Καλημέρα σε όλο το φόρουμ! Σας παρακολουθώ πολύ καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ, κυρίως σε θέματα υγείας που αντιμετωπίσαμε.. Καταρχάς έχω ένα ημίαιμο λάμπραντορ θηλυκό 2,5 χρονών περίπου, τη Ζούκι, στα 30 kg στειρωμένη. Από κουτάβι έτρωγε την κλινική της royal για ευαίσθητο στομάχι και αρθρώσεις, καθώς η απόπειρα με την acana ήταν αποτυχημένη, δεν της έκατσε καθόλου καλά. Αργότερα όταν πήγαμε σε τροφή συντήρησης, επιλέξαμε πάλι κλινική της royal, τη mobility, καθώς το σκυλί είχε ήδη διαγνωστεί με δυσπλασία από την ηλικία των 8 μηνών και φυσικά έπαιρνε και synoquin σε συνδυασμό με την τροφή. Άλλαξε η σύνθεση όμως όλων των τροφών της royal και δεν ήμουν πλέον ικανοποιημένη με τη mobility. Εδώ και 6 μήνες περίπου περάσαμε στην pronature holistic, αρχικά γαλοπούλα και μετά σολωμό, όπου είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Όμως το σκυλί -άσχετα με την αλλαγή τροφής- είχε εμφανίσει σημάδια δερματικής αλλεργίας, όπου τα αντιμετωπίζαμε κυρίως με κορτιζόνη ανά 4-5 μήνες όπου υποχωρούσαν τα συμπτώματα. Έπειτα από συζήτηση με τον κτηνίατρο αποφασίσαμε να περάσουμε σε υποαλλεργική τροφή για να αρχίσουμε να αποκλείουμε αιτίες για τις αλλεργικές αντιδράσεις διότι δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται. Ο κτηνίατρος και η εκπαιδεύτρια μας πρότειναν την royal πάλι αλλά εγώ για κανένα λόγο δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε αυτήν την εταιρία. Έτσι έχω σχεδόν καταλήξει στην υποαλλεργική της 1st choice και θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες για την τροφή από κάποιον που έχει δοκιμάσει τη σειρά ή που μπορεί να προσφέρει μία παραπάνω άποψη. Είναι στα επίπεδα της pronature που δίνω ή κατώτερη ποιοτικά; Υπάρχει κάποια καλύτερη που θα μου προτείνατε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την μακρηγορία!