροκειτο για κυνηγετικο και μου φαινοταν πολυ καθαροαιμο, μου θυμιζε σκυλια που εχω δει σε ταινιες ή κομιξ..

Καθισα και εψαξα ολα τα hounds σε photo στο google, και το βρηκα!!!!!!!!! Εiναι ολοιδιο φτυστο καρμπον, bruno jura hound!!!!!!!!! Επαθα πλακα γιατι διαβασα οτι ειναι πολυυυυυ σπανιο! Που βρεθηκε εδω περα τετοιο σκυλι!!!

Οριστε φωτο, ειναι αρσενικο, πιθανον μεγαλης ηλικιας γιατι παρουσαιζει καποια βραδυκινησια, και πολυ φιλικος, ψυχουλα..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Σας παρακαλω αν ειναι δυνατον επειδη δεν ειναι για μενα ειναι για το σκυλακι, μη με γραψετε και προωθηστε το σε αλλα σαιτ να του βρουμε ενα σπιτακι..

τηλ. 6975309584

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μαλλον θα το ειχε κανενας κυνηγος και επειδη μεγαλωσε το παρατησε..εχω ακουσει πολλα τετοια παραδειγματα κυνηγων ή το χειροτερο που εχω ακουσει ειναι οτι αν δεν κυνηγανε καλα τα τραβματιζουνε και μετα τα παρατανε για να μην πουν οτι αποτυχανε και για να μην τα παρει αλλος κυνηγος.. Ξερω και ενα ζωντανο παραδειγμα με εναν μακακα εδω στην περιοχη μου. Τεσπα υπαρχουν και οι καλοι κυνηγοι. Ελπιζω να βρει ενα σπιτακι αυτος ο κουκλος!!!!!!!! Πραγματικα πανεμορφος.

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Δεν τον εχω πιασει να τον παω σε κτηνιατρο. Βασικα εμενα μου κανει μπαμ απο μακρια οτι μεγαλωσε και τον πεταξανε.. θα προσπαθησω να τον πιασω να τον παω την δευτερα να δουμε, ειναι πολυ καλο σκυλακι..