Βόλτα στην Καβάλα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Οχι καθόλου.
Με άγγιξαν τα υπόλοιπα, όμως.
Ασε που δεν έχω πάει και ποτέ στην Καβάλα :rolleyes:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Και πάλι σας ευχαριστώ,αλλά δεν κατάλαβα πως από μέρη για βόλτα στην Καβάλα έγινε θέμα για συμπεριφορά σε σχέση με τα αδέσποτα.....
Είναι που δεν ξέρουμε μέρη στην Καβάλα, που λίγοι βρέθηκαν να γνωρίζουν για να σε βοηθήσουν, αλλά κάτι ξέρουμε από αδέσποτα στην πόλη που ήταν το 2ο υπο-ζήτημα και είπαμε να βοηθήσουμε και σ'αυτό τον τομέα. Άσε που κρατάμε και το θέμα στην επιφάνεια και μπορεί να βρεθεί κανένας άλλος που να γνωρίζει τα τοπικά
;)

αλλά στο κέντρο της πόλης έχει αρκετά σκυλιά που φαντάζομαι θα ειναι μια αγελη
Μια αγέλη όooλα τα σκυλιά του κέντρου μπααα.. Κλίκες κλίκες κλίκες θα συναντήσεις :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εγώ που ξέρω κάπως την Καβάλα, αλλά δε μένω εκεί για να ξέρω και σημεία συνάντησης για σκύλους σου είπα.

Ωστόσο, από το πρώτο σου ποστ φαίνεται ότι ψάχνεις εναλλακτικά μέρη για να αποφύγεις το κέντρο λόγω αδέσποτων. Δεν ψάχνεις μέρη γενικώς κι αορίστως.

Γι' αυτό και σου απαντήσαμε για τα αδέσποτα :) Ό,τι ξέρει ο καθένας λέει άλλωστε.

barbajean

Member
10 Δεκεμβρίου 2012
8
0
Συμπερασματικα,ή οι Καβαλιωτες δεν έχουν σκύλους, ή δεν μπαίνουν σε αυτό το forum!!!!!!
Ευχαριστώ πάντως για την εμψυχωση!!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η Καβάλα είναι μικρή πόλη. Αναλογικά έχεις ελάχιστες πιθανότητες να πετύχεις Καβαλιώτη, αν και έχουν σκυλιά :)

Μπορείς να δοκιμάσεις μέσω fb μήπως βρεις κάτι ή μήπως δημιουργήσεις εσύ κάποια ομάδα.
Καλή ζωή με τη μικρή σου στην όμορφη Καβάλα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn