ooooooops! ζητώ συγγνώμη :-/υσ: βρε παιδια Μάρκο λενε το σκυλο μου το εχω πει τόσες φορες. κοριτσι ειμαι.
ooooooops! ζητώ συγγνώμη :-/υσ: βρε παιδια Μάρκο λενε το σκυλο μου το εχω πει τόσες φορες. κοριτσι ειμαι.
Να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου !συγχαρητηρια!!!μπορω να ζητησω μια συβουλη???πως τα καταφερες τελικ και ξεμπερδεψες απο ψυλλουσ και τσιμπουρια..ζω παρομοια καταστασησας ευχαριστω για τη βοηθεια, η μικρη ελευθερωθηκε απο τα παρασιτα και βγηκε στην επιφανεια μια κουκλα. αποφασισα να την κρατησω. αναμενονται φωτο.
όπως ανεφερα και στα πρωτα ποστ μονο με efipro, ηταν το μοναδικο που εκανε δουλεια. σχεδον το εκανα μπανιο με το φαρμακο το σκυλι και το αφησα εξω. μετα απο κανα τριωρο-τετραωρο δεν ξινοταν πια και ειχαν εξαφανιστει ολα τα τσιμπουρια αλλα οι ψυλλοι που ψωφισαν εμειναν πανω ψωφιοι. με βουρτσισμα εφυγαν σιγα σιγα .Να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου !συγχαρητηρια!!!μπορω να ζητησω μια συβουλη???πως τα καταφερες τελικ και ξεμπερδεψες απο ψυλλουσ και τσιμπουρια..ζω παρομοια κατασταση
ευχαριστω πολυ Kyveli και συ να χαιρεσαι τα φιλαρακια σου.Nα χαίρεσαι τον Μάρκο και την Χλόη
Το σκυλακι που σου λεω το χω δωσει για υιοθεσι, αλλα εχω επαφη με τουσ ιδιοκτητεσ,κ μου παν οτι , παροτι το χα ψεκασει πρι ν το δωσω εχει ψυλλουσ και τσιμπουρια και ειδαν κ μερικ στο σπιτι μ τα σκοτωσαν....κατι για απολυμανση του σπιτιου παιζει???να το κρατησουν εκτος σπιτιου για μερικες μερες??όπως ανεφερα και στα πρωτα ποστ μονο με efipro, ηταν το μοναδικο που εκανε δουλεια. σχεδον το εκανα μπανιο με το φαρμακο το σκυλι και το αφησα εξω. μετα απο κανα τριωρο-τετραωρο δεν ξινοταν πια και ειχαν εξαφανιστει ολα τα τσιμπουρια αλλα οι ψυλλοι που ψωφισαν εμειναν πανω ψωφιοι. με βουρτσισμα εφυγαν σιγα σιγα .