Βοηθήστε σε επιλογή σκύλου…

Versalis

New Member
3 Οκτωβρίου 2010
2
0
www.facebook.com
Καλημέρα Σας …
Εδώ Και Αρκετό Καιρό Θέλω Να Πάρω Ένα Δευτερο Σκύλο Έχω Καταλήξει Στης Ράτσες Τον Προτιμήσεων Μου ..
Αλλά Θέλω Και Την Δικέ σας Απόψεις …
Είμαι Ανάμεσα Σε Bull Terrier Και Blue Nose Pit Bull Terrier
Είναι Δυο Διαφορετικοί Σκύλοι Αλλά Το Θέμα Το Δικό Μου Είναι Το Μέγεθος Θέλω Ένα Κοντό Σαν Μέγεθος Σκύλο Έχω Ένα Κανίσκι Mini Θα Αντιμετωπίσω Πρόβλημα Με Τις Πιο Πάνω Ράτσες Δεν Θέλω Ένα Σκύλο Να Τον Κάνω Φονιά Και Ούτε Δαγκανιάρη Θέλω Ένα Σκύλο Να Τον Έχω Συνέχεια Μαζί Μου Η Δουλειά Μου . Μου Επιτρέπει Να Έχω Μαζί Μου Σκύλο Οπός Και Γενικά Η Ζωή Μου Είναι Έτσι Ώστε Μπορώ Να Έχω Παρέα Μου Ένα Τέτοιο Σκύλο .
Δεν Θέλω Μεγαλόσωμο Λόγο Αυτοκινήτου .

Παρακαλώ Πείτε Μου Και Εσείς Την Γνώμη σας …
Ευχαριστώ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Έχω και εγώ έναν σκύλο και είμαι τώρα στην διαδικασία να πάρω ένα δεύτερο, και επειδή ο πρώτος είναι μεγάλος και θα τα έβγαζα πέρα με δύο μεγάλους, βόλτες δραστηριότητες κλπ, έχω καταλήξει σε cavalier king charles , γίνονται μέχρι 8 κιλάκια, αλλά έχουν χαρακτήρα μεγάλου σκύλου, είναι ήρεμα και πολύ αγαπησιάρικα και προσαρμόζονται στο τρόπο ζωής αυτού που τα έχουν, αν δηλαδή είσαι μέτριας ενεργητικότητας άνθρωπος θα είναι Okey, αλλά και αν κάνεις δραστηριότητες έντονες πάλι χαίρονται να ακολουθούν. Επίσης δένονται πάρα πολύ με τον άνθρωπό τους οπότε το γεγονός ότι μπορείς να το έχεις και στην δουλειά μαζί σου είναι πάρα πολύ θετικό για την συγκεκριμένη φυλή. Επίσης τα πάνε ιδιαίτερα καλά και με γάτες και με άλλους σκύλους.
Στα αρνητικά τους είναι ότι πρόκειται για φυλή με σοβαρές κληρονομικές ασθένειες οπότε πρέπει να επιλέξεις με πολύ προσοχή από που θα το πάρεις, έχουμε στην Ελλάδα δύο κυρίες, εκτροφείς cavalier που από ότι είδα από την επίσκεψή μου στην μία κάνει πολύ σοβαρή δουλειά, και η άλλη όμως που απλά της έχω μιλήσει είναι λάτρης της φυλής και επίσης δείχνει πολύ σοβαρή.

Last edited:

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
καλησπερα I.Kyveli ειμαι νεοεισαχθεισα και ειμαι στη διαδικασια να αποκτησω και γω ενα κουταβακι και αναζητω πληροφοριες.διαβασα παραπανω οτι επισκεφθηκες ενα απ τα 2 εκτροφεια cavalier, τι διαδικασια ακολουθειται? μπορει καποιος πηγαινοντας εκει να παρει κατευθειαν κουταβακι? θα το εκτιμουσα αν μου παραχωρουσες διευθυνση και τηλεφωνο
ευχαριστω πολυ
ery

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
versalis,θελεις την γνωμη μας για τις ρατσες που επελεξες η προτασεις μας για αλλες ρατσες?
τι σου κεντρησε το ενδιαφερων σε αυτες τις δυο ρατσες που αναφερεις?εχεις βρει πηγες ωπου σκεφτεσαι να υιοθετησεις τα σκυλια που λες?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Λοιπόν θα πεταχτώ και εγώ και ξέρω οτι γίνομαι κουραστική απλά πολλοί άνθρωποι δεν το ξέρουν (ούτε εγω είχα ιδέα πριν χρόνια )
μπορείς να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο υπάρχουν και πολλά μικρόσωμα ο σκύλος που θα πάρεις δεν είναι ανάγκη να είναι ράτσες αν δεις ζωάκια που χαρίζονται σίγουρα κάποιο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
πιστεύω οτι εύκολα σου μπαίνει και ένα ημίαιμο στο μάτι! μονο εγω βλέπω σκυλάκια κάθε μέρα και τ θέλω χαχα
ασε που είναι και πιο ιδιαίτερα αφου είναι μοναδικά και δεν υπάρχει άλλο όμοιο !

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν θα επαιρνα ημιαιμο για την μοναδικοτητα κ την ιδιαιτεροτητα τους,αλλα για να βοηθησω μια ψυχη.απο εκει κ υστερα,για αυτο ρωταω τον φιλο τι τον κεντρησε στις ρατσες που λεει.μπορει να θελει κατι συγκεκρημενο ο ανθρωπος,οπως κ πολλοι αλλοι.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Κατ αρχην, ο χρηστης που ανοιξε το θεμα, ''δεν υπαρχει''!:D
Και κατα δευτερον, τι εννοεις να αλλαξουμε νοοτροπια;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
αν θελεις την γνωμη μου ενας καλος σκυλος και μικροσωμος και πολυ γλυκο ειναι ενα πομερανιαν ή ενα Γιορκσάϊρ Τεριέ ειναι πολυ γ@ματα τα Γιορκσάϊρ Τερι!!!!!:D
μπες εδω λεει ωραια και χρισιμα πραγματα για τα
Γιορκσάϊρ Τεριέ

Last edited by a moderator:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εννοώ οτι μόλις ψάχνουμε για σκύλο κοιτάμε σε πετ σοπ δεν πάμε να δούμε τα καταφύγια
φυσικά κάποιος που δεν ξέρει αυτό θα κάνει
για αυτο σε όποιον γράφει οτι θέλει σκύλο αναφέρομαι στα αδέσποτα
πολλοί νοιάζονται μονο για τ ράτσα να το δεχτώ οτι σ'αρέσει μια ράτσα αλλά να πας να αγοράσεις μια ψυχή είτε απο εκτροφείο είτε απο πετ σοπ το θεωρώ εκμετάλλευση και άσχημο να αγοράζεις μια ψυχή
και ενω υπάρχουν και τοσαααα που έχουν την ανάγκη μας!και ζουν μεσα σε κλουβια σε άθλιες συνθήκες ή στο δρόμο
( εγω είχα ημίαιμο και μου το φόλιασαν η Λουνα που είναι ρατσα μου την έχουν κάνει δωρο ποτε δεν θα αγόραζα σκύλο )

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαλα θα ηταν οποιος θελει σκυλι, να παιρνει ενα αδεσποτο και να μειωνονται ετσι και τα απορα.
Και εγω αγορασα συγκεκριμενη φυλη κουταβι, και πολλοι αλλοι δεν θελουν ημιαιμα ή ενηλικα.
Δεν μπορουμε να τους κατηγορησουμε, ουτε να θεωρησουμε οτι εχουν λαθος νοοτροπια.
Τωρα για το αν πρεπει να αγορζεις μια ψυχη, εινα αλλη κουβεντα...
Εαν πωλειται ομως, αγοραζεται κιολας...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Νομίζω ότι βγαίνουμε εκτός θέματος όμως...

Φίλε/η Versalis αν θέλεις γράψε μας κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τη μελλοντική ζωή του σκύλου (δηλαδή αφού θα είστε συνέχεια μαζί, πόσο αθλητικός τύπος είσαι) αν προσανατολίζεσαι μόνο προς αυτές τις φυλές, αν θα λάμβανες υπόψιν σου κι άλλες φυλές, αν θέλεις να είναι καθαρόαιμο ή μπορεί να είναι και ημίαιμο, κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς ότι θα βοηθήσει τα πιό έμπειρα μέλη να σε βοθήσουν.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πάντως δεν αγοράζουμε ζώα απο πέτσοπ και ειδικά απο e-petshop
επίσης αν θέλουμε πληροφορίες για φυλές δεν απευθυνόμαστε σε σάιτ καταστημάτων που πουλάνε σκύλους αλλά σε σελίδες όπως της FCI ή κάποιου ομίλου φίλων της φυλής

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie