Βοήθεια για αναγνώριση ράτσας

Κίμων

New Member
14 Δεκεμβρίου 2010
2
0
Εχω αυτή την υπέροχη σκυλίτσα και δεν γνωρίζω την ράτσα της. Θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν κάποιος απο το forum μπορούσε να αναγνωρίσει την ράτσα της ή τουλάχιστον κατα προσέγγιση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας!!

http://www.flickr.com/photos/56268692@N06/?saved=1

Attachments

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
να μου επιτραπει να χρησιμοποιησω μια εκφραση παλια της μαρια γκιναλα....
ειναι τα γνωστα πλεον σε ολους ( κοντευει να γινει φυλη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα... ) κοινως γκριφονακια....
γεματη η αττικη απο δαυτα....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Θα συμφωνισω με Πετρο (GRDANE).
Προς κλασσικο "¨γριφφονοειδες" μου κανει. Αν και απο τα χρωματα μπορει και να εχει παιξει στους προγονους και κανα Γιορκσαιιρειδες.
Παντος "ρατσα" δεν το λες μαλλον- εαν δεν ειναι οντος κανα "καταλονιας" η αλλο σπανιο ειδος ποιμενικου, οπος σου ειχαν γραψει και πριν- αλλα εαν το βρηκες εδω ελλαδα μαλλον δυσκολο να ειναι κατι τετιο για τον απλουστατο λογο, οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τετοια καθαροαιμα στην ελλαδα ( η μονο ελαχιστα, που δεν κατεβαινουν ουτε σε εκθεσεις και γενικος δεν τα εχουν δηλοσει στον ΚΟΕ και ετσι δεν τα ξερει κανεις).!

Κίμων

New Member
14 Δεκεμβρίου 2010
2
0
Ευχαριστώ

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Κατέληξα ότι πρέπει να είναι γκριφόν τερριέ. Να είσται όλοι καλά

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
φουσκωσε απο περηφανια ο μπαμπασ... λολ
περηφανε πατερα... ειναι ζωηρα τουτα και θελουν απο την αρχη να θεσεις τους ορους σου....
περασε μια βολτα και απο θεματα εκπαιδευσης...
θα σου χρειαστουν....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δίνουμε και πιπε κακ κακιμπ και πολλά άλλα -περάστε κόσμε....τώρα και μπεντι-γκρί φωτοτυπία σκαναρισμένη....πώς θα το ονομάσετε ?

_αστειευόμαστε φίλε Κίμωνα !!! να τον χαίρεσαι και να σου ζήσει σαν τα ψηλά βουνά- όλα σκυλάκια είναι!!!!!!