Βοήθεια σχετικά με husky!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Άντε μπράβο!!!
Τι στο καλό, σε όλα τα φιλοζωικά σωματεία και στα χάθηκα βρέθηκα είμαι στο Fb, για χάσκυ στην Πάτρα δεν έχω δει τίποτα τόσες μέρες!!

Εγώ να σου ζήσει έχω να πω μόνο!! :D
Πέρνα βρε και από το γκρουπάκι στο fb να μας τον συστήσεις τον κούκλο!! ^^*agapoylas*

HEK4

Member
30 Οκτωβρίου 2011
17
0
Πάτρα
ΗΕΚ4 παιδί μου, αν το θέλεις το σκυλάκι, να σου ζήσει.
Κι αν του χρόνου, στο ζητήσει κανείς για δικό του, φώναξέ μας να το συζητήσουμε μαζί του.

Μην ξεχάσεις να το τσιπάρεις στο όνομά σου.
Η αρχική σκέψη ήταν ότι κάποιος έπρεπε να το φροντίζει, και επειδή έχω οικονομική δυνατότητα και κατάλληλη στέγη το πήρα για να δω πως θα τα πάει κιόλας. Εννοείται ότι το θέλω απλά αν βρεθεί κάποιος και μου πει ότι όντως το έχασε θα το επιστρέψω, αν βρεθεί κάποιος και μου πει ότι το εγκατέλειψε θα σας φέρω το κεφάλι του... (ιδιοκτήτη ;P)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Η αρχική σκέψη ήταν ότι κάποιος έπρεπε να το φροντίζει, και επειδή έχω οικονομική δυνατότητα και κατάλληλη στέγη το πήρα για να δω πως θα τα πάει κιόλας. Εννοείται ότι το θέλω απλά αν βρεθεί κάποιος και μου πει ότι όντως το έχασε θα το επιστρέψω, αν βρεθεί κάποιος και μου πει ότι το εγκατέλειψε θα σας φέρω το κεφάλι του... (ιδιοκτήτη ;P)
Mόνο αν έχει τα στοιχεία του τσιπ του να τον επιστρέψεις. Εκτός αν σε πείσει με στοιχεία όπως φωτογραφίες και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον σκύλο.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Να σου ζησει ο νεος σου φιλος εχω να πω εγω :D Και ΕΝΝΟΙΤΕ οτι κολλαει αφισες αυτος που εχασε το σκυλι και οχι αυτος που το βρηκε ελεος δηλαδη. Ναι κι εγω μπορει να κοιταγα στο "χαθηκαν" και να εβαζα καμια αγγελια στο φεισμπουκ αλλα οχι οτι θα καθομουνα να φτιαξω και αφισες αυτο ας το κανει αυτος που τον εχασε. Δεν νομιζω οτι εκανε κατι κακο ο ΗΕΚ4, βρηκε ενα σκυλο που μαλλον τον εγκατελειψαν λογο καλοκαιριου, μεγεθους, βαρεμαρας ή δεν ξερω κι εγω τι και αποφασισε να τον κρατησει. Ξερω κι εναν αλλο κυριο που βρηκε ενα χασκυ πριν 4 μηνες και το κρατησε. Πηγε στον κτηνιατρο εψαξε για τσιπακι αλλα τιποτα, δεν το αναζητησε κανεις και το κρατησε.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Να πω κάτι μιας και έχουμε 2 χάσκυ και όχι ένα!!

Λοιπόν... Ηλεκτρική σκούπα 2-3 φορές την ημέρα όλο το σπίτι, βούρτισμα 2 φορές την ημέρα το καθένα σκυλί και τούφες να πετάνε στον αέρα ακόμα και μετά από όλα αυτά!!

Το a/c εδώ και περίπου 1 μήνα που έπιασαν οι πολλές ζέστες είναι όλη μέρα κάθε μέρα αναμμένο και ο ανεμιστήρας αναμμένος όλη τη διάρκεια της νύχτας...

Τον μικρό τον κάνουμε 2 φορές την ημέρα ντουζ, και ρίχνουμε 8-10 κουβάδες με νερό στο μπαλκόνι για να είναι δροσερό...

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί και τα μεταφράσεις σε λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού, αν κάποιος που δεν πήρε με πλήρη συνείδηση του τι σημαίνει Σιβηρικό Χάσκυ, το σκυλί αυτό, είναι το πιο λογικό συμπέρασμα, να είναι ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ!!!

Το να πάρει κανείς χάσκυ γιατί είναι όμορφο, δεν θα το δροζίσει το καλοκαίρι!!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! ;)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να πω κάτι μιας και έχουμε 2 χάσκυ και όχι ένα!!

Λοιπόν... Ηλεκτρική σκούπα 2-3 φορές την ημέρα όλο το σπίτι, βούρτισμα 2 φορές την ημέρα το καθένα σκυλί και τούφες να πετάνε στον αέρα ακόμα και μετά από όλα αυτά!!

Το a/c εδώ και περίπου 1 μήνα που έπιασαν οι πολλές ζέστες είναι όλη μέρα κάθε μέρα αναμμένο και ο ανεμιστήρας αναμμένος όλη τη διάρκεια της νύχτας...

Τον μικρό τον κάνουμε 2 φορές την ημέρα ντουζ, και ρίχνουμε 8-10 κουβάδες με νερό στο μπαλκόνι για να είναι δροσερό...

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί και τα μεταφράσεις σε λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού, αν κάποιος που δεν πήρε με πλήρη συνείδηση του τι σημαίνει Σιβηρικό Χάσκυ, το σκυλί αυτό, είναι το πιο λογικό συμπέρασμα, να είναι ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ!!!

Το να πάρει κανείς χάσκυ γιατί είναι όμορφο, δεν θα το δροζίσει το καλοκαίρι!!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! ;)
Οικολογικη καταστροφη ειστε... :rolleyes:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Παρόλο που μένουμε σε μονοκατοικία και έχουμε αυλή/κήπο μπροστά από το σπίτι και ένα δρομάκι που πάει και πίσω από το σπίτι, έχουμε επίσης και 5-6 γάτες. Ξέρω ότι το husky που πήραμε δεν είναι κουτάβι για να τις συνηθίσει και μέχρι στιγμής βλέπω ότι έχει τρομερά παιχνιδιάρικη διάθεση. Είτε γάτα δει, είτε άλλο σκύλο δεν είναι ότι αγριεύει αλλά θέλει να παίξει. Το αποτέλεσμα είναι οι γάτες να κόβουν λάσπη όταν τον βλέπουν (με αλυσίδα) γιατί χωρίς γίνεται χαμός... Υπάρχει περίπτωση να τον καταφέρω να συνεργαστεί, παρόλο που δεν έχει συνηθίσει από μικρός?
Δεν παιζει να εχει παιχνιδιαρικη διαθεση με γατες...
εκτος απο αυτες που εχει(ΑΝ) μεγαλωσει με αυτες..
Οχι με αυτες που δεν ξερει παντως.
Κουναει μεν ουρα, αλλα πιστεψε με προσεχε το αυτο γτ ενω δειχνει οτι παει να παιξει..
Μπορει να γινει στραβη σε κλασματα..