Οχι... σκεφτομαι διαφορα...Τι έπαθες καλέ έβαλες τον κεφάλα να κυνηγάει αγριογούρουνα?
Είναι κακό να τρέχουν και να φοβούνται δηλαδή?Αχ αυτά τα λαγουδάκια και τα αγριογουρουνάκια, μια ζωή θα τρέχουν να σωθούν και θα φοβούνται...
Δηλαδή θα έβαζες τον σκύλο σου στην διαδικασία που αναφέρει η καταγγελία; Γιατί δεν νομίζω η εξέταση εργασίας για dogo να ακολουθεί την συγκεκριμένη διαδικασία η οποία είναι παράνομη.Οχι... σκεφτομαι διαφορα...
Παντως δεν ειμαι αρνητικη στο να το κανω. Τον μεθεπομενο μηνα θα υπαρξει εξεταση εργασιας για dogo στην Ελλαδα.
Άλλο να τρέχουν στο δάσος και άλλο σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο..Είναι κακό να τρέχουν και να φοβούνται δηλαδή?
Απο οτι έχω παρατηρήσει αυτά που επιβιώνουν είναι αυτά που τρέχουν καλύτερα και φοβούνται πιο εύκολα.
Δε μπορεσα να δω το βιντεο.Δηλαδή θα έβαζες τον σκύλο σου στην διαδικασία που αναφέρει η καταγγελία; Γιατί δεν νομίζω η εξέταση εργασίας για dogo να ακολουθεί την συγκεκριμένη διαδικασία η οποία είναι παράνομη.
Θυμίζουμε άλλωστε ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο με κακοποιημένα, σκοτωμένα ζώα, ή θηράματα εκτός και αν αυτό γίνεται για εκπαιδευτικό σκοπό.
Το βίντεο δεν το είδα.Δε μπορεσα να δω το βιντεο.
Εαν εννοεις να ερθει σε συγκρουση ο σκυλος με το γουρουνι ναι αυτο γινεται... αλλα οχι σε αυλη 5Χ5.
Δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το παρανομο του πραγματος ακριβως για να ειμαι ειλικρινης.. η δημοσιοποιηση? η κατοχη και αιχμαλωσια αγριογουρουνων? η αυλη? η μαχη με το σκυλο? τι ?
Επισης δεν καταλαβα και αυτο... τι ακριβως εννοει....
Προφανως...Η κακοποιήση ζώων είναι παράνομη και το συγκεκριμένο εμπίπτει προφανώς στην κατηγορία αυτή.
Δεν έχω ιδέα αλλά θα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Π.χ. Αν το θήραμα ανήμει σε προστατευόμενο είδος κλπ.Προφανως...
παρολαυτα κανεις μεχρι σημερα δε μου εχει λυσει μια απορια ... το κυνηγι μεγαλου θηραματος με συλληψη και μαχη του σκυλου με το θηραμα ειναι νομιμο ή παρανομο στην Ελλαδα?
Θα ήταν πιο δίκαιο αν ήταν 4-5 σκυλια με 2-3 κυνηγούς με όπλα να κυνηγάνε?Άλλο να τρέχουν στο δάσος και άλλο σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο..
Το κυνηγι αγριογουρουνου γινεται με σκυλια στην Ελλαδα και φυσικά και γινονται μαχες μεταξυ σκυλιων και γουρουνιων φυσικά σε μια ομαδα σκυλιων αλλα το ακολουθουν ψαχνουν να το βρουν και αλλα το ξεσικώνουν για να περασει στα καρτερια και να τουφεκιστεί ... Πολλά σκυλια πεθαινουν σχεδόν κανενα γουρουνι δεν πεθαινει από τα σκυλια τουλαχιστον εδώ στην Ελλαδα με τα σκυλια που γινεται το κυνηγι ....Προφανως...
παρολαυτα κανεις μεχρι σημερα δε μου εχει λυσει μια απορια ... το κυνηγι μεγαλου θηραματος με συλληψη και μαχη του σκυλου με το θηραμα ειναι νομιμο ή παρανομο στην Ελλαδα?