Βοήθεια για θηλυκό ροτβάιλερ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Θα συμφωνήσω με την Αμαλία. Σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστάς την σκυλίτσα σου. Ολοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Θα δώσεις όμως την αγάπη σου, σε μια άλλη που την έχει ήδη στερηθεί και μάλιστα πολύ. Δείχνεις ότι νοιάζεσαι και αυτό είναι το μόνο που έχει αξία. Επίσης, δεν παίζει θέμα διαμερίσματος/αυλής. Τα έχουμε πει άπειρες φορές. Είμαστε πολλοί αυτοί που δεν έχουμε αυλή, αλλά περνάμε μια χαρά κι εμείς και τα σκυλιά μας. Νομίζω ότι αυτή η υιοθεσία, μόνο καλό θα σου έκανε. Και σε σένα και στην πολύπαθη σκυλίτσα.

elenip

Member
1 Ιουνίου 2010
21
0
Ίσως και να έχετε δίκιο αλλά δεν μπορώ να πάρω άλλο σκύλο δεν αντέχω δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Ξέρεις ποιό κατά την γνώμη μου είναι το λάθος σε μερικές περιπτώσεις; Σαν την δική σου ας πούμε;
Οτι τις σκεφτόμαστε μέχρι τελικής πτώσεως. Βάζουμε στο μυαλό μας όλα τα πιθανά αρνητικά σενάρια. Κάτι σαν ψυχολογικό τεστ κοπώσεως. Τι εννοώ... Δεν μπορείς ας πούμε να την πάρεις μαζί σου, στο σπίτι σου, μέχρι να βρεις την άκρη; Κι ας είναι μέχρι αύριο το πρωί. Εμπειρία και γνώσεις έχεις για να την χειριστείς. Γιατί δεν τις προσφέρεις την ανθρώπινη επαφή που της λείπει και έχει ανάγκη μέχρι να δεις τι θα την κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να αποφασίσεις τώρα, σήμερα, ούτε καν αύριο, αν και πως θα την κρατήσεις. Μην το σκέφτεσαι. Πρόσφερέ της έστω, τις λίγες μέρες ή ώρες ή στιγμές, που μπορούν να κάνουν την ζωούλα της πιο χαρούμενη και συγχρόνως ψάχνεσαι... Ετσι κι αλλιώς και μόνο που την σκέφτεσαι είναι κάτι, αλλά αν αυτό το κάτι μπορεί να γίνει περισσότερο;

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Δυστυχώς απέτυχα..Μίλησα μόλις με τον εκτροφέα και μου είπε ότι δεν μπορεί να το πάρει πίσω γιατί έχει ήδη αρκετά σκυλιά απούλητα και μάλιστα ότι μερικοί του είχαν υποσχεθεί και τελικά δεν τα πήραν..Σκέτο εμπόριο και καθόλου ίχνος ευαισθησίας για μια ταλαιπωρημένη ψυχούλα...Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό να πω την αλήθεια. Και μάλιστα όταν του είπα ότι το σωστό πάντως θα ήταν να το πάρει τσαμπουκαλέυτηκε ο κάφρος και μου είπε να μην το έπαιρνε ο ξαδερφός σου..(μεταξύ μας δεν είχε άδικο) αλλά ο τρόπος του είναι ελεεινός σαν τον ίδιο..Αν υπάρχει κάποιος από εσάς που ενδιαφέρεται ή γνωρίζεται κάποιον πείτε μου αλλιώς δεν ξέρω..τι να πω..

στα cheetos τον βρήκατε τον εκτροφέα?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
συμφωνω απολυτα με την μαρεκο..εφ'οσον ενδιαφερεσαι για την μικρη παρ'την μεχρι να την προωθησεις τουλαχιστον..θα σε βοηθησει να ξεπερασεις και τον πονο σου αφου θα εχεις να φροντιζεις αυτην..κριμα δεν ειναι να μενει εκει ενω εσυ εχεις την δυνατοτητα και τις γνωσεις να την βοηθησεις??η αγαπη και ο πονος για την σκυλα σου δεν πρεπει να σε κρατανε απο το να χαρισεις μια ποιοτικοτερη ζωη σε μια ψυχη που σιγουρα το εχει αναγκη..και που ξερεις μπορει να σου βγει σε καλο:)