Δεν έχω ιδέα τι επιτρέπεται αλλά... Έχει φύλακες στο ΟΑΚΑ? Εγώ μόνο security σε μέρες αγώνων έχω δει! Μπορεί να κάνω και λάθος και να υπάρχει ....Τώρα μόλις είδα το βιντεάκι...
Να ρωτήσω κάτι: επιτρέπεται να μπαίνουν μέσα στα συντριβάνια? πληροφοριακά ρωτάω, σε περίπτωση που τσαλαβουτήσει ο δικός μου, μην βγει ο φύλακας και "βγούμε" εμείς σηκωτοί έξω....
Μου είπε μια φίλη που διάβασε το άρθρο για το ΟΑΚΑ στο περιοδικό "Σκύλος....", ότι δεν πρέπει να πτοηθούμε αν ο φύλακας μιας απομακρύνει, γιατί η εταιρεία φύλαξης που έχει αναλάβει το στάδιο, έχει εντολή να μην παρεμποδίζει την βόλτα σκύλων+αφεντικών.Δεν έχω ιδέα τι επιτρέπεται αλλά... Έχει φύλακες στο ΟΑΚΑ? Εγώ μόνο security σε μέρες αγώνων έχω δει! Μπορεί να κάνω και λάθος και να υπάρχει ....
μαζι θα πλατσουρισουν Φανιτσα!!! οπως ειπε και η Eλλη, εφ'οσον δεν προοριζονται για ανθρωπινη χρηση δεν θα εχουμε θεμα!Τώρα μόλις είδα το βιντεάκι...
Να ρωτήσω κάτι: επιτρέπεται να μπαίνουν μέσα στα συντριβάνια? πληροφοριακά ρωτάω, σε περίπτωση που τσαλαβουτήσει ο δικός μου, μην βγει ο φύλακας και "βγούμε" εμείς σηκωτοί έξω....
τα λογια ειναι περιτα φιλε μου ευχαριστωΚαλησπερα
Αυτο ειναι ενα εκπαιδευμενο ροτβαιλερ με εναν σωστο κυνοφυλο και ''αφεντικο''.Οπως επισης και ενα υπεροχο δειγμα τι σημαινει να αποκτας σκυλο απο εκτροφειο (Μπραβο στον Ευγενιο)
Ο σκυλος ''ξερει'' την δυναμη του και δεν χρειαζοταν να την χρησιμοποιησει,οπως επισης προσεξα οτι δεν αφησε περιθωρια στον αλλον να παιξει με το μπουκαλι του,οποτε συνεχιζε να παιζει για παρτι του
Φανταζομαι οσοι εχουμε η θελουνε να αποκτησουνε ροτβαιλερ εχουν ''εναν τετοιο'' σκυλο στον μυαλο τους
congrats για αλλη μια φορα και θα σου στελνω συνεχως καθε φορα που θα βαζεις τετοια βιντεακια οσο και αν κουραζω η επαναλαμβανομαι