Βοήθεια για κλουβί μεταφοράς σκύλου...

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Έχω ένα σκυλάκι 8 kg πέστε ότι θα βάλει λίγα ακόμα...
Πήγα και της πήρα σήμερα ένα κλουβί μεταφοράς της ferplast το Atlas 40. Της είναι όμως τσίμα τσιμα. Όταν κάθετε όρθια το κεφάλι της το έχει λίγο πιο ψηλά απο την ράχη της. Δηλαδη δεν το έχει στο ύψος το κανονικό όπως εκτός κλουβιού.
Όταν κάθετε πάλι το κεφάλι της αναγκάζετε να το έχει πιο χαμηλά.
όταν ξαπλώνει πλάγια είναι τσίμα τσίμα στο βάθος.
Έδωσα 60 € για να το πάρω. Το αμέσως επόμενο το Atlas 50 κάνει 180 €.
Έχει διαστάσεις 81 x 55,5 x 58. Δηλαδή η διαφορά θα είναι ότι το ύψος θα αυξηθεί κατά 12,5 cm και θα μπορεί να σηκώσει λίγο πιο ψηλά το κεφάλι, το βάθος θα αυξηθεί κατά 13 cm και θα φτάνει να απλώσει λιγάκι την ουρά και το κεφαλάκι της και τέλος το πλάτος θα αυξηθεί κατά 7,5 cm όπου εκεί δεν είχαμε πρόβλημα μια χαρά ήταν και να γυρίσει μπορούσε και όταν ξάλπωνε πλάγια τα πόδια δεν τα λύγιζε για να χωρέσει.
Τι να κάνω να δώσω 120 € παράπανω, για να μεγαλώσουν λίγο το ύψος και το βάθος και να είναι λίγο πιο άνετα το σκυλί?
Απο την μια θέλω να είναι πιο άνετα το σκυλί αλλα και αυτοί για να πάρεις ένα κλουβί με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις πρέπει να πληρώσεις πολύ περισσότερα.. Αχ, τι να κάνω?:confused:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Το Atlas 50 πρέπει να μπορείς να το βρεις γύρω στα €140. Η διαφορά με το 40 δεν είναι μόνο οι διαστάσεις, έχει σιδερένια πόρτα και κλειδαριά ασφαλείας.
Όσο για το μέγεθος μου κάνει εντύπωση που to Atlas 40 της πέφτει μικρο, εγώ βάζω σε κλουβί skykennel 80lx55wx60h 2 westie 8,5 κιλά το καθένα

Last edited by a moderator:

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Νικόλ...μια φορα έστειλα ένα σιχ τσου... Αθηνα-Ροδο.(ειχε ερθει με το ιδιο κλουβακι,απο Ροδο-ολα μια χαρα)
Οταν λοιπον πήγα να το στειλω πήσω μου είπαν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! το κλουβι ειναι μικρό, ο σκυλος πρέπει να στεκεται όρθιος και να κάνει άνετα ένα γύρο από τον εαυτό του....και εγω τους λεω ΚΑΛΑ, με αυτό το κλουβι ήρθε από Ροδο!! ΝΑ και τα εγγραφα....αυτοι να μην στα πολυλογο δεν με άφησαν να το στείλω!!!! πήγα και πήρα άλλο κλουβι και την έστειλα (σκύλα) την άλλη μέρα.

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Σοφία το σκυλί μπορεί να στέκετε όρθιο απλά το κεφαλάκι της δεν μπορεί να το έχει πολύ ψηλά και μπορεί να γυρίζει κιόλας.

εγώ βάζω σε κλουβί skykennel 80lx55wx60h 2 westie 8,5 κιλά το καθένα
Αλήθεια και δεν είναι στριμογμένα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog