Βοήθεια στον ύπνο!!

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
γεια σας παιδια!!εχω ενα προβληματακι!!!εχω ενα πιτμπουλ εναμιση χρονων!!κοιμαται εξω στο σπιτι του!!!κατα καιρους μου σκιζει το μαξιλαρι που του βαζω μεσα στο σπιτι του για να κοιμαται!!!!τι μαξιλαρια εχει σκισει τι χαλακια εχει σκισει μεχρι κ στρωμα με επενδυση του εφτιαξα κ το εσκισε!!!!!εχετε καμια ιδεα??????σκεφτομαι να μην του βαλω τπτ κατω αλλα δεν μου αρεσει ο σκυλος μου να κοιμαται πανς στο πλαστικο!!!!!ευχαριστω πολυ!

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
οχι βεβαια.......αν τον αφησω θα τα φαει ολα!!!αν κ θα το ηθελα πολυ οταν λειπω να τον εχω μεσα κ ιδως στα κρυα!!!!!αλλα!!!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αν ο λόγος που μένει έξω είναι για να μην φάει το σπίτι είναι πολύ λάθος λόγος.
Όσοι έχουν σκυλιά μέσα έχουν και κατεστραμμένα σπίτια?
Ένα crate και λίγη προσπάθεια από σένα για να το μάθει σαν φωλιά του και δεν θα έχεις θέμα.

Τα μαξιλάρια τα καταστρέφει από βαρεμάρα.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Οπως είπε κ ο Σεβάχ, βαριέται. Κ κόντρα πλακέ να του βάλεις θα το κάνει ροκανίδια... Κάνε μια προσπάθεια για μέσα. Μετά το στάδιο της προσαρμογής θα δεις πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εμ να μην εκτονωθει και αυτο? Βολτες πηγαινεται?? Παρε ενα χαλακι και κολλησε το στον πατο του
σπιτιου για να μην μπορει να το ξαναβγαλει και να το σκισει.

Αλλα μιας που τα συζηταμε ομορφα και ωραια ο σκυλος ειναι αγελαιο ζωο. Θα ηθελε πολυ να περναει τις ωρες
του μαζι σου και οχι μονος του εξω με τα χαλακια. Μηπως να εκανες μια προσπαθεια να τον βαζεις μεσα.
Μπορει στην αρχη να ειναι δυσκολα αλλα μετα θα αποζημιωθεις απο την συμπεριφορα του φιλου σου!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Γεια σου και απο μένα ! Είναι πολύ λογικό που τα δαγκώνει και τα καταστρέφει όλα...Ο λόγος είναι ότι βαριέται και ότι του λείπεις... Ειναι λάθος να τον έχεις να κοιμάται τα βράδια μόνος του έξω από το σπίτι...Ο σκύλος σου θέλει να είναι με την αγέλη του συνεχώς, δλδ μαζί σου...
Δοκίμασε με ένα crate σιγά σιγά να κοιμάται εκει, πέρνα λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του και σε λίγο καιρό θα δεις μεγάλη διαφορά !!! Δεν είναι ανάγκη να κοιμάται στο κρεβάτι σου, μία γωνίτσα μεσα στο σπίτι θα του είναι αρκετή, αρκεί να νιώθει ότι είναι περισσότερο κοντά σου !!! :)

beisrio

Member
13 Οκτωβρίου 2011
23
0
αν τον βγαζω εξω????3 φορες τη μερα βολτα με ποδηλατο,κολυμπι κ περπατημα!!!!καθε μερα δλδ ξεδινει ο σκυλος!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