Βόλτα 26/12 Λαγονήσι --> Σαρωνίδα

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλέ παιδιά, έλεος -- τι λαχτάρα είναι αυτή!!!
Θα σας απογοητεύσω.... Η φίλη μου τελικά είχε μόνο 3-4 με Mάγια, Cookie και Τασία (Λας Ζιτιανέρας, με σειρά εμφάνισης) και εγώ μόνο μία με Ρότι - Τασία και τον καλύτερο χειριστή evah, δηλαδή τον μπαμπά της Ρότι, καθώς και μία του ζεν-πρεμιέ Σπίθα! Την επόμενη φορά περισσότερες.... επιφυλασόμεθα!

Ο Mr Perfect Handler :)

Tα ζητιανάκια που κοντέψαν να με φάνε, δεδομένου ότι είχα τις λιχουδιές!

O υπέροχος κύριος Σπίθας, το νέο αμόρε της Τασίας <3

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
χαχα και αυτό σίγουρα! Αλλά τώρα εκπαιδευόμαστε γιατί έχει ξεσαλώσει τελείως η μικρή και μας πάει κυριολεκτικά βόλτα...Στην επόμενη σκυλοβόλτα, ελπίζω και να είμαστε εκεί, αλλά και να μπορέσουμε όντως να περπατήσουμε μαζί σας σαν καλά κορίτσια. :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το νιώθω το εγκεφαλικό να μου κλεινει το ματι!!!

Με τόσες λιγες νομιζεις θα τη βγάλεις? Να ξαναπάτε να βγάλετε κι άλλες.... αυτες ειναι δείγμαααα

(νηστικά τα ειχατε και ορμησαν στις λιχουδιες :p )

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
το νιώθω το εγκεφαλικό να μου κλεινει το ματι!!!

Με τόσες λιγες νομιζεις θα τη βγάλεις? Να ξαναπάτε να βγάλετε κι άλλες.... αυτες ειναι δείγμαααα

(νηστικά τα ειχατε και ορμησαν στις λιχουδιες :p )
Συμφωνώ με τόσες λίγες φώτο αμα χρειαστεί να πάτε ξανα να πάρετε στασεις και να φωτογραφηθειτε και μετα να τις ανεβάσετε

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Πείτε την αλήθεια, παλιόπαιδα, ποιός με μάτιασε?? Ξεματιάστε με γρήγορα και δεν θα σας μαλώσω!!

Όπως είπε και η dnassib, είχε ένα υπέροχο ήλιο, περπατήσαμε, ιδρώσαμε, σκάσαμε, βγάλαμε τα μπουφάν, μας φύσηξε το ωραίο αεράκι... Μέχρι το βράδυ ήμουν ετοιμοθάνατη *sick*
Η βόλτα πάντως ήταν υπέροχη και όλα τα μωρά ήταν τα καλύτερα! Γνωρίσαμε και την cookie που μας έχει παρουσιάσει η dnassib σε κάποιο θέμα, καθώς και τον τρελοσπίθα του Rick με τα τρελοαυτιά! Με τις λιχουδιές έγινε χαμός, όχι απλά ζητιάνευαν!
Θα παρατηρήσατε, πάντως, πως η άδεια καφετέρια άρχισε να μαζεύει κόσμο μόλις καθίσαμε με τα τέσσερα τέρατα! Έπρεπε να ζητήσουμε ποσοστά :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πείτε την αλήθεια, παλιόπαιδα, ποιός με μάτιασε?? Ξεματιάστε με γρήγορα και δεν θα σας μαλώσω!!

Όπως είπε και η dnassib, είχε ένα υπέροχο ήλιο, περπατήσαμε, ιδρώσαμε, σκάσαμε, βγάλαμε τα μπουφάν, μας φύσηξε το ωραίο αεράκι... Μέχρι το βράδυ ήμουν ετοιμοθάνατη *sick*
Η βόλτα πάντως ήταν υπέροχη και όλα τα μωρά ήταν τα καλύτερα! Γνωρίσαμε και την cookie που μας έχει παρουσιάσει η dnassib σε κάποιο θέμα, καθώς και τον τρελοσπίθα του Rick με τα τρελοαυτιά! Με τις λιχουδιές έγινε χαμός, όχι απλά ζητιάνευαν!
Θα παρατηρήσατε, πάντως, πως η άδεια καφετέρια άρχισε να μαζεύει κόσμο μόλις καθίσαμε με τα τέσσερα τέρατα! Έπρεπε να ζητήσουμε ποσοστά :p

εχεις αποδειξεις για αυτά που λες? φωτογραφίες????
Δεν πιστευουμε τίποτα....

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Φρόντισα, που λες, και άδειασα τη μνήμη της φωτογραφικής, ώστε να κρατήσω ντοκουμέντα αφού πήγαινα άσκυλη και είχα άδεια χέρια... Δεν φρόντισα, όμως, να τη φορτίσω :cuniaoo:
Οπότε νομίζω ότι όσες φωτογραφίες τραβήχτηκαν ήταν αυτές...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φρόντισα, που λες, και άδειασα τη μνήμη της φωτογραφικής, ώστε να κρατήσω ντοκουμέντα αφού πήγαινα άσκυλη και είχα άδεια χέρια... Δεν φρόντισα, όμως, να τη φορτίσω :cuniaoo:
Οπότε νομίζω ότι όσες φωτογραφίες τραβήχτηκαν ήταν αυτές...
απειλειστε με ομαδικό μπανιο!!! :mad:

μα ειναι δυνατον βρε να μην βγαλατε αλλες φωτο????

D

Deleted member 14614

Guest
Χεχε ωραίες φωτογραφίες. Χαρακτηριστικές της κάθε στιγμής οι 2 πρώτες θα έλεγα! Το έχω απορία πότε τον έβγαλες, πάντως, τον δικό μου και δεν σε πήρα είδηση.

Να έρθετε HollywoodBrn!:)

Ωχ Δάφνη, κατάλαβα, με το *sick*. Σκούφο ξανά! Στην καφετέρια όχι μόνο ήρθε κόσμος, αλλά ήταν πολύ φιλικός με τα σκυλιά. Όλοι με χαμόγελα.

Ghelly ξεφτιλιστήκαμε λίγο, αλλά δεν πειράζει. Εμείς να είμαστε καλά! χαχα

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Στην καφετέρια όχι μόνο ήρθε κόσμος, αλλά ήταν πολύ φιλικός με τα σκυλιά. Όλοι με χαμόγελα.
Αυτό πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ειδικά αν λάβει κανείς υπ'όψιν του ότι το πρώτο πρώτο που αντίκριζαν ήταν το άγριο και αιμοβόρο ροτ!