Βόλτα!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Πόση ώρα πρέπει να βγάζω βόλτα το σκυλλάκι μου? Είναι 12 μηνών!:confused: Λόγο των αναπνευστικών προβλημάτων ανυσηχώ!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ρωτα τον κτηνιατρο σου,οπως σωστα σου ειπε ο St3li0s αλλα σιγουρα το καλοκαιρι ειδικα,δεν ειναι για πολλα πολλα...λογο οτι ζεσταινωνται ευκολα και υπερβολικα γρηγορα και εχουν τα αναπνευστικα τους προβληματα.Τον χειμωνα ειναι καλυτερα αλλα και παλι πρεπει να πηγαινει οσο εκεινο δεν κουραζεται..εχει κοντα ποδια επισης και επιβαρυνεται γρηγοροτερα κλπ.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Δεν μιλήσαμε γι'αυτό το θέμα με τον κτηνίατρο μου! Απλά θέλω να ξέρω γιατί ανυσηχώ με τα όσα έχω μάθει για την συγκεκριμένη ράτσα!:eek:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν χρειαζεται να ανησυχεις, ετσι ειναι αυτη η φυλη ετσι και εσυ θα πορευτεις...

Χρειαζεται ομως προληψη και οπως ειπε και ο Τεο το καλοκαιρι οπως ειναι φυσικο θα ειναι πιο περιορισμενες οι βολτες οσον αφορα την διαρκεια τους...

Περα απο τον κτηνιατρο και τι θα σου πει αφου τον δει αυτος θα πρεπει να τον παρατηρεις τον σκυλο σου πως αισθανεται τωρα που ειναι καλοκαιρι οταν τον βγαζεις βολτα,ποση ωρα αντεχει κτλ κτλ οπως αντιστοιχα και τον χειμωνα!!!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Επειδή την περνω περίπατο περίπου στης 19:30 είναι δροσερός ο καιρός!!!! Δεν ξέρω πότε κουράζετε επειδή συνεχώς φένετε να το διασκεδάζη! Πάμε βόλτα περίπου 40 λεπτά! Καλά είναι?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
πολυ μου φαινεται για Γαλλικο Μπουλντογκ...:roll::-s

τωρα αν δεν δειχνει να κουραζεται...τι να σου πω.τα Γαλλικα Μπουλντογκ δεν ειναι ενεργητικα σκυλια,αντιθετως ειναι αρκετα παθητικα και αρεσκονται να τεμπελιαζουν.Μαλλον τα 40 λεπτα να'ναι πολλα τελικα...

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Αντιθέτος!:rolleyes:! Εμένα είναι πάρα πολύ ενεργειτικό σκυλλί! Συνεχώς θέλει να τρέχει και να πάιζει! Τόσο πολύ που εγώ πέφτω ψόφιος και αφτό ακόμα συνεχείζη!!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
χμμ...δεν ειναι σιγουρα τοσο "τεμπελικα" οσο τα αγγλικα,αλλα γνωριζω οτι εχουν παρομια χαρακτηριστικα και προβληματακια υγειας...τελος παντων,οπως και να εχει θεωρω οτι ΕΣΥ θα κρινεις βλεποντας το ιδιο το σκυλι και τις αναγκες του και επισης θα σε βοηθησει πολυ σε αυτο και ο κτηνιατρος του.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
χααχαχαχαχχα ..καλο:p

ο κτηνιατρος οπως και ο ιατρος (για εμας τους ανθρωπους) ειναι "εκει" και πρεπει να ειναι "εκει" για οποιοδηποτε λογο ή "χαζη" ή "εξυπνη" ερωτηση μας!και η δικη σου απορια δεν ειναι χαζη αλλα λογικη.παρε τον αυριο κιολας και συζητηστε.

κτηνιατρος που δεν εχει ορεξη ή δεν θελει να συζητα τετοια και αλλα τοσα τετοια ζητηματα θελει αμεση αλλαγη!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Να σου πω τον λόγο! Το σκυλλάκι το έχω εδώ και 6 μήνες! Είναι λίγο περίεργο να ρωτήσω τώρα :shock:!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ακους να δεις τι λεει...ντρεπεται...

Εγω να σου πω την αληθεια...μου φανηκε καπως οτι ρωτησες πρωτα εδω χωρις ξερουμε εμεις τον σκυλο σου...

Πως σου φαινεται αυτο?Καλυτερα απο το να συζητησεις με τον κτηνιατρο σου?

Ειναι για του σκυλου το καλο και για το δικο σου...μην κολλας σε τετοια και ας γινεις και κολιτσιδα...δεν πειραζει...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
την κολοκυθια παιζουμε:confused:

ρωτα τον ΟΤΙ θες,ΟΠΟΤΕ θες και ΟΠΩΣ θες εσυ!!ειναι Υποχρεωμενος να σου απαντησει και οσο το δυνατον λυσει καθε απορια σου...αλλιως αλλαξε τον.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Εντάξει....!!!! Θα πάω άυριο στο ιατρείο να αγοράσω σαμπουάν για το σκυλλάκι και θα τον ρωτήσω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν κατάλαβα?:confused:
Λεω οτι δεν θα ειναι η αφορμη το σαμπουαν για να του κανεις αυτην την ερωτηση και καθε ερωτηση που θα σου ερχεται στο μυαλο!

Γιατι αν πας επειδη ντρεπεσαι με αφορμη το σαμπουαν να του κανεις και την ερωτηση θα γεμισεις σιγα σιγα ολο το μπανιο...

Μπορεις να του κανεις την ερωτηση/απορια και χωρις να παρεις κατι...:D

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
:D!!!! Όχι μου έλειψε το σαμπουάν για σκύλλους και πρέπει να αγοράσω ένα! Και μερικά παιχνίδια για τιν πριγκίπισσα μου!!!!