Βλαμένοι στο σκυλόπαρκο!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
χαχαχαχαχαχαχα , ωρες ωρες οι σκυλοι ειναι πολυ βλακες

ο Παρης δεν καβαλαει αρσενικους ποτε , ομως καβαλαει τις περισσοτερες θυληκες , δεν εχει σημασια αν καβαλαει την μουρη της ή την λεκανη της ή ειναι καθετα προς αυτην , παντα παλινδρομικα ](*,)](*,)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ρε βλαμμένο έτσι δεν έγινε;...και μόνο απο ένστικτο επιβίωσης δεν έκατσε το σκυλάκι μου ανάμεσα στις δύο 50 κιλες να τον χάνουν χαλκομανία.....:D:D:D:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Τσούφι είναι ο πιό μάγκας από όλους............τις στριμωχνει σε γωνιες..για να μη μπορουν να ξεφύγουν..
Ο Keagan...θελει gps για να ξεχωρίσει πρύμνη και πλώρη....:D:D:D

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ρε βλαμμένο έτσι δεν έγινε;...και μόνο απο ένστικτο επιβίωσης δεν έκατσε το σκυλάκι μου ανάμεσα στις δύο 50 κιλες να τον χάνουν χαλκομανία.....:D:D:D:D:D
πιο σκυλακι σου κυρια μου
εμενα ειναι κουταβακι
:paja1::paja1::paja1:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίτα ρε τι έγινε! :eek::eek: Μια στιγμή είπα να λείψω να πάω το Μουφ στο σκυλόπαρκο σήμερα που έχει και λιακάδα και 6 ολόκληρους βαθμούς Κελσίου :)o:eek::eek::shock::shock::shock::eek::eek::eek:) και αρχίσανε οι ανωμαλίες!!:p:p:D:D:D:D:D

Λοιπόν σήμερα το σκυλόπαρκο είχε μόνον φιλελεύθερους και έπεσε το καβάλημα της αρκούδας. Κανέναν δεν τον πείραξε το θέαμα, κι ας ήταν και τρικάβαλο, κανένας σκυλοκαυγάς δεν ξέσπασε και όλα ήταν ωραία. Το μόνο παρατράγουδο ήταν όταν με πλησίασε ένα Golden Retriever που ήθελε λίγο χαδάκι και το ζηλιάρικο το έπιασε το αλλιώτικο!!:eek::eek::eek::eek::eek: Παράτησε το παιχνίδι, ήρθε τρεχάλα, έκανε πέρα το Golden Retriever και μετά άρχισε να τρίβεται και να γκρινιάζει να τον χαϊδέψω αυτόν!!:eek::p:D:D Μετά ήθελε μπατσάκια στον αποτέτοιο του και αφού ικανοποιήθηκε ότι ΜΟΝΟΝ αυτός θα εισπράττει χαδάκια από μένα και έφυγε ο σφαιτεριστής, σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στους άλλους ιδιοκτήτες να εισπράξει χαδάκια κι από κει διότι όλα κι όλα! Το Μουφ χαϊδεύεται γενικώς και εγώ απαγορεύεται να δείξω ενδιαφέρον για άλλο σκύλο!!:shock::shock: Τα ίδια και χειρότερα μου έκανε φυσικά τον περασμένο Αύγουστο που είπα να πάρω δεύτερο σκύλο. Σκύλος είναι μόνον ένας!!:eek::eek::eek::eek::eek::D:D:D:D:D

Μιλάμε δε τώρα για σκυλί που ζούσε μια χαρά με άλλα επτά στην ανάδοχο φάρμα πριν τον πάρω και που ποτέ δεν έδειξε τέτοιες τάσεις!!:eek::eek::D:D:D

Σχετικά με τους αμερικανικούς καυγάδες: είναι σπάνιοι, δε φωνάζουν σχεδόν ποτέ (ούτε χτες), αλλά έχουν εκείνο το έντονο ενοχλημένο ύφος και σου κάνουν παρατήρηση. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι ο ατομικισμός άσχετων που έχουν γνώμη, βλακωδέστατα επιχειρήματα, συνήθως θρησκευτικού χαρακτήρα, και επιμένουν να έχουν γνώμη!!! Όταν μάλιστα υπάρχουν άλλοι τριγύρω που ξέρουν περισσότερο κι εκείνοι είναι στην καλύτερη περίπτωση ημιμαθείς.:mad::mad::mad::mad::mad: Ένα από τα πιο βλακώδη πράματα που άκουσα χτες ήταν όταν ένας τύπος που θεωρεί εαυτόν φιλελεύθερο, δήλωσε ότι η κόρη του έχει μπει στην εφηβεία και η γυναίκα του δήλωσε τις προάλλες έντρομη ότι έχει αναπτύξει στήθος μεγέθους 34C!!!!! Του είπε λοιπόν ότι είναι καιρός να συζητήσουνε με την κόρη τους περί σεξ!!!!! Του απάντησα ότι εγώ τα συζήτησα με τη μαμά μου όταν ήμουν 7 και τώρα είμαι σίγουρη ότι όλοι θεωρούν ότι η οικογένειά μου είναι εξώλλης και προώλης!:D:D:D:D:D Δε θέλω πάντως καν να φαντάζομαι τι γίνεται με τις κόρες των Αμερικάνων συντηρητικών. Φαντάζομαι ότι πιστεύουν ότι τα παιδάκια βγαίνουν από το αυτί, εξ ου και οι εγγυμοσύνες από τα 10.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Xaxaxa, να'σαι καλά μου φτιάχνεις τη μέρα μου!
34C και είναι περίπου στα 12 δλδ το παιδάκι?! OMG! Και τώρα θα της πουν της μικρής πώς γίνονται τα παιδάκια?! Δεν πάμε καλά!!!
Μα για μισό λεπτό... τα Αμερικανάκια δε διδάσκονται σεξουαλική αγωγή στο σχολείο? (με δεδομένο ότι πηγαίνουν στο δημόσιο σχολείο και δεν έχουν private tutor ή τη μαμά τους ή όλες αυτές τις "αηδίες" που ακούω κατά καιρούς)