Eχει περάσει μιά βδομάδα... Κατά πάσα πιθανότητα η μικρή θα είναι ήδη βαφτισμένη!
epial Well-Known Member 24 Ιουλίου 2011 3.026 5.276 66 Aθήνα 6 Οκτωβρίου 2011 #41 Eχει περάσει μιά βδομάδα... Κατά πάσα πιθανότητα η μικρή θα είναι ήδη βαφτισμένη!
takisft Well-Known Member 24 Ιουνίου 2011 4.817 5.038 Αθήνα 6 Οκτωβρίου 2011 #42 epial said: Eχει περάσει μιά βδομάδα... Κατά πάσα πιθανότητα η μικρή θα είναι ήδη βαφτισμένη! Click to expand... Ναι, αλλά "τα παιδία παίζει" και μάλιστα on topic
epial said: Eχει περάσει μιά βδομάδα... Κατά πάσα πιθανότητα η μικρή θα είναι ήδη βαφτισμένη! Click to expand... Ναι, αλλά "τα παιδία παίζει" και μάλιστα on topic
ΖΥΓΟΣ Well-Known Member 26 Αυγούστου 2011 124 0 ΑΘΗΝΑ 6 Οκτωβρίου 2011 #43 Να σας πώ και ένα ονομα που δεν θα το έχει καμμία σκύλα..???..." Φόλα " Τώρα που το σκέφτομαι....έτσι μπορεί να ονομάσω την κουτάβα μου (cane corso), όταν την αποκτήσω ...λίαν συντόμως..!!
Να σας πώ και ένα ονομα που δεν θα το έχει καμμία σκύλα..???..." Φόλα " Τώρα που το σκέφτομαι....έτσι μπορεί να ονομάσω την κουτάβα μου (cane corso), όταν την αποκτήσω ...λίαν συντόμως..!!
twipsy Well-Known Member 25 Δεκεμβρίου 2009 329 1 Αργος 8 Οκτωβρίου 2011 #44 epial said: Eχει περάσει μιά βδομάδα... Κατά πάσα πιθανότητα η μικρή θα είναι ήδη βαφτισμένη! Click to expand... Να σας πω την αληθεια δεν εχω μαθει ακομα αλλα εχω πει πολλα απο τα ονοματα που μου ειπατε στην κυρια..Θα μαθω και θα σας πω
epial said: Eχει περάσει μιά βδομάδα... Κατά πάσα πιθανότητα η μικρή θα είναι ήδη βαφτισμένη! Click to expand... Να σας πω την αληθεια δεν εχω μαθει ακομα αλλα εχω πει πολλα απο τα ονοματα που μου ειπατε στην κυρια..Θα μαθω και θα σας πω