Εντάξει ευχαριστώ Κιρκη.θα ξαναπαω στη κτηνίατρο να μου δώσει ένα άλλο 15 κιλο ξηρά τροφή,γιατί έφταιγαν τα δυο προηγούμενα 15 κιλα άλλης μάρκας για τη τριχόπτωση.Γιαυτό υπάρχουν τα φορουμ κίρκη ,για αναταλαγή πληροφοριών και να γλυτώνουμε από κάποιους ΄΄επαγκελαμτίες'' που μας κοροιδεύουν.
Εχεις προλαβει σε 1,5 μηνα να αγορασεις 45 κιλα ακριβης τροφης, οπως λες, και συνεχιζεις να πιστευεις οτι ευθυνεται αυτο για την τριχοπτωση; Συνεχιζει να το πιστευει και ο κτηνιατρος, ή ο εμπορος του νησιου; Αφου πιστευεις οτι σε κοροιδευουν, γιατι δεν απευθυνεσαι σε αλλον επαγγελματια, κτηνιατρο θα ελεγα εγω..
Ναι μου είπε είναι από την τροφή και επηδεί δνε είχε 3 κιλα μου έδωσε ένα 15 κιλο ,και είπε να δουμε μεσα σε μια εβδομάδα και μετά άλαξε πάλι την μάρκα άλλο 15 κιλο από 65-67 το σακί.Καταλαβαίνεις Κατερίνα γιατί μερικές φορές αναγκαζόμαστε να απευθυνόμστε εδω...
Σε μια εβδομαδα τι θα κανει η τροφη; Μαγικα; Η αλλαγη μονο απο τροφη σε τροφη, διαρκει μια εβδομαδα! Υπαρχουν πολλες ασθενειες που προκαλουν τριχοπτωση, οπως δερματιτιδες, λεισμανια, αλλεργιες.
Παντα υπαρχει καποιος λογος, σοβαρος ή λιγοτερο σοβαρος.
Μερικες συμβουλές για υγιές τρίχωμα.
(οποιος θελει συμπληρωνει - διορθωνει)
1. Σωστη διατροφη.
2. Οχι συχνα μπανιο και οχι με οποιοδιποτε σαμπουαν
3. Συχνο βουρτσισμα
4. Σωστος και τακτικος αποπαρασιτισμος