Βοηθεια για το ''σωσιμο'' Γερμανικου ποιμενικου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
To κόστος ποικίλει από γιατρό σε γιατρό, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στον γιατρό του δικού σου.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ασε που ο γιατρος ο δικος μου παρουσιασε ενα προβλημα υγειας και την τεταρτη κλεινει αναγκαστικα νωριτερα!!!να δουμε τι θα δουμε!!!μας βλεπω για τελος αυγουστου παντως!αν δεν γινουν τωρα εξετασεις μηπως να μην την βαλω με τον Ερμη μεχρι να δουμε αν ειναι ολα οκ;απο θεμα υγειας εννοω!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γύρω στα 50-60 ευρώ είναι το κόστος δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσό!
Βόλτα να τα βγάζεις 1-1 γιατί και με τα 2 μαζί δεν σε βλέπω καλά...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν έχω καθόλου εμπειρία από δερματικά, τι είναι κολλητικό και τι όχι, αν έχει κιόλας κάτι ο σκύλος δηλαδή. Είμαι σίγουρη ότι θα σε κατατοπίσουν άλλοι που θα γνωρίζουν.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Χαχα λες;βασικα με απασχολει οτι οταν βγαινουν και τα δυο μαζι ο Ερμης εχει το νου του μονο στο παιχνιδι και περα απο τα πρωτα αδειασματα δεν δινει και πολυ βαση μετα και πιστευω οτι δεν ξελαφρωνει και πολυ!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Για εξετασεις και γενικα περιθαλψη της μικρης ή και του δικου σου σκυλου σε πολυ οικονομικες τιμες κανε ενα τηλ στο 210 60 20 202 ειναι το ιατρειο της φιλοζωικης με σαφως φθηνοτερες τιμες αλλα ειναι στο Κορωπι αρα πρεπει να εχεις αυτοκινητο.

Εχει ιατρειο και στην Ν. Χαλκηδονα τηλ: 210 25 81 391 αλλα ειναι σαφως μικροτερο και με λιγοτερες παροχες απο αυτην του Κορωπιου που ειναι κατι σαν κλινικη.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Α!!!! Θα τσακωθουμε τωρα! Ολες οι γυναικες μικρες ειναι. Της εβγαλες και την ηλικια φατσα φορα στο φορουμ!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Νομιζω πως η βολτα μαζι φερνει τα σκυλια πιο κοντα και πιστευω πως και στα δικα μας επαιξε καθοριστικο ρολο. Αν σου ειναι παρα πολυ να κουμανταρεις και τα 2 μονος σου, καλα θα ηταν αν μπορουσες να πηγαινεις βολτα μαζι με καποιον ακομη και τα 2 σκυλια μαζι ωστε να ελεγχεται και τον ενθουσιασμο του δικου αλλα να σχηματισουν και μια καποια αγελη σιγα σιγα.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Υπαρχει καποια τακτικη για να ερθουν πιο κοντα μεταξυ τους;γιατι ο Ερμης το προσπαθει αλλα η γερμανιδα δειχνει δοντια!!!!και απλα μετα απο λιγο σηκωνεται και φευγει!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εννοείται ότι το καλύτερο είναι αν δεν είσαι σίγουρος για τη μεταξύ τους σχέση να συμβουλευτείς εκπαιδευτή. Αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα, θα πρότεινα τα παρακάτω.

Κοινές βόλτες. Αν δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, προσπάθησε να βρεις κάποιον να βοηθήσει. Για μένα τουλάχιστον, για να είναι κάπως πιο εύκολη μια βόλτα με ένα άτομο και 2 ή περισσότερα σκυλιά βοηθάει το γρήγορο περπάτημα. Μπαίνουν πιο εύκολα σε ρυθμό τον οποίο ακολουθούν. Το αργό περπάτημα τους δίνει την ευκαιρία να χαζολογάνε, να μην ξέρουν που πρέπει να πάνε, να παίρνουν πρωτοβουλία και να πηγαίνουν ο ένας στη Δύση και ο άλλος στην Ανατολή.

Δώστους χρόνο και μην τους δώσεις αφορμές για αντιπαράθεση (τροφή, παιχνίδια κλπ που μπορεί διεκδικώντας τα να έρθουν σε απευθείας σύγκρουση).

Αν τυχόν το κάνεις, μην κάθεσαι συνεχώς από πάνω τους τσιτωμένος μήπως τυχόν συμβεί το κακό. Έχε το νου σου, αλλά διακριτικά χωρίς να τους μεταδίδεις ένταση.

Στρέψε την προσοχή τους σε σένα. Κάνε ασκήσεις υπακοής και στους δύο, έστω και τα απλά "κάτσε", "κάτω", ακόμα και αν δεν θεωρείς ότι σου είναι άμεσα χρήσιμα αυτή τη στιγμή.

Εφόσον μπορούν να χαλαρώσουν και οι δύο ενώ βρίσκονται στον ίδιο χώρο, το πιθανότερο είναι ότι θα βλέπεις μόνο βελτίωση στη μεταξύ τους σχέση. Δεν είναι απόλυτος κανόνας βέβαια, αλλά ανάμεσα σε 2 σκυλιά που δεν έχουν δείξει επιθετικότητα και έχουν ήδη συνυπάρξει για κάποιο διάστημα είναι μάλλον το πιο σύνηθες.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Χθες το βραδυ πηγαινοντας στο παρκο και τον Ερμη και την Γερμανιδα Σαρα οπως και καθε βραδυ βλεπω απο μακρια ενα πιτμπουλ!!Λεω απο μεσα μου ωχ!Γιατι τον ειδα ακριβως οπως τον Ερμη!!Σταματησε το περπατημα του και τσιτωσε!!τα φεραμε κοντα να μυριστουν και τα τραβηξαμε στα τσακ πριν αρπαξει το ενα το αλλο(ευτυχως)!!Το ερωτημα μου ειναι αλλο!!οταν εγινε ολο αυτο εγω προσπαθουσα να τραβηξω τον Ερμη ειδα την Σαρα που γαυγιζε στο αλλο!!!Σημαινει κατι αυτο στο δεσιμο του Ερμη με την Σαρα η μπορει να ειναι τελειως ασχετο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Για ποιό λόγο τα...φέρατε κοντά να μυριστούν;
Γιατί σαμποτάρεις τις προσπάθειες που κάνεις;
Είσαι πλέον τόσο πολύ άνετος, στο να κυκλοφορείς και με τα δύο δικά σου σκυλιά συγχρόνως; Είναι πλέον τόσο απόλυτα ελεγχόμενα στην κοινή τους βόλτα, που αισθάνεσαι την ανάγκη, να ανεβάσεις τόσο πολύ τον πήχη και να αυξήσεις τον βαθμό δυσκολίας;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Συμφωνώ απόλυτα με το mareco. Χωρίς να έχεις καν τον έλεγχο των δύο σκύλων προκαλείς την τύχη σου χωρίς λόγο.
Όσο για το ερώτημα σου για τις βόλτες, ναι οι κοινές βόλτες δένουν δύο σκύλους σε μεγάλο βαθμό, έτσι συνέβη με την θηλυκιά την δικιά μου και το νέο αρσενικό που πήρα, δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό μέχρι που ξεκίνησα να τους πηγαίνω μαζί για εκτόνωση.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Και ένας να ήταν ο σκύλος, και απόλυτα ελεγχόμενος και χωρίς κανένα θέμα με άλλα σκυλιά, δεν υπάρχει λόγος να τον πλησιάσει κανείς για να μυρίσει έναν σκύλο που δείχνει τέτοια γλώσσα σώματος. Πόσο μάλλον αν είναι αντίθετου φύλλου, όχι άνετος με όλα τα σκυλιά και υπάρχει και και μια θηλυκιά στη μέση για την οποία δεν είσαι σίγουρος ακόμα.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Καταρχην το θηλυκο το κραταει η αδερφη μου δεν τα κραταω εγω και τα δυο!!κατα δευτερον εαν τον τραβαγε ηταν απολυτως σιγουρο οτι θα αρχισει να λυσαει+οτι δεν μπορουσα να παω και απο αλλου εκεινη την ωρα!!!οποτε αναγκαστικα θα ελεγα εγινε!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