Βιολογικη τροφη defu

dim74

Member
13 Δεκεμβρίου 2010
6
0
καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα!περιμενω σε λιγες μερες τον πρωτο μου σκυλο,ενα chow chow χρωματος κρεμ.εγω διαβασει ολα τα θεματα περι διατροφης και εχω καταλαβει πολλα...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για αυτη την τροφη που μου προτεινε ενας φιλος που εχει pet-shop...

http://www.culpret.gr/products.html

http://www.plus4u.gr/showsubcat.php?Cat=136&SubCat=%D3%CA%D5%CB%CF%D3-%D4%D1%CF%D6%C5%D3#

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλημέρα dim74!

Αρχικά καλό θα ήταν να ξέρεις πως κάθε σκύλος έχει διαφορετικές και προτιμήσεις όσον αφορά την τροφή όπως επίσης και στο κατά πόσο "ταιριάζει" σε αυτόν ένα είδος τροφής!Πολλά είναι αυτά που παίζουν σημαντικό ρόλο στο να επιλέξεις μία ξηρά τροφή!
Τώρα όσον αφορά την συγκεκριμένη τροφή,απο τα συστατικά φαίνεται καλή,δεν αντιλέγω!Όμως το γεγονός ότι σου την πρότεινε κάποιος με κατοικίδια δεν σημαίνει τίποτα απολύτως!Ο καταστηματάρχης εμπορεύεται την συγκεκριμένη τροφή οπότε και την προωθεί!Κάνε μία καλή έρευνα πρώτα και μετά να επιλέξεις τροφή!
Αλήθεια για ποιο λόγο όμως θέλεις να πάρεις μία βιολογική τροφή;Συνήθως επιλέγουμε μία τέτοιου είδους διατροφή επειδή πιθανόν υπάρχει κάποια αλλεργία στον σκύλο μας,έχει πρόβλημα με τις άλλες τροφές (μη βιολογικές) κτλ.

dim74

Member
13 Δεκεμβρίου 2010
6
0
δεν ειμαι της αποψης πως πρεπει ο σκυλος να εχει καποιο προβλημα για να του δωσουμε βιολογικη τροφη...σημασια εχει να ειναι καλη η defu και σε λογικη φυσικα τιμη.εχει το 4κιλο 24,5 ευρω δηλαδη 6 ευρω περιπου το κιλο,αν παω στην orijen που σκεφτομαι για την δευτερη λυση, θα μου ερθει στην ιδια τιμη περιπου.οποτε ψαχνω να δω ποια ειναι η καλυτερη λυση για τον σκυλο μου...αν υπαρχει καποιος που για chow chow θεωρει και καποια αλλη τροφη πολυ καλη,περιμενω την αποψη του.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό amaliaz
Δεν υπαρχει καλη τροφη για chow chow... υπάρχει καλή τροφή που ταιριάζει στο σκύλο σου!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kάποια post από το παρόν νήμα μεταφέρθηκαν
εδώ