Παιδιά καλησπέρα...Ονομάζομαι Φωτεινή,είμαι 27 ετών.Δεν είχα ποτέ σκυλάκι σε όλη μου τη ζωή και αυτή την περίοδο που μετακόμισα με το αγόρι μου σε ένα συγκρότημα,μου αναπτύχθηκε περισσότερο από ποτέ η επιθυμία να αποκτήσω ένα.(Πάντα ήθελα,αλλά ποτέ ο πατέρας μου).Δεν ξέρω πολλά πράγματα,σχεδόν τίποτα δηλαδή.Το μόνο που ξέρω,είναι ότι θέλω ένα μεγαλόσωμο σκυλί,φύλακα!Έχω καταλήξει σε κάποια,δε σκοπεύω να το αγοράσω πολύ σύντομα,μόνο και μόνο για να είμαι πλήρως ενημερωμένη για όλα όσα ισχύουν και κυρίως για όλα όσα θα χρειαστεί το μελλοντικό μου σκυλάκι.Είμαστε λοιπόν μεταξύ των: Dogo argentino,Rottweiler και Γερμανικό Ποιμενικό. Για να είμαι ειλικρινής όμως,το dogo argentino μας έχει κλέψει την καρδιά. Θέλω όποιος μπορεί να με βοηθήσει...Δηλώνω άσχετη ολοκληρωτικά,το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω ένα πλασματάκι να το αγαπάω τόσο που να μην ξεκολλάω από δίπλα του και μιας που μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα,θέλω όσο γίνεται να είναι και προστατευτικό. Φαντάζομαι ότι όσοι ενδιαφερθείτε να με βοηθήσετε θα θέλετε να μάθετε και πολλά πράγματα για εμάς...(δηλαδή τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες)..Περιμένω με ανυπομονησία,τόσο τις ερωτήσεις σας,όσο και τις παρατηρήσεις σας. Φιλιά σε όλους.