Βουτια στο κενο!!!! :(

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Ο αδρφουλης της μικρης μου σημερα το πρωι εκανα βουτια στο κενο απο 3οροφη πολυκατοικια...
Το σκυλακι ητανε εντος σπιτιου καθε μερα και σημερα οπως μου ειπε ο ιδιος καποιος ξεχασε την πορτα ανοιχτη..το σκυλι βγηκε εξω και βουτηξε στο κενο...
Γενικα το παιδι μου ειπε οτι πολλες φορες ηταν με το σκυλο στην βεραντα...ποτε ομως μονος του..και ποτε δεν ειχε δωσει δειγμα του και καλα ειμαι ετοιμος να βουτηξω...
Το σκυλι βρισκεται τωρα στο νοσοκομειο και ο γιαρτος οπως με ενημερωσε το παιδι του ειπε να τον αφησει σημερα μεσα και αν ζησει της επομενες 24 ωρες τοτε υπαρχουν ελπιδες....
Τι μπορει να εκανε ενα κουταβι εξη μολις μηνων να κανει ενα τετοιο αλμα???
Βεβαια το λαθος ηταν δικο του γιατι ενω εξ αρχης του ειχα πει πως πρεπει να περιφραξει την βεραντα αυτος επεμενε πως δεν χωραει και δεν θα πηδηξει...
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το γιατι?
Η βεραντα βλεπει τον ακαληπτο οποτε δυσκολα θα τον τρομαξε καποιο μηχανακι η κατι που εκανε θορυβο απο τον δρομο...
Επισης 6 μηνων δεν ειναι μικρος ακομα και μια θυλικια με οιστρο να περασε για να πδηξει?
Ακομα η μερα σημερα ηταν μια χαρα ουτε βροχες ουτε βροντες να πεις οτι τον τρομαξαν...
Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ και επιπλεον εχω απορισει για πιο λογο να κανει αυτο το αλμα...

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Συνφωνω απολυτα ηταν δικο του λαθος το να μην περιφραξει την βεραντα του εστω και αν δεν το εβγαζε ξω...γιατι να πως μπορει να γινει το κακο απο την μια στιγμη στην αλλη...
Αλλα αντε ακουσε μια γατα οπως λες και εσυ...Δεν ειχε να μην το πω νοημοσινη..να το πω αντιληψη οτι θα σκοτωθει...
Εμενα ακομα και τωρα μερικες φορες αν ανεβει καπου ψηλα..πχ σε μια καρεκλα στο κατεβασμα φοβατε και κλαει για να την κατεβασω επειδη νομιζει οτι "δεν το χει"...
Αυτο πως εκανε τετοιο αλμα?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι νοημοσύνη να εχει ένα μωρό?
Εσένα μπορεί να φοβάται κοιτώντας από ψηλά προς τα κάτω και γι'αυτο να κλαψουρίζει. Εκείνο μπορεί να έχει υπερβάλλουσα αυτοπεποίθηση και περιέργεια.

Μην υπερεκτιμάμε την "νοημοσύνη" ή την όποια εμπιστοσύνη στο σκυλί ότι "δεν θα το κάνει, εδώ φοβάται να πηδήξει από την καρέκλα" κλπ.

• Like
Reactions: johnk