Βοηθεια..Νεα ΜΑΜΑ με Τζακ Ρασελ..!!!!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Δεν εχετε προσεξει ποτέ στα κτίβια που αναπτύσσονται μια μέρα να μεγαλώνει το κεφάλι, μετά τα πόδια ,την επόμενη ο κορμός, τελευταια μερα η ουρά....ερχεται το σκυλί στα ισια του κ μετα πάλι από την αρχή :p δε κανω πλάκα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο κτηνιατρος ειπε οτι το αλλο μισο θα το δουνε σε 3 μηνες....που ειναι το συνηθισμενο σε αυτο?
Τα κουταβια μπορει να μοιάζουν ετσι μικρά και μετα να εμφανίσουν τα χαρακτηριστικά άλλων φυλών. Πολλες γνωστές μου που ειναι μεχρι τα μπουνιά χωμενες στους ομίλους για τα αδεσποτα κανουνε και πλακα για αυτο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Μωρέ το ημίαιμο δεν μας ενδιαφέρει, να μη το δέρνει επειδή τα κάνει μέσα μας ενδιαφέρει! (εμένα δλδ)

Anna_Sporos

Member
29 Μαρτίου 2016
6
9
37
Οχι δεν το δερνωωωω!!!!
Δε μπορω με τιποτα να το χτυπισω...
Και οσι αφορα το αλλο μισο που λεω μου ειπε ο κτηνιατρος οτι επειδη ειναι πολυ μικρο δε μπορουμε να ξερουμε απο τωρα ολα τα γνωρισματα της αλλης ρατσας.εχει πολυ γνωρισματα του τζακ ρασελ οπως μουσουδα αυτακια ενεργιτικοτητα απλα το υψος του κ το τριχωμα για την ηλικια του τον μπερδευει..το καλο ειναι οτι εχει αρχισει κ με ακουει κ δεν κανει τοσες ζημιες οπως μεχρι πριν λιγες μερες κ αυτο γτ τον παω πολλες βολτες κ παιζουμε πολυ.αυτο με τις λιχουδιες βοηθισε η αληθεια ειναι πολυ!!!
Κ δεν ειχα προσωπικη εμπειρια διοτι αλλο να συνυπαρχεις με ενα σκυλι κ αλλο να το εκπαιδευεις σαν αφεντικο του...κ δεν ερχοταν ο μικρος μ σε επαφη με το αλλο γτ ηταν πολυ μωρο κ δεν ειχα κανει ακομα εμβολιο.τωρα ομως ολα καλα...

Attachments

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα