Βοήθεια για κλουβί μεταφοράς ΙΑΤΑ

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Τι ρατσα ειναι ο ακυλος σου? Γιατι αυτο το κλουβ ειναι μαλλον πολυ μεγαλο. Κανει για αρσενικο ροτβαιλερ ας πουμε και του ειναι και ευρυχωρο! Μη μπερδευτεις με το υψος του σκυλου. Το σκυλι μεσα στο κλουβι σπανια ειναι ορθιο. Οταν ταξιδευει με αμαξι ειναι ΠΑΝΤΑ ξαπλα γιατι δεν μπορει και να σηκωθει αφου μολις στριβεις αυτο χανει την ισοροπια του.
Αν παρεις τοσο μεγαλο κλουβι θα εχεις και το προβλημα του οτι δεν θα χωραει ευκολα στο αμαξι και θα πιανει ολο το χωρο!
Παντως εγω αυτο εχω αλλα το νουμερο 5 για θυληκο ροτ 43 κιλων και ειναι υπεραρκετο, γερο και ευχρηστο. Μαλιστα μπορεις να του βαλεις και ροδες για να το μεταφερεις και να εχουν και στοπ για να μην τσουλαει! Μη παρεις αυτες που δινει η εταιρεια αλλα παρε απο πρακτικερ, παρε και βιδες ροδελες και παξιμαδια και βαλτες. Θα σου κοστισει το 1/3 των χρηματων.
Το ιδιο κλουβι το εχουν και τα πετσιτυ χωρις να πληρωσεις μεταφορικα και αν ζητησεις και εκπτωση θα σου κανουν και 10%.

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ευχαριστω για την απαντηση.....εχω λαμπραντορ αλλα δε ειναι εκτροφης για να σου και τα χαρακτηριστικα του!Ειναι θηλυκο και το βαρος ειναι 26-27 κιλα το υψος δε μπορω να στο πω γιατι δε καταφερνω να την μετρησω!!Αλλα σιγουρα πριν το αγορασω θα την εχω μετρηση!!Και εγω ημουν αναμεσα στο 5-6 αλλα και σε ενα πετ και απο εκει που ειναι το λινγκ μου ειπαν να παρω το 6!!!Πραγματικα εχω μπερδεφτει πρεπει να την μερτισω και να δω ακριβως τα χαρακτηριστικα για να βγαλω μια ακρη!!Παντος το νουμερο 5 το αν θυμαμαι 85 ευρω!!!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Παρε το 5.
Δε θα γινει τοσο μεγαλο ωστε να θες το 6 και μαλιστα το 6 δε χωραει και πουθενα στο αμαξι!
Μη ξεχνας οτι ΠΟΤΕ δεν ειναι ορθιο το σκυλι μεσα στο αμαξι, ιδιως αν αυτο κινηται, αρα ειναι υπερβολικο να παρεις τοσο μεγαλο κλουβι. Εγω οπως σου ειπα το πηρα απο το πετσιτυ με εκπτωση και γλυτωσα και τα μεταφορικα.
Βαλε ομως και 4 ροδακια με φρενα απο το πρακτικερ. Δε θα το μετανοιωσεις.

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Το κλουβί δεν έχει να κάνει με το αν είναι άνετο για τον σκύλο. Επισυνάπτω κείμενο απο τη σελίδα μεγαλης αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα:

Η μεταφορά κατοικίδιων στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών πραγματοποιείται μόνο στα αεροσκάφη τύπου Boeing και Airbus, τοποθετημένα σε ειδικά κλουβιά που πρέπει να έχετε προμηθευτεί οι ίδιοι. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 32 κιλά. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει αναλυτικά τις διαστάσεις του κλουβιού ανάλογα με το βάρος του κατοικίδιου:

Κατηγορία κλουβιού Διαστάσεις (εκ.) Βάρος (κιλά)

1
----- 60 x 45 x 40------- 4
2
------ 80 x 55 x 55------- 6
3
------ 100 x 65 x 70 -----13
4
------125 x 75 x 85 ------22

Χρεώσεις

Για τη μεταφορά του κατοικίδιου σας στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών η χρέωση είναι €4 συν €2 για κάθε επιπλέον κιλό. Για δρομολόγια εξωτερικού επιβαρύνεστε για κάθε κιλό με το 1,5% του δημοσιευμένου ναύλου της IATA.

Έχει περισσότερες πληροφοριες, ρίξτε μια ματιά..

Last edited:

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
αντε να ξαναρωτησω εγω τωρα που δεν ξερω....τι κλουβι να παρω για το μικρο μου τερατακι μεγαλος δανος.Απο τα μεγαλυτερα ειναι 103χ74χ77.Υπαρχουν και μεγαλυτερα ?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Καλό ψάξιμο φίλε μου να δω που θα βάλεις το γουμάρι και καλό ψάξιμο με τις αεροπορικές, για που το έβαλες αν επιτρέπεται;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn