+1Βρε παιδια τι θα γινει με τις φωτογραφιες???
Θα δουμε τιποτα εμεις που δεν ηρθαμε??
ΑΝΤΕΕΕΕ
Συμφωνώ με τόσες λίγες φώτο αμα χρειαστεί να πάτε ξανα να πάρετε στασεις και να φωτογραφηθειτε και μετα να τις ανεβάσετετο νιώθω το εγκεφαλικό να μου κλεινει το ματι!!!
Με τόσες λιγες νομιζεις θα τη βγάλεις? Να ξαναπάτε να βγάλετε κι άλλες.... αυτες ειναι δείγμαααα
(νηστικά τα ειχατε και ορμησαν στις λιχουδιες )
Πείτε την αλήθεια, παλιόπαιδα, ποιός με μάτιασε?? Ξεματιάστε με γρήγορα και δεν θα σας μαλώσω!!
Όπως είπε και η dnassib, είχε ένα υπέροχο ήλιο, περπατήσαμε, ιδρώσαμε, σκάσαμε, βγάλαμε τα μπουφάν, μας φύσηξε το ωραίο αεράκι... Μέχρι το βράδυ ήμουν ετοιμοθάνατη *sick*
Η βόλτα πάντως ήταν υπέροχη και όλα τα μωρά ήταν τα καλύτερα! Γνωρίσαμε και την cookie που μας έχει παρουσιάσει η dnassib σε κάποιο θέμα, καθώς και τον τρελοσπίθα του Rick με τα τρελοαυτιά! Με τις λιχουδιές έγινε χαμός, όχι απλά ζητιάνευαν!
Θα παρατηρήσατε, πάντως, πως η άδεια καφετέρια άρχισε να μαζεύει κόσμο μόλις καθίσαμε με τα τέσσερα τέρατα! Έπρεπε να ζητήσουμε ποσοστά
απειλειστε με ομαδικό μπανιο!!!Φρόντισα, που λες, και άδειασα τη μνήμη της φωτογραφικής, ώστε να κρατήσω ντοκουμέντα αφού πήγαινα άσκυλη και είχα άδεια χέρια... Δεν φρόντισα, όμως, να τη φορτίσω :cuniaoo:
Οπότε νομίζω ότι όσες φωτογραφίες τραβήχτηκαν ήταν αυτές...
Αυτό πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ειδικά αν λάβει κανείς υπ'όψιν του ότι το πρώτο πρώτο που αντίκριζαν ήταν το άγριο και αιμοβόρο ροτ!Στην καφετέρια όχι μόνο ήρθε κόσμος, αλλά ήταν πολύ φιλικός με τα σκυλιά. Όλοι με χαμόγελα.