Βραβια στις Εκθεσης

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Καπου στεναχωριεμε που δεν κερδιζω ενα μετταλιο οταν πηγαινω στις εκθεσης...
Δεν γινετε μονο οι καλυτεροι φυλης (ενηλικα) να παιρνουν....

Στο Εξωτερικο- Σουηδια-Νορβηγια...
Σε μια εκθεση δινουν κονκαρδα μεχρι και 4 Θεση...σε καθε κατηγορια και ξεχωριστα το CAC και την Φυλη..κτλ...
Βεβαια πληρωνουν για τις κονκαρδες 0,60-0,80 ευρω την κονκαδρα με την παραλαβει και δεν ειναι υποχρεωτικο..
Ετσι ομως εκεινοι που θελουν ειναι πραγματικα χαρουμενοι οταν φευγουν απο την εκθεση με κονκαρδες και οσο καλυτερη θεση τοσο περισσοτερες και οχι μονο με ενα χαρτι που γραφει 1 θεση η 2 θεση...

Το ειχα συζητηση με ενα ομιλο περσυ και μου ειπε οτι ο Ελληνας δεν προκειται ποτε να πληρωσει για να παρει μια κονκαρδα-μετταλιο...
Ειπα πως δεν συμφωνω αμα σκεφτουμε οτι πληρωνουμε τοσο λεφτα στις συμμετοχες θα στεναχωριθουμε για 2-3 ευρω παρα πανω?
Δεν το νομιζω...

Η πληρωμη για της κονκαρδες η μεταλιο γινεται γιατι τα εξοδα ειναι πολλα σε μια εκθεση και το καταλαβενω!!!!!
Αλλα πραγματικα ειμαι προθυμη να πληρωσω αρκει να εχω κατι που μπορω να το βαλω στον τοιχο στο σπιτι..

Εσεις τι λετε?

Φωτο ειναι παραδειγμα απο μια φιλη μου μετα απο μια εκθεση (Σουηδια)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Χμμμ , ναι για τον ιδιοκτήτη είναι πολύ τραβηχτηκό, πρέπει να γίνεται, και δωρεάν αν μπορούσε ... και για τον εκτροφέα είναι, αλλά γιατί να τα βάζεις στον τοίχο? Για να σε πιστέψουν ότι κέρδισες? Αναμνηστικά? Κι εγώ θα ήθελα, αλλά άμα το σκεφτείς, πάρε και μια 50άδα μετάλλια και κότσαρέ τα! (Μερικοί το κάνουν νομίζω :lol: :lol: ) Μακάρι απλά να δίνανε δωρεάν, για μένα να πλήρωνα για να πάρω δεν θα είχε διαφορά από το να τα πάρω μόνος μου ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Καλα μιλαμε για 2 η 3 ευρω ...
Δεν ειναι σαν μια οποιαδηποτε κονκαρδα που μπορεις να το αγορασεις μονος σου...αφου γραφει ημερομενια εκθεση θεση κτλ..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kαλά θα ήτανε ... τόσο έξοδο είναι πιά? ΟΛΑ τα σκυλιά να πάρουν, 400 Ευρώ θα στοιχίσει, αν πάρουν 4άδες, 150? Τα κύπελλα είναι ωραία ... έχω να πάρω ... :lol: :lol:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Στην Σουηδια κανει η μια κονκαρδα 60 Λεπτα!
Μου εχουν πει εδω απο τον ομιλο που μιλησα οτι η κονκαρδα ειναι πιο ακριβη απο το μεταλιο..

Δηλαδη ειναι καλυτερα να πληρωνεις 300 ευρω σε συμμετοχες και μετα να πας σπιτι με τιποτα γιατι πηρες την φυλη αλλα νεων και καλυτερος αρσενικος αλλα η θηλυκια πηρε την φυλη η το αντιθετο...
Τοτε...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πάλι δεν σε καταλαβαίνω

δεν είναι και καλά κέρδισες

ΚΕΡΔΙΣΕΣ

μάλλον κάτι άλλο θες να πεις

για εξήγησε το καλύτερα αν θες

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ετεροχρονισμένη απάντηση (ακόμα ψάχνω και ακόμα διαβάζω):

Υπάρχουν όμιλοι που δίνουν (ή έδιναν) κάτι αναμνηστικό σε όλους τους συμμετέχοντες!