προσπαθησα να της στειλω αλλα μου λεει οτι εχει υπερβει το οριο μηνυμάτων και δεν μπορω να της στειλω μεχρι να σβησει μερικα...
μου κοπηκε αποτομα η χαρα...
καλημέρα σε ολους... επαναφέρω το θεματάκι που είχα ανοιξει αυτη την φορα για ενα προβλημα οχι στην βολτα αλλα στο σπίτι μεσα...
λοιπον... αν καμια φορα φύγω απο το σπίτι για λίγο και παω ή για καφε ή να καθησω στο σπίτι κανενους γείτονα τον αφήνω ελευθερο μεσα στο σπίτι... δεν του εχω crate...και οταν λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι τον περιορίζω στο δωματιο μου και βάζω κουτια αποθήκευσης και οτι αλλο βρω μπροστα απο το κρεβάτι για να μην ανεβαινει πανω....
το πρόβλημα ειναι το εξης... αν δεν βαλω τα κουτιά στο κρεβάτι πάνω ή αν δεν κλείσω την πόρτα της τουαλέτας θα παει και θα κάνει τα τσίσα του ή στο κρεβάτι πάνω ή στην τουαλέτα μεσα...
πως θα του το κόψω όλο αυτο???...
δεν εχω προβλημα να του πάρω crate αλλα δεν θελω να μενει εκει μεσα κλειστος... εγω ειμαι φοιτήτρια και αλλες φορες λειπω 4 ωρες και αλλες 8 ωρες αναλογα με το προγραμμα της σχολής μου γι'αυτο και τον αφηνω στο δωματιο μου...
ευχαριστώ πολυ και συγνωμη αν ειναι καπως γραμμενο το κειμενο αλλα βιάζομαι γιατι δίνω μαθημα σε λίγη ώρα και μπορει να εχω κανει κανενα λαθάκι απο την βιασύνη μου...