Βοήθεια! Κινδυνεύει η σχέση μου!

Status
Κλειδωμένο θέμα

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εφ'όσον κανένας σκύλος δεν βγάζει επιθετικότητα σε κανέναν από εσάς και δεν αγριεύουν ο ένας στον άλλον λέω να μην ανησυχείς τόσο. Θα την βρείτε την άκρη. Στην τελική, δεν είναι ανάγκη να γίνει ο δεύτερος αγαπημένος του άνθρωπος στον κόσμο, φτάνει που τον ανέχεται.

Σκέψου να ήταν παλιοχαρακτήρας και να έκανε τσαμπουκάδες...
Παλιοχαρακτήρας και τσαμπουκάδες???Μα τι μου θυμίζει...

¨οταν γνώρισα τον μπαμπά του Συλβου, και άρχισε το σκυλι να με βλέπει πιο συχνα στον χώρο της, το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να με δαγκώσει! Μου γρύλλιζε συνέχεια είτε την πλησίαζα είτε όχι.
Αυτο το στάδιο ξεπεράστηκε μέσα σε καμια εβδομάδα, και πήγαμε στο στάδιο της αδιαφορίας στο οποίο μου θυμίζει παρα πολύ τις αντιδράσεις του Μουφ!Με αγνοούσε επιδεικτικότατα...

Δεν την "παρακαλούσα" όμως να με πλησιάσει, ούτε την κυνηγούσα απο πίσω για να με συμπαθήσει. Εμπαινα στο σπίτι του φίλου μου και την αγνοούσα. Οταν ανοιγε η πόρτα, πεταγόταν αυτη έξω για να μου γαυγίσει αλλα εγω ήμουν πολύ ψυχραιμη και δεν της έδινα σημασία. καμια φορά της έδινα μόνο κανένα μεζεδάκι.
Μεχρι που μετά απο κάποιες μέρες της ίδιας σταθερής συμπεριφοράς, αφησε δίπλα στο χέρι μου το μπαλάκι της...Και ένας έρωτας γεννήθηκε !

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παλιοχαρακτήρας και τσαμπουκάδες???Μα τι μου θυμίζει...

¨οταν γνώρισα τον μπαμπά του Συλβου, και άρχισε το σκυλι να με βλέπει πιο συχνα στον χώρο της, το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να με δαγκώσει! Μου γρύλλιζε συνέχεια είτε την πλησίαζα είτε όχι.
Αυτο το στάδιο ξεπεράστηκε μέσα σε καμια εβδομάδα, και πήγαμε στο στάδιο της αδιαφορίας στο οποίο μου θυμίζει παρα πολύ τις αντιδράσεις του Μουφ!Με αγνοούσε επιδεικτικότατα...

Δεν την "παρακαλούσα" όμως να με πλησιάσει, ούτε την κυνηγούσα απο πίσω για να με συμπαθήσει. Εμπαινα στο σπίτι του φίλου μου και την αγνοούσα. Οταν ανοιγε η πόρτα, πεταγόταν αυτη έξω για να μου γαυγίσει αλλα εγω ήμουν πολύ ψυχραιμη και δεν της έδινα σημασία. καμια φορά της έδινα μόνο κανένα μεζεδάκι.
Μεχρι που μετά απο κάποιες μέρες της ίδιας σταθερής συμπεριφοράς, αφησε δίπλα στο χέρι μου το μπαλάκι της...Και ένας έρωτας γεννήθηκε !
μεχρι που σε ξεβράκωσε.... δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό...:p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
μεχρι που σε ξεβράκωσε.... δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό...:p
αχαχαχ!! Μα γιατι δεν το ξεχνας... Κάθε φορά που γράφω κάτι ειμαι σίγουρη οτι θυμάσαι το σκηνικο και γελας! Εδω σηκώνει πλεον μεχρι και αλλαγη στο νικ μου.

Δεν κατάλαβα; Έχει και συνέχεια με τσόντα η ιστορία;; Έχω χάσει επεισόδια; Για λέγετε...
Εχουμε ενδιαφέρουσες στιγμές ανα καιρους με το Συλβο. Τη μια μου κατουράει το κρεβάτι, την άλλη μου κατεβαζει το μαγιο στη θάλασσα. Για να μη ρουτινιαζουμε...καταλαβαινεις!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αχαχαχ!! Μα γιατι δεν το ξεχνας... Κάθε φορά που γράφω κάτι ειμαι σίγουρη οτι θυμάσαι το σκηνικο και γελας! Εδω σηκώνει πλεον μεχρι και αλλαγη στο νικ μου.

