Βοήθεια σε νέο μέλος

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κάθε μέρα μπαίνει και κάποιος καινούργιος στο forum..ο οποίος έχει η σκοπέυει να παρει σκυλί από pet shop η BYB...
Σταματημο δεν έχει αυτή η ιστορία...και πραγματικά αναρωτιέμαι αν διαβάζουν αυτά που λέμε , αν τα ακούν η αν μας γράφουν και τελικά καταλήγουν στο pet shop
Σκέτη απογοήτευση.....:(:(:(:(:(

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Η πωληση μικρων ζωων απο πετ σοπ δεν θα αλλαξει ποτε.Επισης παντα θα υπαρχουν οι ανθρωποι που θα αποτελουν το αγοραστικο κοινο τους.

καποιες αλλαγες γινονται και θα γινονται σιγα σιγα...μην περιμενει ομως καποιος θαυματα...γιατι δεν προκειται να γινει καποιο.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Η πωληση μικρων ζωων απο πετ σοπ δεν θα αλλαξει ποτε.Επισης παντα θα υπαρχουν οι ανθρωποι που θα αποτελουν το αγοραστικο κοινο τους.

καποιες αλλαγες γινονται και θα γινονται σιγα σιγα...μην περιμενει ομως καποιος θαυματα...γιατι δεν προκειται να γινει καποιο.
Συμφωνω απολυτως

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κι όμως, καποιοι αλλαζουν, ή φαινεται ότι αλλαζουν, γνωμη. Το θεμα είναι ότι είναι τοσο λιγοι μπροστα στο γενικο χάος, που ελαχιστη σημασια εχει και δεν μπορει να οδηγησει σε καμια ουσιαστικη αλλαγή.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να σας πω....στο διάστημα από όταν άρχισα να πρωτοδιαβάζω το φόρουμ το τελευταίο διάστημα βλέπω όλο και πιο συχνά κόσμο να μπαίνει και να λέει ότι πήρε το σκύλο απο εκτροφέα, ή ότι ψάχνει για εκτροφέα...

Εγώ επείδή θέλω να είμαι μάλλον καλοπροαίρετος θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά οτι ο κόσμος αρχίζει να ψάχνει δυο πράγματα πριν επιλέξει....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ελα ρε παιδια τωρα και τι εγινε???

Ωχ μωρε αδερφε τωρα σιγα αφου φαινεται υγιες και ειναι και καλος χαρακτηρας ειναι γνησιος!!!

Εγω την αναγκη του θελω να μαθω πως την κανει!Να το ξεπεταξω λιγο!

Αυτα δεν δειχνουν ανθρωπο που εχει κατσει να διαβασει και επιλεξει το τι σκυλο θα παρει και απο που!!!

Ο Ωχαδερφισμος παει συννεφο...!!!

Λυπηρο και τραγικο...:(:(:(

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να σας πω....στο διάστημα από όταν άρχισα να πρωτοδιαβάζω το φόρουμ το τελευταίο διάστημα βλέπω όλο και πιο συχνά κόσμο να μπαίνει και να λέει ότι πήρε το σκύλο απο εκτροφέα, ή ότι ψάχνει για εκτροφέα...

Εγώ επείδή θέλω να είμαι μάλλον καλοπροαίρετος θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά οτι ο κόσμος αρχίζει να ψάχνει δυο πράγματα πριν επιλέξει....
Και εγω εχω αυτην την εντυπωση!!!

Και χαιρομαι που πριν 2 βδομαδες αλλαξαμε γνωμη σε μια κοπελια που ειχε δωσει ηδη την προκαταβολη της στο Pet Shop!!!

Ναι ξερουμε οτι δεν θα αλλαξει κατι αλλα ειναι αλλο να ξερεις και να λες στον εαυτο σου οτι "Ναι ειμαι ετοιμος να παρω σκυλο εχω ενημερωθει κτλ κτλ και κανω τα σωστα βηματα" και αλλο να λεμε οτι ξερω 5 πραγματα εχω διαβασει εχω δει dvd και δεν κανω και το σημαντικοτερο,το απο που θα παρω τον σκυλο!Και συν οτι δεν μας νοιαζει και στην τελικη!

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο αν το παρεις απο μαγαζι εξαλου εκ των υστερων εμαθα γιαυτα που λετε στο forrum oπως και την υπαρξη του αλλα νομιζω οτι ειμαι τυχερος και καλος χαρακτηρα φαινεται οτι ειναι και υγιες.

Μιλάς ότι εκ τον υστερων έμαθες για τα puppy mills δεκτόν!!! Παρόλα αυτά γραφεις οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο αν το παρεις απο μαγαζι???
Λυπάμαι πολύ! Στου καμένου δεν μιλούνε για φωτιά!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
και jack russellοειδές να ειναι δεν τρεχει καστανο αλλα πιστεψε με ειναι γνησιο
Δυστυχώς το μόνο γνήσιο είναι ότι το καινούριο σου κατοικίδιο ανήκει στο είδος Canis Lupus Familiaris, δηλαδή είναι σκύλος. Από κει και πέρα θα πρέπει να το θεωρήσεις ημίαιμο και αυτό είναι όλο. Να σου ζήσει βεβαίως και ελπίζω πραγματικά να σου βγει υγιές, αλλά μην ξαναπάρεις από πετ σοπ. Τα σκυλιά πρέπει να τα παίρνουμε από εκτροφέα και ο εκτροφέας δε συνεργάζετι με πετ σοπ εκτός αν είναι παπυμιλλάς.

Βάλε καμιά φωτογραφία πάντως να το δούμε το σκυλάκι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά

Που τους είδες βρε Φοίβο μου....εκτός από τη κοπελα που "θελουμε " να πιστεύουμε ότι τελικά δεν το πηρε από το pet shop...μακάρι να έγινε έτσι...αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε εξέλιξη 3 θέματα...με σκυλιά από byb και pet shop...το yorkie...από τη κυρία Πόπη...το jack russel από την αλυσίδα ...το lab από τον "αξιόπιστο" κτηνίατρο...
:):):):):):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Που τους είδες βρε Φοίβο μου....εκτός από τη κοπελα που "θελουμε " να πιστεύουμε ότι τελικά δεν το πηρε από το pet shop...μακάρι να έγινε έτσι...αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε εξέλιξη 3 θέματα...με σκυλιά από byb και pet shop...το yorkie...από τη κυρία Πόπη...το jack russel από την αλυσίδα ...το lab από τον "αξιόπιστο" κτηνίατρο...
:):):):):):)
Η αλήθεια είναι ότι η δεδομένη χρονική στιγμή ήταν ατυχής για την αναφορά μου, αλλά αν ψάξεις θα δεις ότι περισσοτερο τώρα παρά παλαιότερα διάβαζες ότι κάποιος ψάχνει για εκτροφέα ή πήρε από εκτροφέα...
Τώρα βέβαια μπορεί να είναι απλά λόγια για να μας ξεφορτωθεί κάποιος που έχει διαβάσει λίγο το forum...εγώ θέλω να ελπίζω ότι είναι αλήθεια!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Τώρα βέβαια μπορεί να είναι απλά λόγια για να μας ξεφορτωθεί κάποιος που έχει διαβάσει λίγο το forum...εγώ θέλω να ελπίζω ότι είναι αλήθεια!:)
Αυτό θεωρώ ότι και έτσι να είναι δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε. Εμείς ενημερώνουμε και μέσα στο φόρουμ και έξω από αυτό. Προσωπικά κι εγώ εδώ μέσα έμαθα παρόλο που έχω πολλά χρόνια σκυλιά. Με φώτισε ο θεός και έτυχε να αποκτήσω την πολύ γνωστή ράτσα Μπαθ, οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ. Τώρα όμως ξέρω και ενημερώνω κυρίως στις παρέες μου και όποιον τύχει να αναφέρει κάτι σχετικό. Από εμένα γνωρίζουν πια αρκετοί οι οποίοι έμεναν με το στόμα ανοικτό στην μάθηση όλων αυτών των φρικαλέων που ούτε τους πέρναγαν από το μυαλό. Και ελπίζω ότι από το δικό τους στόμα περνάει και σε άλλα αυτιά. Τους έχω απειλήσει άλλωστε :p Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν για το τι τελικά θα κάνει. Αρκεί τουλάχιστον να ξέρει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul