Βοήθεια - Nutram adult ή puppy?

katerinna

Active Member
29 Ιουνίου 2009
44
0
θεσσαλονικη
Ο ρικο μου σε 5 μερες γινεται 9 μηνων τρωει την nutram την μπλε ειναι 6.5 κιλα και δεν του φτανει η ποσοτητα γιατι ειναι πολυ τρελλιαρης υπερκηνιτικος!!!!!τα pet shop με εχουν τρελλανει αλλος μου λεει καλα κανω και του δινω την μπλε για ενηλικα γιατι σταματησε η αναπτυξη αλλος παλι μου λεει οτι μεχρι 12 μηνων πρεπει να του δινω την κοκκινη για κουταβια!!!!!γιαυτο και δεν του φτανει η ποσοτητα της μπλε.τι να κανω? φτανω σε σημειο να του δινω 120 γραμμαρια απο την μπλε(για ενηλικα)που αυτην την ποσοστητα την τρωει ενα σκυλι 9 κιλων.ο κτηνιατρο μου λεει να του δινω τα 80 γραμμαρια και τερμα να τον αφεινω να πιναει!!!!!!!μην τυχον και παχυνει ελεος

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το ζώο είναι ακόμη κουτάβι στην ηλικία των 9 μηνών. Αυτό όμως εξαρτάται και από τη ράτσα. Κουτάβι μπορείς να θεωρήσεις και ένα Α.Βερνάρδου και στην ηλικία των 14 μηνών ενώ ένα πεκινουά όχι.

katerinna

Active Member
29 Ιουνίου 2009
44
0
θεσσαλονικη
ευχαριστω

Παιδια ειναι ημιαιαμο κανις με τσιουαουα τον βλεπετε στην φωτο εχει παρει το σωμα κανισακι,και στον χαρακτιρα ματια και μουσουδα απο το τσιουαουα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βρε παιδια τι ακουτε τον καθενα!

Πηγαινετε παρτε την τροφη που πρεπει και αποχωρειτε!Μην ακουτε κανεναν!

Μεχρι 15 μηνων για τις περισσοτερες τροφες θεωρειτε κουταβι!Οποτε μεχρι εκεινη την ηλικια θα του δινετε την Puppy!

1+1 κανουν 2!

Εφοσον δεν ξερετε μην μπλεκετε σε ιστοριες με αλλες τροφες η τις Adult!Μην ταλαιπωρειτε ενδεχομενως και το κουταβι ετσι!

Καθηστε μεχρι 15 μηνων στην Puppy!

Να δινετε την αναλογια που εχει πανω η συσκευασια!Και τελος!Αν την τηρειτε το σκυλι θα κανονισει απο μονο το προγραμμα!Αν παιζεται την μια ετσι και την αλλη αλλιως τοτε θα υπαρξει ενα αλαλουμ!

Last edited: