Βρέθηκε σκυλάκι Jack russell Θηλυκό!

Tsilos

New Member
24 Φεβρουαρίου 2010
1
0
Βρεθηκε στην περιοχη της λυκοβρυσης πριν δυο μερες.Αν και ειχε λουρακι μάλλον είναι παρατιμενο και δεν το εχει αναζητήσει κανεις...Οπότε χαρίζεται!Ηλικία δεν εχω μάθει ακόμα είναι λευκό με καφετί κεφάλι γλυκήτατο και πολύ όμορφο.Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνίσει εδώ 6988590923

Attachments

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
τι να σου πω τωρα, οτι το θελω???!?!?!

εύχομαι τουλάχιστον να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, αν δεν έχει βρεθεί ακόμη..

άμα δε το θέλει κανείς, να το πάρω εγώ ρε παιδιά?? έχω λιώσει.. (και σκέφτομαι πως θα χάσω πολλά κιλά αν την υιοθετήσω :p)

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
και αμα ανεβω σαλονικη (μπορει συντομα μπορει οχι, εξαρταται απ το αγαπητο μας κρατος..) θα μπορεσουν να μονοιασουν με την Ηρα?..

αντε οι μετακινησεις, αντε τα διπλα εξοδα, αντε αμα παθει κατι εξοδα, δε τα λογαριαζω. ειναι πολλα που μου κοβουν τη φορα... αν κ το θελω τοσο πολυ.. κ δε θα κανω μονο εγω καλο σ αυτο, θα κανει και αυτο σε μενα... γιατί έχω κάτι καταθλιπτικές τάσεις εδώ στο αθήνα που είμαι..:(:(

rouvinaki

New Member
24 Μαρτίου 2010
3
0
einai i ROUVIN>>>>

Σε έχω πάρει τόσα τηλέφωνα σου έχω στείλει και μήνυμα.
...Είναι το παιδί μου... το έχω χάσει στη Λυκόβρυση... τον Φεβρουάριο... έχω φωτο της... είναι 3 χρονών και έχει επιληψία, πρέπει να πάρει τα φάρμακά της. Δεν έχει τσιπ. Έχω βάλει αφίσες στη Λυκόβρυση όταν την έχασα... Το ξέρουν οι περισσότεροι κτηνίατροι στη Λυκόβρυση ότι χάθηκε... Έχω το βιβλιάριο υγείας... Πες μου που βρίσκεται τώρα?? Εννοώ την έχεις δώσει??

Last edited by a moderator:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Rouvinaki στείλε καλύτερα και ένα προσωπικό μήνυμα στο μέλος που ανέβασε την αγγελία. Τα προσωπικά μηνύματα στέλνουν αυτόματη ειδοποίηση στο mail του μέλους που το λαμβάνει. Από ότι βλέπω ο Tsilos δεν έχει ξαναμπεί και δεν έχει γράψει από τότε, οπότε μπορεί να μην δει την απάντησή σου εδώ.

Εύχομαι να είναι όντως αυτή και να την βρεις! :)

rouvinaki

New Member
24 Μαρτίου 2010
3
0
Του'χω στείλει και mail και μήνυμα και τηλ τον παίρνω συνέχεια και είναι άφαντος.

artemisa

New Member
1 Μαρτίου 2011
1
0
γεια σας! το έχετε ακόμη το σκυλάκι?? το thelwwww πολύ αν το έχετε ψάχνω μήνες τώρα ένα jack ρουσέλ k δεν ήθελα να πάρω από pet shop... λόγω ιδεολογίας... δεν ξέρω λέει 24.2.2010 αλλα ελπίζω να είναι απλά λάθος του υπολογιστή και να αναρτήθηκε πριν μερικές μέρες.... θα χαιρόμουν πολύ να μου απαντούσατε... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
1)Aπαγορεύονται τα greeklish.
2)Kάνε ένα κόπο να διαβάσεις το θέμα τι λέει.8 posts είναι.
3)Ο υπολογιστής σου δεν κάνει λάθος, πάει πολύ καιρός από τότε.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν και δεν ξερω τι εχει γινει με το σκυλακι αν διαβασεις λιγο πιο πανω θα δεις οτι εμφανιστηκε η ιδιοκτητρια του