Εχουμε ενδιαφέρουσες στιγμές ανα καιρους με το Συλβο. Τη μια μου κατουράει το κρεβάτι, την άλλη μου κατεβαζει το μαγιο στη θάλασσα. Για να μη ρουτινιαζουμε...καταλαβαινεις!
Mπορω να στο επιβεβαιώσω ότι καθε φορά που βλέπω ποστ σου με πιανουν τα γελια με το σκηνικό στη θαλασσα!!! Και με πιανουν ακόμα πιο δυνατά, όσο θυμαμαι και τον συνάδελφο παραδίπλα!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Mπορω να στο επιβεβαιώσω ότι καθε φορά που βλέπω ποστ σου με πιανουν τα γελια με το σκηνικό στη θαλασσα!!! Και με πιανουν ακόμα πιο δυνατά, όσο θυμαμαι και τον συνάδελφο παραδίπλα!
Εγω λέω να σου στείλω το Συλβοσκυλο πακέτο, τωρα που έχει ακομα καλο καιρο και πάμε θάλασσα, για καμια εβδομάδα! Αλλα να την βάλεις σε πρόγραμμα κολύμπι δίπλα σε δικους σου συναδέλφους-υπνο στο κρεβάτι της-δεν κλαίμε για φαγητό σε οποιονδήποτε κρατάει σακκουλα...

δεν θα ξέρεις απο που να προφυλαχθεις απο τις υπερδυνάμεις του Συλβου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγω λέω να σου στείλω το Συλβοσκυλο πακέτο, τωρα που έχει ακομα καλο καιρο και πάμε θάλασσα, για καμια εβδομάδα! Αλλα να την βάλεις σε πρόγραμμα κολύμπι δίπλα σε δικους σου συναδέλφους-υπνο στο κρεβάτι της-δεν κλαίμε για φαγητό σε οποιονδήποτε κρατάει σακκουλα...

δεν θα ξέρεις απο που να προφυλαχθεις απο τις υπερδυνάμεις του Συλβου!
Αν κολυμπησει με δικους μου συναδέλφους σημαινει οτι η θαλασσα ειναι μολυσμένη.... Οποτε θα μου τη φέρεις εδώ που εχει μεν κοσμο αλλά νορμαλ. Για τον υπνο εγώ δεν εχω θέμα να κοιμάμαι με 2 σκυλια, και θα μάθει από τη Σελιν οτι δεν πλησιάζουμε σακουλα με φαγητό! Θα στην κανω εγω... λουκουμι!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτή τη φάση με το να κατεβάσει βρακί την έχει κάνει το Μουφ στο σκυλόπαρκο. Ήταν μια εκτροφέας που είχε φέρει τη θηλυκιά της που ήταν σε οίστρο και της φόραγε βρακί. Το Μουφ φυσικά πήγε να την καβαλήσει, η τύπισσα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, τη διαβεβαίωσα ότι είναι στειρωμένο, αλλά εκείνη για καλό και για κακό πήρε αγκαλιά τη σκύλα της. Ε, πήγε το μικρό κάθαρμα, ανέβηκε στα δυο πόδια, βούτηξε τη σκύλα και της κατέβασε το βρακί!! Χαμός έγινε!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αυτή τη φάση με το να κατεβάσει βρακί την έχει κάνει το Μουφ στο σκυλόπαρκο. Ήταν μια εκτροφέας που είχε φέρει τη θηλυκιά της που ήταν σε οίστρο και της φόραγε βρακί. Το Μουφ φυσικά πήγε να την καβαλήσει, η τύπισσα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, τη διαβεβαίωσα ότι είναι στειρωμένο, αλλά εκείνη για καλό και για κακό πήρε αγκαλιά τη σκύλα της. Ε, πήγε το μικρό κάθαρμα, ανέβηκε στα δυο πόδια, βούτηξε τη σκύλα και της κατέβασε το βρακί!! Χαμός έγινε!
Καλα εμενα δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα, μπλεχτηκε το πόδι της στο μαγιο μου απλα...

Το διασκεδασε το Μουφ δηλαδη!Η τωρινή θηλυκιά ειναι στειρωμένη?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ε ναι, εννοείται, από καταφύγιο την πήρε ο φίλος μου και άλλωστε είναι τελείως κατά του να παίρνουμε παπυμιλλούδικα, ΒΥΒ και πετσοπάδικα σκυλιά και παίρνει κυρίως από καταφύγια και σπανίως από κανονικούς εκτροφείς με χαρτιά κλπ.

Αφήστε τα και τον έπιασε τον άνθρωπο το παράπονο με το Μουφ που τον αγνόησε τελείως κι εκείνος έκανε αμάν να το γνωρίσει, μπου-χου-χου! Οπότε έσπασα κι εγώ και μόλις πρότεινα να φτιάξω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτα, να πάρω μαζί το ταψί, να αγνοήσω τους θρήνους, κλαυθμούς και οδυρμούς του Μουφ στο δρόμο και όταν φτάσουμε, να δώσω στο φίλο μου το ταψί επιδεικτικά, ο οποίος θα αποταθεί στο Μουφ λέγοντάς του με ενθουσιασμό "ΤΙ θα δώσω εγώ τώρα στο Μουφ μου!!" και μετά να το ταΐσει μπιφτέκια ο ίδιος αφού εγώ στριντζωθώ δήθεν λίγο, "μα μην του δίνεις τώρα του Μουφ, να φάει σκυλόφαγο" κι εκείνος να λέει "μα ΟΧΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να φάει μπιφτέκια το Μουφ"!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, δεν πιάνει το κόλπο. Μόλις μου είπε ο φίλος μου ότι κάτι τέτοια κάνω και κακομαθαίνω το Μουφ και ότι τα μπιφτέκια θα ανοίξουνε τους ασκούς του Αιόλου. Προτιμάει, λέει, να βγάλει μόνος του το Μουφ βόλτα. Και να φάει ο ίδιος τα μπιφτέκια!! :eek:

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυς ντορος για τιποτα!

Τι οτι τα σκυλια δεν τρελαθηκαν στην ιδεα να μοιραζουν τα αφεντικα τους με αλλους, ειτε σκυλος, ειτε ανθροπος- λογικο μου φαινεται!
Πολυ νορμαλ συμπεριφερθηκαν και αφου δεν εβγαλαν επιθετικοτητα, δεν θα ανησυχουσα καθολου.

Για σκεψου να μην ηταν σκυλια= αλλα παιδια! Και μια οραοα μερα αποφασισε η μαμα να γνορισει στο γιο της, με τον οποιο ζουσε για καποια χρονια μονη της, τον καινουργιο ερωτα της ζωης της με την κορη του! Νομιζω οτι θα ηταν απειρος χειροτερες οι σκηνες που θα παιζονταν!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Προτιμάει, λέει, να βγάλει μόνος του το Μουφ βόλτα. Και να φάει ο ίδιος τα μπιφτέκια!!
Ερμμμ, νομίζω ότι και εγώ με τον φίλου σου 'είμαι' :cool:
Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σε αγχώνει το όλο θέμα, αλλά όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, θέλει χρόνο και υπομονή. Ήταν η πρώτη επαφή, στο ξένο χώρο το Μουφ, στο δικό της η σκυλίτσα του φίλου σου, εσείς στα ντουζένια - νταξ, τι να κάνουν και τα παιδιά;; Να χτυπάνε παλαμάκια και να κρατάνε το φανάρι;; :p Πολύ φυσιολογικά όλα!

Εγώ προτείνω χώρο μαζί εκτός σπιτιού, βόλτα, παιχνίδι και οι 4 μαζί και ψυχραιμία / νορμάλ συμπεριφορά σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Good luck!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
LOL Δε μου λέτε, να τ' αφήνουμε τα δυο κτήνη δηλαδή απόξω απ' την κρεβατοκάμαρα κι ας θρηνούνε;

Επίσης: η σκυλίτσα αυτουνού είναι, κατά το DNA test που της έκανε, 50% pomeranian, 25% wired hair dachshund, 17% πινσερίνα και τα υπόλοιπα miscellaneous, θα πρέπει να ρωτήσω όμως ξανά. Ν' ανησυχήσω για το συγκεκριμένο αχταρμά;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.818
20.148
Αυτό το άγνωστο 8% Sara, πρέπει να το ψάξεις.
Μπορεί να είναι καθοριστικό.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
LOL Δε μου λέτε, να τ' αφήνουμε τα δυο κτήνη δηλαδή απόξω απ' την κρεβατοκάμαρα κι ας θρηνούνε;
Οτι κανετε εσεις μεσα θα κανουν κι αυτα εξω. Ειδικα η μια σταση ειναι κοινη, στανταρ. :don:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.772
7.308
Με έχετε αποτελειώσει οι δύο τελευταίοι, κλαίω.

Έλα βρε Σάρα που είναι πρόβλημα λίγες αναίμακτες ζηλίτσες. Συνεχίστε απρόσκοπτα. Το πολύ πολύ να ακούσετε λίγη κλάψα ακόμα, πάρτε το ως μουσική υπόκρουση, θα βαρεθούνε και να κλαίνε στο τέλος.

Status
Κλειδωμένο θέμα