Βλαμένοι στο σκυλόπαρκο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πάω λοιπόν χτες το Μουφ στο σκυλόπαρκο να παίξει με τα σκυλάκια. Ήταν εκεί οι συνήθεις ύποπτοι, τους ξέρω τώρα περί τα δυο χρόνια, ήταν και τα συνήθη σκυλιά που παίζουνε, όλα στειρωμένα, καθόλου επιθετικά, όλα ωραία. Ε, τώρα σε κάποια φάση ήτανε και κάτι καινούριοι βλαμένοι που τσαντίστηκαν διότι, λέει, μερικά σκυλιά, συμπεριλαμβανομένου και του Μουφ, προσπαθούν να καβαλήσουν τα δικά τους!:eek::eek::eek: Εννοείται ότι άμα τον δω του φωνάζω να το κόψει και σταματάει, κυρίως άμα κόψω τον άλλον ιδιοκτήτη ότι δεν του αρέσει η όλη υπόθεση. Σημειωτέον ότι φυσικά αυτό γίνεται συνέχεια, εννοώ τα καβαλήματα και κανείς δε χολοσκάει.

Μου λέει λοιπόν και ένας φωστήρας χτες: "Κυρία μου, γιατί δεν στειρώνετε το σκύλο σας?!" "Μα είναι στειρωμένος," του απαντάω του μ@λ@κα. "Μα δεν είναι δυνατόν," να επιμένει το βλήμα, "καβαλάει και θα μου αφήσει έγγυο τη σκύλα μου!" Εκεί έπεσα ξερή διότι αυτός δεν έχει στειρώσει τη δικιά του και γενικώς τα σκυλιά καβαλάνε και για άλλους λόγους. Του εξήγησα ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τελέσει θαύμα ο Ύψιστος, βοήθειά μας, κι ας κοιτάξει καλύτερα το Μουφ να δει ότι ΔΕΝ!:p:p:D:D:D Να είμαι τώρα σκασμένη στα γέλια εδώ.

Και να ξεσπάσει τώρα αμερικανικός καυγάς.:eek::eek: Ξέρετε γιατί?! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΦ!!!! Για τα θρησκευτικά!!:p:p:D:D:D Και μετά για τα πολιτικά!! Και μετά για τον Ομπάμα!!:eek::eek::p:p:D:D Εξηγούμαι:

Στο Ιλλινόι βρίθει ο τόπος βλαμενων θρησκομανών που ζούνε στα βάθη του Μεσαίωνα. Φανατίκλες μέχρι αηδίας, μερικοί κιόλας είναι και creationists τρομάρα τους, άσπονδοι εχθροί του Δαρβίνου, που πιστεύουν ότι ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε έξι μέρες, ούτε μια ώρα παραπάνω, τηι δε ημέραι τηι εβδόμηι ξεκουράστηκε και επομένως ΔΕΝ υπάρχει εξέλιξη των ειδών. Αν δε δει το παιδάκι τους σκύλο να καβαλάει σκύλο, ο Τζιέζους θα θυμώσει και θα ρίξει φωτιά να τους ξάψει όλους!!:eek::eek::eek::eek::eek::shock::shock: Οπότε να έχω πέσει σε φανατικούς από τη μια και φιλελεύθερους από την άλλη που αποφασίσανε να βγάλουν τα απωθημένα τους!! Πιάσανε λοιπόν τον καυγά και οι φιλελεύθεροι λέγανε ότι τέτοιες μ@λ@κίες πιστεύουνε οι φανατίκλες και μετά τους γκαστρώνονται τα κοριτσάκια τους από τα 12!! Μετά αρχίσανε τη θεολογική συζήτηση για το αν υπάρχει Θεός ή όχι και κατόπιν για το πόσο καταπιεστικό είναι το αμερικανικό σύστημα. Μετά δε πήγε το θέμα στον Ομπάμα που ετοιμάζεται, κατά τους φανατίκλες, να γυρίσει τη χώρα στο σοσιαλισμό!!:eek::eek::p:p:D:D:D Μιλάμε για φοβερούς συνειρμούς εδώ.:D:D

Εγώ δε να μη συμμετέχω και να έχω τρελλαθεί στο γέλιο, το δε Μουφ να μουφιάζει τριγύρω αμέριμνο. Στο τέλος γυρίσανε να μου ζητήσουν τη γνώμη μου και τους είπα σκασμένη στα γέλια ότι δεν είμαι από δω, ρωτήστε παρακαλώ στο περίπτερο!!:p:p Πρόσθεσα όμως ότι είναι Ευρωπαία και I cannot relate to what they are debating about διότι πρόκειται για διαφορετική νοοτροπία που δεν καταλαβαίνω (απάντηση τελείως αμερικανιά).:p:D Εγώ είμαι, λέω, από Ευρώπη (τα Σόδομα και Γόμορρα κατα μερικούς φανατίκλες!) και το σεξ δεν το θεωρούμε κακό εκεί πέρα, είναι μέρος της ντόπιας κουλτούρας και επίσης δεν έχουμε τόσα teenage pregnancies όπως στο Αμέρικα!:eek::eek::p:p:D:D

Μετά ο καυγάς γύρισε στο αν οι φιλελεύθεροι του σκυλόπαρκου πρέπει να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη!!:D:D:D:D:D

Όπως είπε ο αθάνατος Goscinny στον Asterix: Ils sont fous, les Americains!!:p:p:D:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
:D:D:D
Εγώ πάντως ξέρω πως αν κάποιο αρσενικό πάει να τις καβαλήσει, οι θηλυκές ξέρουν πολύ καλά τι να του πουν ;)

ΥΓ. Αλήθεια, τα αρσενικά συνεχίζουν να καβαλάνε και μετά τη στείρωση; (άσχετη εδώ... αλλά θυμάμαι σε ένα επεισόδιο με τη Βικτώρια, είχε συστήσει στείρωση για να σταματήσουν τα δύο αρσενικά να καβαλάνε το ένα το άλλο)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Γειά σου ρε Σάρα με τις πλάκες σου. Πάντως μη νομίζεις κι εδώ το έχουμε πολύ εύκολο το σκηνικό αυτό. Τον στήνουμε τον καυγά περί ανέμων και υδάτων στο πιτς φυτίλι. Ορεξη να 'χεις :)
Berna έχουμε στην παρέα αγοράκι που παρόλο που του τα κόψανε, συνεχίζει να καβαλάει ακάθεκτος. Λένε ότι μπορεί να αργήσουν να φανούν τα θετικά αποτελέσματα της στείρωσης μερικές φορές.
(Ασχετο...αλλά γιατί άλλαξες το avatar σου; Χαριτωμένο είναι, αλλά ο Κούκης είναι καλύτερος :p )

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Αχ καημένη Σάρα, τι τραβάς και συ...

Είχα κάτι γνωστούς Αμερικάνους, καθώς και κάποιους άλλους σε ένα expat forum, όπου ειλικρινά ήταν τόσο πουριτανοί που ένιωθα ότι δε μπορούσα να συννενοηθώ, θύμωνα πολύ. (ειδικά όταν είχε γίνει πέρισυ το περιστατικό με τον Άλεξ που φορούσε μία μπλούζα των sex pistols με τη Βασίλισσα φιμωμένη, είπαν ότι "καλά να πάθει" γιατί προφανώς ήταν κακών αρχών παιδί!!!:eek:)

Τι να πεις... Αυτά τα θεογονικά, και τα υπερβολικά θρησκευτικά δε, μου γυρίζουν τα έντερά μου!

Ο Goody πάντως, στειρωμένος, εδώ και χρόνια, όταν η Brandy φέτος αδιαθέτησε η ταράτσα μας μετατράπηκε στο στέκι της ακολασίας. Όλη την ώρα αυτονώντουσαν! Δεν αντέχαμε!!! (κι όχι τίποτε άλλο, αλλά ειδικά όσοι θα έβλεπαν τι διαδραματίζεται στην ταράτσα μας που εμείς κάνουμε ολόκληρη εκστρατεία για τις στειρώσεις, θα μας περνούσαν για παλαβές εμένα και τη μάνα μου...)

Τώρα, όσον αφορά το ανηλεές καβάλημα.. Στο πάρκο που πάω τον Κόφι, είναι ένα Bernese (ένα κουκλί) που συνεχώς του μυρίζει τον πωπό και τον κυνηγάει... Ομολογώ ότι είναι εκνευριστικό. Ειδικά τις πρώτες φορές αναγκαζόμασταν να φύγουμε γιατί εκνευριζόταν ο δικός μου. Πλέον όμως οκ, του θύμωσε άγρια και τώρα το Bernese δεν πάει. Όμως, γενικώς, διορθώνω τον σκύλο μου αν "ενοχλεί" κάποιον άλλον και αυτό συνεχίζεται... (γενικώς όμως δεν επεμβαίνω πολύ, είμαι της άποψης να τα βρίσκουν μεταξύ τους)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
(Ασχετο...αλλά γιατί άλλαξες το avatar σου; Χαριτωμένο είναι, αλλά ο Κούκης είναι καλύτερος )
Ετσι για την αλλαγή... :D Θα ξαναβάλω και Κούκη... όταν βγάλω κάποια καλή φωτό με τη μουτσουνάρα του :p

Όμως, γενικώς, διορθώνω τον σκύλο μου αν "ενοχλεί" κάποιον άλλον και αυτό συνεχίζεται... (γενικώς όμως δεν επεμβαίνω πολύ, είμαι της άποψης να τα βρίσκουν μεταξύ τους)
Συμφωνώ... γιατί εγώ ό,τι και να του πω, από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει... Ενώ αν του κάνουν κανένα γρρρρρ, σηκώνεται και φεύγει.

Στο πάρκο που πάω τον Κόφι, είναι ένα Bernese (ένα κουκλί)
*agapoylas*

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλά να πάθετε κυρία σάρα γιατί προσφέρετε τα φώτα σας στους αλλο-(πως να το πώ) αλλοπρόσαλλους για συντομία

ελάτε στην Ελλαδίτσα μας και ουτε πάρκο θα βρίσκετε :D ούτε τόσο κουλτουριάρηδες "ανάπηρους" για καυγάδες

οι ντόπιοι "ανάπηροι" δεν ξέρουν τίποτα/δεν τους νοιάζει τίποτα/είναι "λευτεροι" και καλά

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
:D:D:D:D:D

Στείρωση δε σημαίνει ότι δεν καβαλάνε. Το Μουφ π.χ. βρέθηκε αδέσποτο όταν ήταν 2 χρονών και ήταν ήδη στειρωμένο. Εγώ το πήρα όταν ήταν περίπου 2,5. Η κτηνίατρός του είπε ότι έχει στειρωθεί από μικρό διότι συνήθως κατουράει σαν κοριτσάκι. Θα γίνει 4 τον Απρίλιο (θεωρητικά διότι τα γενέθλιά του είναι στο περίπου) και όλον αυτόν τον καιρό καβαλάει τους πάντες και τα πάντσ, ανεξαρτήτου φύλου και μαρκάρει αβέρτα. Είναι όμως σχολαστικό ότι τα τσίσα του και έτσι τα κάνει μόνον έξω και δεν πολυθέλει και στον κήπο για να μην τον λερώσει! Δεν έχω ιδέα ποιος το έμαθε, έτσι βρέθηκε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γέλασα πολύ γιατι και γω είχα παρόμοιες εμπειρίες όταν πήγα Los Angeles...
Το τι με ρώταγαν τότε οι χαζο αμερικάνοι δεν περιγράφετε..και μιλάμε για το 1986...
Όσο για τους καυγάδες...ε, και δω δεν παμε πίσω...οι Ελληνάρες...!!!:D:D

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Όσο για τους καυγάδες...ε, και δω δεν παμε πίσω...οι Ελληνάρες...!!!:D:D
Στην Ελλάδα το κακό είναι οτι "φορτωνει" εύκολα ο κοσμος.

