Βολτα πριν ή μετα?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οσο ειναι κουταβι μετα το φαγητο,αλλα οχι βολτα απλα για την αναγκη του, οχι τρεξιματα και παιχνιδια.
Επισης και μετα το παιχνιδι τα κουταβια θελουν να κανουν την αναγκη τους.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και κατι αλλο, ισχυει αυτο που μου εχουν πει, οτι πρωτα πρεπει να τρωω εγω και μετα να του δινω να τρωει εκεινος?
Ναι, καλύτερα να σε βλέπει να τρως πρώτος, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιος είναι αρχηγός ανάμεσά σας.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Ετσι θα κλαιει και θα κλαιει και δεν θα μαθει ποτε να περιμενει την σειρα του , ενω αν το ταισεις μετα και δει εαν κανεις πως τρως απο το φαγητο του , θα καταλαβει who is the bosss!! :D(ελ. ποιος ειναι το αφεντικο)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μετα το φαγητο οσο ειναι κουταβι αλλιως θα τα κανει στο σπιτι,τωρα αν θες καντο αλλιως εσυ.
Συστροφη στομαχου δεν παθαινει απο το περπατημα για τουαλετα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οσο για το ποιος πρεπει να τρωει πρωτος αυτο ανηκει στην μυθολογια,δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω που ζουν τα σκυλια μου εξω?να παιρνω το φαγητο μου εξω να τρωο πρωτος και μετα να ταιζω τα σκυλια?
Οχι πρωτα τρωνε τα σκυλια παντα τα ειχα ετσι και μετα εγω,και καθονται και προσοχη οταν μιλαω.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Ομαροκ, δεν εχει διαφορα αμα μενει μεσα στο σπιτι και ειναι διπλα απο το τραπεζι και ξερογλυφετε οταν τρωτε και αλλο να μενουν εξω που δεν σε βλεπουν οταν τρως;Δεν ξερω ερωτηση κανω

basiliki

Member
5 Μαϊου 2009
8
0
βολτα για παιχνιδι και περπατημα πριν το ταισμα, δεν πρεπει να αθλουμαστε φαγωμενοι οταν γυρισεις περιμενεις να ηρεμησει ο σκυλος να ξελαχανιασει κτλ και μετα ταιζεις... μεχρι να μαθει να λερωνει εξω θελει θα το βγαζεις και μετα το ταισμα μονο για την αναγκη του οπως προαναφερθηκε..