Βασική υπακοή? Last year ...

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
51
Εχτές πήγαμε τον Έκτωρ για τα ετήσια εμβόλια και έκανα τις εξής διαπιστώσεις... ότι είναι μια χαρά στο βάρος του ( μόνιμο άγχος μη γίνει θερμοσίφωνας ) , ότι ναι καλά το κατάλαβα έχει επιπεφυκίτιδα και θέλει αγωγή, ότι δεν χρειάζεται φίμωτρο για να τον εξετάσει ο γιατρός ( το φοβόμουν ) και ότι είναι εντελώς παντελώς ανυπάκουος...
Οκ σε καμία περίπτωση δεν ήταν ποτέ το σκυλί που μιλάω και εκτελεί στο δευτερόλεπτο αλλά εχτές έδωσε ρεσιτάλ, γεμίσαμε τον κόσμο σάλια, να τον κυνηγάει ο γιατρός με το στηθοσκόπιο γύρω γύρω, να ανεβαίνει σε καρέκλες, περιμέναμε έξω ώσπου να βγει ο προηγούμενος ασθενής που ήταν ένα θηλυκό ημίαιμο το οποίο με το που είδε τον Έκτωρα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό από το φόβο του , στύλωσε τα πόδια και δεν έβγαινε από το ιατρείο και ο δικός μου απέξω να κουνάει ουρά και να λυσσάει να πάει να παίξει με το έρμο το σκυλάκι.
Βρε τι κάτσε, τι μείνε , τι κάτω τίποτα δεν άκουγε, εξάντλησα όλη την γκάμα εντολών , καλοπιάσματος και απειλών, από το έλα αγάπη μου να χαρείς μέχρι το θα σε τσακίσω κοπρίτη τίποτα δεν έπιανε... στην κοσμάρα του ο τύπος !
Δευτέρα έχουμε ραντεβού, ξεκινάμε με εκπαιδευτή να δούμε τι θα γίνει . Ο μόνος μου φόβος είναι ότι είναι πλέον μεγάλος και δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί και πόση δουλειά θα χρειαστεί για να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο...

• Like
Reactions: GRDANE

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Στα καλά του είναι ακόμα. Θα βελτιώσεις εύκολα αυτά που ξέρει και με δουλειά θα μάθει και άλλα.
Τα αρσενικά γενικά αν δουν κάποιο θηλυκό που τους αρέσει παθαίνουν ένα βραχυκύκλωμα πάντα(αν είναι και στις μέρες του άαααστα), μην κοιτάς τα βίντεο στο youtube με IPO κλπ ρομποτάκια γιατί και αυτά αν βγουν σε real life καταστάσεις θα στραβοπατήσουν.

Τι θες να κάνεις;

kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Αν είναι καλός ο εκπαιδευτής μια χαρά είναι η ηλικία,συμπεριφέρεται γενικά έτσι ή στο γιατρό ξεσάλωσε;

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
51
Γενικά άκουγε περισσότερο μέχρι πριν κανα δίμηνο, τον τελευταίο καιρό όσο πάει και χαλαρώνει, στο σπίτι είναι σαφώς πιο υπάκουος , έξω ανάλογα τα ερεθίσματα είναι και η ανταπόκριση. Εχτές ξεσάλωσε όμως ναι, συνήθως όταν φτάσω να πάρω το αυστηρό μου και να βάλω φωνή μαζεύεται , εχτές τίποτα :confused:

Θέλω να ακούει βασικές εντολές αυτό μόνο, να μπορεί να κάτσει ήσυχος και να μείνει όταν χρειαστεί, να έρχεται , να μην πάθω εξάρθρωση ώμου στις βόλτες... απλά πράγματα θέλω να κάνει δεν τον πάω για επιδείξεις τον βλάκακα :p

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Γενικά άκουγε περισσότερο μέχρι πριν κανα δίμηνο, τον τελευταίο καιρό όσο πάει και χαλαρώνει, στο σπίτι είναι σαφώς πιο υπάκουος , έξω ανάλογα τα ερεθίσματα είναι και η ανταπόκριση. Εχτές ξεσάλωσε όμως ναι, συνήθως όταν φτάσω να πάρω το αυστηρό μου και να βάλω φωνή μαζεύεται , εχτές τίποτα :confused:

Θέλω να ακούει βασικές εντολές αυτό μόνο, να μπορεί να κάτσει ήσυχος και να μείνει όταν χρειαστεί, να έρχεται , να μην πάθω εξάρθρωση ώμου στις βόλτες... απλά πράγματα θέλω να κάνει δεν τον πάω για επιδείξεις τον βλάκακα :p
Φωνές δεν χρειάζονται...Αλλά αφού έχεις ραντεβού με εκπαιδευτή τότε το πρόβλημα θα διορθωθεί (παρουσία αυτού..).
17 μηνών ροτβάιλερ είναι ακόμα σε μεταεφηβικη κατάσταση ,με την κατάλληλη προσπάθεια θα στρώσει.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Ektorakos1
οπως ολο και θα εχεις ξαναδιαβασει καπου, οχι δεν ειναι αργα να δουλευτει ο σκυλος ;) αλλα ναι μαλλον θα ηταν καλυτερα να γινοταν νωριτερα.

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
51
Λοιπόν ξεκινήσαμε και η γνώμη του εκπαιδευτή για τον Έκτωρακο είναι ότι πρώτον είναι τεράστιος ( είναι όντως το καμάρι μου ) , δεύτερον ότι έχει εξαιρετικό χαρακτήρα ( η ανατροφή δεν κρύβεται ) , τρίτον ότι δεν είναι ανεκπαίδευτος αλλά κάναμε διάφορα λάθη με αποτέλεσμα ο σκύλος να εκτελεί μόνο παρουσία φαγητού .
Μας έδωσε οδηγίες και πιστεύει ότι θα λυθούν όλα και μάλιστα πιο εύκολα από όσο νόμιζα αρχικά, όλα καλά δηλαδή :sneaky:

Odinaki

Member
10 Ιανουαρίου 2016
14
16
47
Λοιπόν ξεκινήσαμε και η γνώμη του εκπαιδευτή για τον Έκτωρακο είναι ότι πρώτον είναι τεράστιος ( είναι όντως το καμάρι μου ) , δεύτερον ότι έχει εξαιρετικό χαρακτήρα ( η ανατροφή δεν κρύβεται ) , τρίτον ότι δεν είναι ανεκπαίδευτος αλλά κάναμε διάφορα λάθη με αποτέλεσμα ο σκύλος να εκτελεί μόνο παρουσία φαγητού .
Μας έδωσε οδηγίες και πιστεύει ότι θα λυθούν όλα και μάλιστα πιο εύκολα από όσο νόμιζα αρχικά, όλα καλά δηλαδή :sneaky:
Καλή αρχή σας εύχομαι!(y)
Αυτό με τις λιχουδιές...Έτσι κάναμε και μεις και από ένα σημείο και μετά του έλεγα "έλα* και κοιτούσε πρώτα τα χέρια μου και μετά αποφάσιζε αν θα έρθει!!:p