Ανετα μπορει να φτασει σε σημειο που θα αρχισουν βωμολοχιες κλπ

Επιχειρηματα ελάχιστα και απο εκει και πέρα κραυγες.

___
Παντως οσον αφορά το καβάλημα, ο δικος μου (αν και όσοι τον εχουν δει, παντα μου λενε πολύ υποτακτικός ο σκυλος σου) καβαλουσε συνεχεια το ροτβαιλερ του Γιώργου και κανα 2 φορες πηγε και στον Αδαμ του Στέλιου.

Δεν μοιάζει ωραίο να καβαλάνε τον σκύλο σου.
Δεν ξέρω ο δικος μου πως την είδε εκεινη την μέρα, Δεν συνηθιζει να το κάνει αυτό.
Ισως επειδη ήταν μικρότερα σε ηλικία τα αλλα..δεν ξέρω.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
γενικώς δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τον σκύλο μου υποτακτικό ή τελευταίο σε μία αγέλη.

Ειδικά ο Κόφι είναι αδιάφορος εντελώς με τα άλλα σκυλιά και παίζει με ελάχιστα. Όταν είναι δε σε έξαρση τα δερματικά του δε θέλει να ασχοληθεί με τίποτε και με κανένα και είναι σε συνεχή εκνευρισμό.
Όμως όταν βλέπω κάποιο σκυλί να τον "πιέζει" αρκετά, ενώ ο δικός μου έχει δείξει σημάδια ενόχλησης, γρύλισμα κλπ και το άλλο δε "λαμβάνει" το μήνυμα και εξακολουθεί να τον ζορίζει, ε, οκ δε μου αρέσει. Έχει που'χει το πρόβλημά του, οτιδήποτε "εξτρά" τον εκνευρίζει, επιτείνει την κατάστασή του. Εκεί ναι, μπορεί να επέμβω.

Όχι όμως ότι νιώθω "αχ το παλικάρι μου, τον άντρα μου, τον δεν ξέρω και γω τι μου τον καβαλάνε ΩΙΜΕΕΕεεεε καταστροφή!"

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εμένα δε με ενοχλεί το καβάλημα ως πράξη :p αλλά ο καυγάς που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε 2 αρσενικά σκυλιά όταν πάψουν να είναι κουτάβια (ειδικά σε κυριαρχικά σκυλιά). Π.χ. τον Κούκη τον καβαλούσαν όσο ήταν κουτάβι και δεν έκανε γκιχ το καημένο, αλλά τώρα πια αν πάει να τον καβαλήσει κάποιος θα ξεσπάσει καυγάς.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σπανια οι δικοί μου καβαλάνε...ο Τσούφι όταν ήταν πιό μικρός τον έπιανε καμιά φορά..
Απλά τον τράβαγα και του έβαζα λουρι...για να μη ξεσπάσει καυγάς με τον άλλο σκύλο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
παλλόμενο τρικάβαλο ή λάθος κατάλαβα?
Τι είναι το παλλόμενο;
Εχω βρει τον μπελά μου μ' εσένα σήμερα. Πρέπει επειγόντως να βρω μεταφραστή :rolleyes::D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Τι είναι το παλλόμενο;
Εχω βρει τον μπελά μου μ' εσένα σήμερα. Πρέπει επειγόντως να βρω μεταφραστή :rolleyes::D
βρε:cool:
τρικάβαλο εντάξει το καταλαβαίνουμε όλοι
αλλά οι συμετέχοντες (στο τρικάβαλο) κινούνται παλινδρομικά μπρός πίσω προσομοιώνοντας την αναπαραγωγική διαδικασία ή όχι,απλά καβαλιούνται και παίζουν?

παλλόμενο το τρικάβαλο-
όχι στατικο
:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ευτυχώς ο δικός μου το πήρε χαμπάρι και έκατσε στην απ΄έξω ....αλλιώς οι γουρούνες θα τον συνθλίβανε...:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog