Βόλτα στα Βασιλικά

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
superman μήπως θες μια φάπα; :D
Τον βλέπεις να περπατάει και γελάς και να ΜΗΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ κιόλας; :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
superman μήπως θες μια φάπα; :D
Τον βλέπεις να περπατάει και γελάς και να ΜΗΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ κιόλας; :D
Φαντασου να τον δει με το φασαριοζικο παιχνιδι στο στομα να τον κοιταει με το βλεμα του ψυχοπαθη τι θα κανει:paja1::paja1::paja1::p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
κ η ραμονα κουκλα ειναι.. αλλα ο σωτηρης.......ειναι και το ονομα βεβεα.μαρεσουν τετοιου ειδους ονοματα,σωτηρη,λαμπρο,φωντα,παντελης εξου και του δικου μου μπαμπης.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Φαντασου να τον δει με το φασαριοζικο παιχνιδι στο στομα να τον κοιταει με το βλεμα του ψυχοπαθη τι θα κανει:paja1::paja1::paja1::p
Φαντάσου να τον δει μπουκωμένο με 2 και 3 συγχρόνως φασαριόζικα παιχνίδια... :eyecrazy:](*,):flip:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Φαντάσου να τον δει μπουκωμένο με 2 και 3 συγχρόνως φασαριόζικα παιχνίδια... :eyecrazy:](*,):flip:
Xαχαχαχα την επομενη φορα φιλεναδα θα εχω φωτογραφικη μαζι να αποθανατισω Σωτο.. πιανω το ενα, πιανω και το δευτερο, τρεχω για το τριτο, μου πεφτει το ενα, γυρναω να το πιασω, μου πεφτει το αλλο κοκ. τελικα μετα απο προαπαθεια ερχομαι μπροστα σου και τρεμω ολοκληρος απο την ενταση κοιτωντας σε στα ματια "λεγωντας " αντε ρε πετα μου κανενα!!!:paja1::paja1: Αγαπαω Σωτηρη κουβερτουλη λεμε!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αγαπαω Σωτηρη κουβερτουλη λεμε!!!
κ είναι κ κύριος... Αφήνει πάντα το τρελοκάτσικο να πάρει το παιχνίδι:D

Καλή τύχη να΄χουν τα μικρά αδερφάκια!!:)

(Ειρήνη; Έχω βγαλει κάτι φωτο από την κάμερά σου, γιααα κάνε ένα κόπο κ παράθεσε καμία). :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δινεται ναι. Και δεν ειναι 1 αλλα 3!! Το ενα θα παει σε φιλο μας την αλλη βδομαδα! Ειναι περιπου 1,5 μηνων αρσενικα (ηρθαν σε εμας 20 ημερων αφου προοριζονταν για μια μαντρα στον Ασπροπυργο και θα γινουν μεγαλοσωμα 30-40 κιλα πανω κατω).Δεν εχω βαλει αγγελια γιατι θελουμε να πανε σε γνωστους, φιλους, γενικα θελουμε να μαθενουμε νεα τους! Στειλε μου π.μ να σου πω περισσοτερα αν θελεις.
είναι αυτά τα dogo-pit που μου έλεγες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βασικά και να ήθελα να περάσει απαρατήρητη, δεν θα ήταν εφικτό.
Εχει και μια αλφα επιφάνεια...:p
Ξέρετε και τις λεπτομέρειες της μπλούζας ή να τις παραθέσω να ολοκληρώσω το σκηνικό; :rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Συμπεριλαμβάνεται στο "everything" :D
Ετσι κι αλλιώς του τον έχει πάρει τον αέρα, οπότε...τα δικά του...δικά της...;)