Βοήθεια

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εγώ έχω αναλάβει την ευθύνη του. Θα ψάξω και για πάρκο.
Εισαι σιγουρη οτι μπορεις να ανταπεξελθεις; Ενα κουταβι θελει πολυ χρονο, εκτονωση, εκπαιδευση, καθαρισμα. Οκ, ειναι μικρακι αλλα δεν ειναι διακοσμητικο. Πιστευω οτι σιγουρα θα χτειαστεις καποιου τη βοηθεια.

Μπορει να εχουν γινει λαθη ως τωρα αλλα ειναι στο χερι σου αν θα γινεις σωστη σκυλου ή οχι. Διαβασε οσο μπορεις και ρωτα ο,τι θελεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Στα αλλα δεν θα επεκταθω, ειτε γιατι καλυφθηκαν ειτε γιατι εχω διαφωνιες και θα ξεσπασει πολεμος.......
Σε ποιό κομμάτι έχεις διαφωνίες;
Δεν έχουμε προλάβει να πούμε και πολλά.
Δεν έπρεπε να έχει γεννηθεί, αφού γεννήθηκε δεν έπρεπε να έχει φύγει από την μάνα του τόσο νωρίς και δεν έπρεπε να ζει στην βεράντα.
Αυτά είναι τα βασικά.
Σε τι από αυτά, μπορεί να διαφωνείς;

13 Μαϊου 2019
21
6
23
Εισαι σιγουρη οτι μπορεις να ανταπεξελθεις; Ενα κουταβι θελει πολυ χρονο, εκτονωση, εκπαιδευση, καθαρισμα. Οκ, ειναι μικρακι αλλα δεν ειναι διακοσμητικο. Πιστευω οτι σιγουρα θα χτειαστεις καποιου τη βοηθεια.

Μπορει να εχουν γινει λαθη ως τωρα αλλα ειναι στο χερι σου αν θα γινεις σωστη σκυλου ή οχι. Διαβασε οσο μπορεις και ρωτα ο,τι θελεις.
Σε ένα μήνα θα χω τελειώσει με τις εξετάσεις μου και θα έχω όλη την μέρα στην διάθεση μου για αυτόν κ όχι μόνο κάτι ώρες της μέρας. Φυσικά θα διαβάζω κ τώρα άρθρα σιγά σιγά για το καλυτερο

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
123
Σε ένα μήνα θα χω τελειώσει με τις εξετάσεις μου και θα έχω όλη την μέρα στην διάθεση μου για αυτόν κ όχι μόνο κάτι ώρες της μέρας. Φυσικά θα διαβάζω κ τώρα άρθρα σιγά σιγά για το καλυτερο
Αντε με το καλό να περάσεις εκεί που θέλεις... Και μετά σε ζηλεύω. Φοιτητική ζωή, ξενύχτια, βόλτες, 3ημερα, παρέες, όρεξη να'χεις. Εκείνο το τετράποδο πως το βλέπεις? Μαζί θα την κάνετε για άλλες πολειτιες?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σε ποιό κομμάτι έχεις διαφωνίες;
Δεν έχουμε προλάβει να πούμε και πολλά.
Δεν έπρεπε να έχει γεννηθεί, αφού γεννήθηκε δεν έπρεπε να έχει φύγει από την μάνα του τόσο νωρίς και δεν έπρεπε να ζει στην βεράντα.
Αυτά είναι τα βασικά.
Σε τι από αυτά, μπορεί να διαφωνείς;
Με προκαλεις τωρα να το παμε 10 σελιδες σε μια ωρα.......

Εν συντομια,
Δεν θα επρεπε να εχει γεννηθει -> Συμφωνω και επαυξανω
Δεν θα επρεπε να εχει φυγει απο την μανα του τοσο νωρις -> Συμφωνω αν και το γραμμα του νομου μιλαει για "πωληση ζωων σε ηλικια μικροτερη των 8 εβδομαδων" οποτε εδω δεν....

...... Γι'αυτο το λογο ειπα παραπανω οτι "ειτε εχω καλυφθει......."
Και παμε στο ".......ειτε διαφωνω"

Ακομα κι αν εμενε για 8 εβδομαδες με την μαμα του, θα παρουσιαζε την παραπανω συμπεριφορα και θα ηταν και απολυτα φυσιολογικο.
Για καποιον που εχει στα χερια του ενα κουταβι, που δεν γινεται να εχει εκπαιδευτει σε τουαλετα στους δυο μηνες ουτε κατα διανοια, συν οτι αναγκαζεται να λειπει και καποιες ωρες και δεν ειναι 24/7 πανω απο το σκυλο, καπου πρεπει να τον περιορισει.
Ειτε λοιπον τον βαλει σε κρειτ στο διπλα δωματιο ειτε στο μπανιο ειτε οπου αλλου, δεν νομιζω να εχει διαφορα απο το να τον εχει σε ειδικο χωρο στο μπαλκονι που ειναι κλειστος και καταλληλα διαμορφωμενος (οπως αναφερει κ δεν εχω λογο να μην πιστευω) γι αυτο το σκοπο και ειδικα αυτη την εποχη.
Το να αφηνεις το σκυλο οταν δεν ασχολεισαι σε ενα μπαλκονι μεχρι να μεγαλωσει λιγο δεν νομιζω να ειναι η "μονιμη παραμονη" την οποια εικαζω οτι επικαλεισαι.......

Και τωρα μπορουμε να το τραβηξουμε οπως θες :p

13 Μαϊου 2019
21
6
23
Αντε με το καλό να περάσεις εκεί που θέλεις... Και μετά σε ζηλεύω. Φοιτητική ζωή, ξενύχτια, βόλτες, 3ημερα, παρέες, όρεξη να'χεις. Εκείνο το τετράποδο πως το βλέπεις? Μαζί θα την κάνετε για άλλες πολειτιες?
Πάντα μαζί μου θα είναι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Σε έναν νέο ιδιοκτήτη, που δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά, κατά την άποψή μου, δεν παίζεις με τις λέξεις και τις έννοιες και δεν αφήνεις περιθώρια παρερμηνεύσεων και εναλλακτικών.

Που να το τραβήξουμε να το πάμε; Δεν υπάρχει ξεχείλωμα αυτών των θεμάτων, που δεν έχει ήδη γίνει επανειλλημένα στο φόρουμ, από καταβολής του.
Αν μη τι άλλο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν βαριούνται να ψάξουν και θέλουν την εύκολη λύση. Μασημένη τροφή. Προσωπικά, δεν περιμένω ότι θα δείξουν καλύτερα δείγματα, στην ανατροφή του σκύλου τους.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σε έναν νέο ιδιοκτήτη, που δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά, κατά την άποψή μου, δεν παίζεις με τις λέξεις και τις έννοιες και δεν αφήνεις περιθώρια παρερμηνεύσεων και εναλλακτικών.

Που να το τραβήξουμε να το πάμε; Δεν υπάρχει ξεχείλωμα αυτών των θεμάτων, που δεν έχει ήδη γίνει επανειλλημένα στο φόρουμ, από καταβολής του.
Αν μη τι άλλο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν βαριούνται να ψάξουν και θέλουν την εύκολη λύση. Μασημένη τροφή. Προσωπικά, δεν περιμένω ότι θα δείξουν καλύτερα δείγματα, στην ανατροφή του σκύλου τους.
Γιατι κατηχηση του κανεις?
Πρωτιστως κατ εμε πρεπει να τον ενημερωσεις ΣΩΣΤΑ για τα λαθη του να μην τα επαναλλαβει, και δευτερευοντως να εστιασεις στο μελλον, για να ειναι καλυτερο απο το παρελθον.

Στην προκειμενη, δεν νομιζω οτι ενας ιδιοκτητης που ακολουθει (ασχετο αν εγω διαφωνω καθετα, η αν το κανει απο αγνοια μην γνωριζοντας τις συνεπειες, η επειδη απλα εμπιστευτηκε τον κτηνιατρο τυφλα για εκπαιδευτικα θεματα) την κλασσικη οδηγια του "μην το βγαλεις εξω πριν ολοκληρωσει τα εμβολια" και εχει διαμορφωσει ειδικο χωρο στο μπαλκονι για τους πρωτους μηνες ειναι ο ασχετος, ανιδεος, εγκληματιας, που ψαχνει την ευκολη λυση την μασιμενη τροφη και δεν θα σου δωσει καλυτερα δειγματα..........

Τεσπα, οπως λες, χιλιοτραβηγμενο και πολυ ξεχειλωμενο........

Κι ετσι για να πρωτοτυπισω και να κανω την διαφορα....... να της ευχηθω να της ζησει το κουταβακι και να αποχωρησω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Μα, ΣΩΣΤΗ ενημέρωση λαμβάνει καταρχάς.
Η μόνιμη διαμονή στο μπαλκόνι απαγορεύεται. Τελεία.

Επιπροσθέτως, ένα κουτάβι που ενδεχομένως θα κλαίει γοερά συχνά-πυκνά ή ένας ενήλικος σκύλος αργότερα, που επίσης ενδεχομένως θα γαβγίζει συχνά-πυκνά, διαμένοντας σε μπαλκόνι, ανεξάρτητα αν είναι παράνομο ή όχι, είναι τεράστιο πρόβλημα.

Ολες οι άλλες οδηγίες, έχουν αναλυθεί μυριάδες φορές και από κάθε οπτική. Δεν αποτελούν μυστικό του φόρουμ. Αρκεί απλώς, να κάνει αναζήτηση. Και ας ακολουθήσει ότι την φωτίσει ο Θεός :)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
:)
Θελω να αγιασω και δεν με αφηνεις, να ξερεις, θα στο χρεωσω.
ΟΧΙ το παραπανω δεν ισχυει απολυτα οπως θες να το παρουσιασεις.

Η μονιμη διαμονη στο μπαλκονι απαγορευεται σε πολυκατοικιες ανω των δυο διαμερισματων.
Ξερεις εσυ οτι η θεματοθετρια μενει σε πολυκατοικια?
Μπορει να μενει σε μεζονετα κ να τον βγαζει στην βεραντα του δευτερου εξω απο το υπνοδωματιο της.
Μπορει ο επομενος που θα διαβαζει αυτο κι αλλα πολλα καταραμενα τετοια τοπικ που αναλωνονται σε τετοιες λεπτομεριες, να μην εμπιπτει σε αυτο που εσυ ερμηνευεις, και παρουσιαζεις ως απολυτο.

Τελεία?

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Πάντα μαζί μου θα είναι
Καλώς όρισες στό forum Λεϊντίνα.
Τά περισσότερα από τά αδέσποτα τά οποία βλέπουμε στούς δρόμους γεννιούνται
δυστυχώς απο ανεύθυνους 'σκυλογονείς᾽ πού δεν ενδιαφέρονται ούτε για τό πρόβλημα
τό οποίο δημιουργούν στήν κοινωνία ούτε και για τά σκυλάκια που γεννιούνται, και όσοι τα παίρνουν απο φίλους-γνωστούς όπως εσύ, κουράζονται ή βαριούνται κτλ. και τα αφήνουν στούς δρόμους. Αυτά γεννάνε άλλα και τό πρόβλημα γιγαντώνεται..
Τουλάχιστον ενημερώνεσαι από σήμερα πιό σωστά καί καλό είναι να ενημερώσεις και τη φίλη σου.
Δώσε λίγο χρόνο να διαβάσης όσο μπορείς περισσότερο για τό σκυλάκι σου και εύχομαι να περάσετε χαρούμενα πολλά χρόνια μαζί.
Καί βέβαια καλή επιτυχία με τίς εξετάσεις σου!!

13 Μαϊου 2019
21
6
23

Επιπροσθέτως, ένα κουτάβι που ενδεχομένως θα κλαίει γοερά συχνά-πυκνά ή ένας ενήλικος σκύλος αργότερα, που επίσης ενδεχομένως θα γαβγίζει συχνά-πυκνά, διαμένοντας σε μπαλκόνι, ανεξάρτητα αν είναι παράνομο ή όχι, είναι τεράστιο πρόβλημα.

Ολες οι άλλες οδηγίες, έχουν αναλυθεί μυριάδες φορές και από κάθε οπτική. Δεν αποτελούν μυστικό του φόρουμ. Αρκεί απλώς, να κάνει αναζήτηση. Και ας ακολουθήσει ότι την φωτίσει ο Θεός :)
Προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε πως δεν είναι μόνιμη διαμονή στο μπαλκόνι. Το σκυλί είναι και μέσα στο σπίτι, απλά κοιμάται στον χώρο του έξω! Επιπλέον έξω έχει μεγαλύτερο χώρο να παιξει, να τρέξει κλπ από το αν ήταν πάντα μεσα στο σπίτι. Και κυρίως λόγω χαλιών όπου δεν επιτρέπει ο καιρός που κάνει εδώ να τα βγάλουμε, του φτιάξαμε τον δικό του χώρο έξω με το κρεβατάκι του, με τις κουβέρτες του με όλα, για να μην καταλαβαίνει διαφορά. Έχει τα αρνητικά του να μένει έξω συμφωνώ, δεν διαφωνεί κανείς με αυτό που λέτε. Αλλά από την άλλη μαθαινει με τους τάδε θορύβους και θα ναι πιο εύκολο για αυτόν αύριο μεθαύριο στην βόλτα του, χωρίς να φοβάται.

13 Μαϊου 2019
21
6
23
Θελω να αγιασω και δεν με αφηνεις, να ξερεις, θα στο χρεωσω.
ΟΧΙ το παραπανω δεν ισχυει απολυτα οπως θες να το παρουσιασεις.

Η μονιμη διαμονη στο μπαλκονι απαγορευεται σε πολυκατοικιες ανω των δυο διαμερισματων.
Ξερεις εσυ οτι η θεματοθετρια μενει σε πολυκατοικια?
Μπορει να μενει σε μεζονετα κ να τον βγαζει στην βεραντα του δευτερου εξω απο το υπνοδωματιο της.
Μπορει ο επομενος που θα διαβαζει αυτο κι αλλα πολλα καταραμενα τετοια τοπικ που αναλωνονται σε τετοιες λεπτομεριες, να μην εμπιπτει σε αυτο που εσυ ερμηνευεις, και παρουσιαζεις ως απολυτο.

Τελεία?
Είναι έξω από το δωμάτιό μου ναι. Αλλά υπάρχει κ άλλο σκυλί μεγαλόσωμο των γειτόνων στον κήπο για φύλαξη. Τώρα αν κ αυτό είναι παράνομο δεν ξέρω. Δεν το χω ψάξει κιόλας αρκετά. Αλλά και πάλι σας ευχαριστώ πολύ, είστε από τους λίγους που εστίασαν στο θέμα και δεν με πήραν από το κεφάλι.

13 Μαϊου 2019
21
6
23
Καλώς όρισες στό forum Λεϊντίνα.
Τά περισσότερα από τά αδέσποτα τά οποία βλέπουμε στούς δρόμους γεννιούνται
δυστυχώς απο ανεύθυνους 'σκυλογονείς᾽ πού δεν ενδιαφέρονται ούτε για τό πρόβλημα
τό οποίο δημιουργούν στήν κοινωνία ούτε και για τά σκυλάκια που γεννιούνται, και όσοι τα παίρνουν απο φίλους-γνωστούς όπως εσύ, κουράζονται ή βαριούνται κτλ. και τα αφήνουν στούς δρόμους. Αυτά γεννάνε άλλα και τό πρόβλημα γιγαντώνεται..
Τουλάχιστον ενημερώνεσαι από σήμερα πιό σωστά καί καλό είναι να ενημερώσεις και τη φίλη σου.
Δώσε λίγο χρόνο να διαβάσης όσο μπορείς περισσότερο για τό σκυλάκι σου και εύχομαι να περάσετε χαρούμενα πολλά χρόνια μαζί.
Καί βέβαια καλή επιτυχία με τίς εξετάσεις σου!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Κατανοώ το τι λέτε, και για αυτό τον λόγο όπως είπα και προηγουμένως, από το να το παρατήσω ή εγώ ή και πριν ή φίλη μου, στους δρόμους θεώρησα πιο σωστό να κοιμάται έστω και στην βεράντα ο Jordan. Ευχαριστώ και πάλι!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα