Βρέθηκαν 4 ψάρια

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Έγινε! Θα περάσω σήμερα
Eυχαριστω!:D

Αν δεν μπαρφάρει στο τέλος αυτός [κοίτα ρε, μπελά που βρήκαμε], δώστον στον Ντιέγκο, να μπαρφάρει εκείνος :p
χαχχαχαχαχ χτες το βραδυ τον γλυκοκοιταζε πλακα πλακα... του κανει εντυπωση το μεγεθος μαλλον γιατι ολα τα αλλα ειναι μικρα... του ειπα να κανει υπομονη και θα ανταμειφθει! :p

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η χελωνα? :eek: οχι. . . . εχω τρεις οι οποιες εχουν μεγαλωσει παρα μα παρα πολυ και
πλεον δεν χωρανε στο ενυδρειο. Και ψαχνω μπας και κανενας θελει να υιοθετησει
καμια :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Eυχαριστω!:D

χαχχαχαχαχ χτες το βραδυ τον γλυκοκοιταζε πλακα πλακα... του κανει εντυπωση το μεγεθος μαλλον γιατι ολα τα αλλα ειναι μικρα... του ειπα να κανει υπομονη και θα ανταμειφθει! :p
Εεερμμμ να αρχίσεις να ανησυχείς όταν ο καρχαριάκος αρχίσει να γλυκοκοιτάζει τον Ντιέγκο!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.225
Παιδιά -εντάξει! Δεν υπάρχει αυτό το θέμα!
ΤΕΛΙΚΑ τι απέγινε ο καρχαρίας και τα ορεκτικά του;;;
Δεν υπάρχει ιντίντ! Τι άλλο θα δούμε!!! (παρατημένο).

Τελικά τελικά?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μόλις το πηρα πρέφα κι εγώ οτι υπάρχει αυτό το θέμα..Δε ξέρω τι άλλο θα δούμε παρατημένο. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πια δεινόσαυροι :eek:

• Like
Reactions: MarilenaG

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Πόσος σουρεαλισμός Θε μου..

τωρα που γυρναει μηπως θελετε και μια χελωνα νερου? :eek:
Πρόσφατα πήγαμε με ένα φίλο και την κόρη του βόλτα στον Εθνικό Κήπο. Εκεί έχει μια λιμνούλα με κάτι βραχάκια και πολλές χελώνες. Σκέψου το σαν ενδεχόμενο αν δεν τη θέλει κανείς άλλος από εδώ.

• Like
Reactions: Eirini-Fontas

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Μόλις το πηρα πρέφα κι εγώ οτι υπάρχει αυτό το θέμα..Δε ξέρω τι άλλο θα δούμε παρατημένο. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πια δεινόσαυροι :eek:
Χωρίς να θέλω να υποτιμίσω τον κ. καρχαριάκο, αρχικά στο θέμα με το (αδέσποτο; ) χάμστερ άλλο παρατημένο "ζωάκι "έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα.
Τελικά όμως το θέμα ευρέθη και...

Έκπληξη! :confused:
http://www.dogforum.gr/community/threads/Κροκόδειλος-στην-Αχαρνών.21774/page-2

Ψάχνοντας τυχαία βρήκα και αυτό αλλά... για να είμαστε... δίκαιοι αυτό δεν ήταν παρατημένο.. :mad:
http://www.dogforum.gr/community/threads/Ελαφάκι-κατασχέθηκε-από-pet-shop-στον-Πειραιά.25518/#post-643359

Οπότε για το δεινόσαυρο μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά! :cool:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Χωρίς να θέλω να υποτιμίσω τον κ. καρχαριάκο, αρχικά στο θέμα με το (αδέσποτο; ) χάμστερ άλλο παρατημένο "ζωάκι "έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα.
Τελικά όμως το θέμα ευρέθη και...

Έκπληξη! :confused:
http://www.dogforum.gr/community/threads/Κροκόδειλος-στην-Αχαρνών.21774/page-2

Ψάχνοντας τυχαία βρήκα και αυτό αλλά... για να είμαστε... δίκαιοι αυτό δεν ήταν παρατημένο.. :mad:
http://www.dogforum.gr/community/threads/Ελαφάκι-κατασχέθηκε-από-pet-shop-στον-Πειραιά.25518/#post-643359

Οπότε για το δεινόσαυρο μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά! :cool:

ελεοςςςς!!! μα κροκόδειλος;;; Βασικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Τι νόημα έχει δηλαδή να έχει κανείς κατοικίδιο έναν αλιγάτορα; (ελπίζω να είδα καλά και να είναι αλιγάτορας και όχι κροκόδειλος, γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά μεγέθους). Εδω εγω σκέφτομαι, τώρα που έχουν αρχίσει να γερνάνε τα ψαράκια μου, να το παρατήσω το σπορ με το ενυδρείο. Δεν βρίσκω το νόημα ειλικρινά..

Για το ελαφάκι ουδεν σχόλιο..Τραγικό απλώς :(

Αντίστοιχα πάντως, ένας δεινόσαυρος θα επιβίωνε πολύ καλύτερα απο τους πιθανούς κινδύνους της Αχαρνών :p (Αν τελικά κλονοποιήσουν εκείνο το μαμούθ που έλεγαν, τη βάψαμε).

• Like
Reactions: LaCat

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
πλακα μου κανετε....πρωτη φορα το ακουσα αυτο...τωρα θα παρατανε και ψαρια??? ελεος...ειναι γλυκο απο οτι καταλαβα ετσι? εχω θαλασσινο δυστηχως αλλα αν θελετε μπορω να ρωτησω μηπως τα παμε καπου μεχρι να δειτε τι θα τα κανετε??? η εχετε βρει λυση???

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
για τα χρυσοψαρα βρηκα σπιτι αν θελετε και θα περνανε και σουπερ,εχει ενας γνωστος ενυδρειο μονο με χρυσοψαρα λιγο πιο περα εχει το μαγαζι που εχει το ενυδρειο,οχι πετ και τετοια καμια σχεση,χομπιστας ειναι.εδω πιο διπλα μου μενει και τον ρωτησα εχθες που πηρα ενα ασυρματο απο το μαγαζι του και μου ειπε κανενα προβλημα...για τον καρχαρια αν θελετε μπορω να το βαλω σαν αγγελια στο aquazone που ειμαι και εγω μελος και σιγουρα εχουν πολλοι εμπειρια και ενυδρεια οπου θα μπορει ισως καποιος να το υιοθετησει...οτι ειναι μου λετε.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
οσο για την χελωνα να ρωτησω ενα φιλο που εχει κτημα στο μαραθωνα και εχει λιμνες,απλα επειδη του εχουν παει και εκει πολλες δεν ξερω αν μπορει να δεχθει αλλες...αν θελετε κανω και εκει την ερωτησουλα μου για τη χελωνα,εκει πηγα κι εγω μια που εσωσα απο εναν βλακα...την ειχε δεκατρια χρονια σε ενα μπιτονι απο κηροζινη,ενας σιχαμενος θυρωρος εκει που δουλευα στην ομονοια και περισι το καλοκαιρι που εφυγε για διακοπες μου πε αν μπορω να την προσεχω να την ταιζω κλπ......βεβαια λεω,μολις γυρισε του πα οτι μας αφησε χρονους...
και η χελωνα ζει και βασιλευει στο μαραθωνα σε μια τεραστια λιμνη μαζι με αλλες και περναει ζωη χαρισαμενη...

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
Για όσους δεν διαβάζουν at ψιλά γράμματα αυτό συναινεί πέρσι. ευτυχώς μετά από αρκετή ταλαιπωρία και αφού at ψαρέ "φιλοξενήθηκαν" από την Αμαλία... βρήκαν ένα πολύ καλό σπίτι-ενυδρείο... μάλιστα από ότι με είχε ενημερώσει τότε η Αμαλία το "παγκασιους" βρέθηκε σε ένα τεράστιο ενυδρείο με αλλα 2 αδελφάκια του και τα χρυσόψαρα σε μια λιμνούλα. :p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Που το θυμηθηκατε καλε? Μακρια απο μας ξανα.
Οτι εγραψε η Μαρια απο πανω. Μετα απο τρελο ξεποδαριασμα με μια λεκανη στο χερι σε ολα τα ψαρομαγαζα που δε τον ηθελαν τον παγκασιους.... δε θα το ξεχασω ποτε - ποσο γραφικη μπορει να γινω θεε μου- τελικα βρεθηκε σε 1000λιτρα κοντα στο σπιτι μου :p